Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 35.612
BRICSNe znam ko su ovi Lidington Research, ali njihovo istraživanje u saradnji sa Institutom za evropske studije iz maja kaže da je 40% građana Srbije za EU, a 60% građana Srbije za BRICS.
https://www.rts.rs/lat/vesti/politi...laska-u-uniju-vise-od-50-odsto-ispitanih.html
Kad ljudi shvate da većinska Srbija nije krug dvojke već ljudi koji piju pivo 'ispred zadruge' tada ćemo dobiti izbore. Kad i ostatak opozicije zađe među ove ljude i razgovara sa njima, onda mogu da se nadaju nečemu. Studenti su delimično uspeli, zato im i ide.Pre nedelju dana sam bio posmatrač na izborima u Zaječaru u selu Velika Jasikova na BM 47.
Jedino svi zajedno:građani u zborovima, studenti i opozicija možemo pobediti ovo zlo od SNS, SPS režima.
Oni će uvek krasti, kupovati i ucenjivati građane,ali nas je više! Do slobode!!!
Pogledajte prilog 241648
Tako su planirali pad vlasti u martu, pa od svega ostade blokadni hor, malo snimaka iz drona i zvučni top kao slamka spasa od totalnog debakla. A imali su kritičnu masu... To ti je kao kad ti neko da najbrži auto na svetu da se trkaš, ali šta ti vredi kad ne znaš da voziš.Prema onome što sam imao prilike da vidim planira se ozbiljna radikalizacija 28. juna.
Mislim da ljudima koji prodaju glas za 3000 dinara ili za posao u javnom sektoru nema pomoći.Kad ljudi shvate da većinska Srbija nije krug dvojke već ljudi koji piju pivo 'ispred zadruge' tada ćemo dobiti izbore. Kad i ostatak opozicije zađe među ove ljude i razgovara sa njima, onda mogu da se nadaju nečemu. Studenti su delimično uspeli, zato im i ide.
A kako tačno si mislio da se to izvede? Znaš i sam da je režim postavio kriminalce i batinaše po celom gradu. Ne samo u Ćacilend već i u institucije. To nisu obični policijaci pa da te biju pendrekom nego psihopate koje bi bile u stanju da ubijaju decu da ne trepnu. Ako si planirao da gineš mogao si i 15.03.Tako su planirali pad vlasti u martu, pa od svega ostade blokadni hor, malo snimaka iz drona i zvučni top kao slamka spasa od totalnog debakla. A imali su kritičnu masu... To ti je kao kad ti neko da najbrži auto na svetu da se trkaš, ali šta ti vredi kad ne znaš da voziš.
Postavio je i Milosevic 2000 pa smo ih omlatili ko panta pitu. Sta ima tu da nije jasno? Sta ocekujemo, da se Vucic sam smeni? Pa on ce uciniti sve sto moze da ostane. Narod nekad mora i sam rukave da zavrne i da pokaze bas tim batinsasima, cacijima i kriminalcima da im je sveca dogorela i da im nema spasa. Pozivanje na izbore i institucije u vucicevoj Srbiji je na nivou razmisljanja teletabisa. Na kraju zato i jeste to bio najveci skup teletabisa u istoriji Srbije, a Vucic je dobio nove dve godine da sprovodi svoju politiku unistenja i ponistenja Srbije, ali na zalost Srbija vise nema dve godine na raspolaganju da se prizove pameti. To je tragedija 15.03.25. I jos jedna stvar mora biti jasna. Svaki vid borbe protiv ovog rezima je iskljucivo vid samoodbrane. Svo nasilje danas dolazi od strane rezima, Od medijskog silovanja, preko politickih hapsenje, zaglupljivanja, potkupljivanja, batinasa do unistavanje same Srbije i njenog stanovnistva i tako je u svakom aspektu naseg drustva. Tako da svaka odbrana suvereniteta i prava na zivot i prava na opstanak je iskljucivo samoodbrana. Sve one koje rezim proziva da su nasili ustvari deluju iskljucivo u samoodbrani i imaju apsolutno pravo na to.A kako tačno si mislio da se to izvede? Znaš i sam da je režim postavio kriminalce i batinaše po celom gradu. Ne samo u Ćacilend već i u institucije. To nisu obični policijaci pa da te biju pendrekom nego psihopate koje bi bile u stanju da ubijaju decu da ne trepnu. Ako si planirao da gineš mogao si i 15.03.
Podrska za ulazak bi bila 80% da smo pred vratima ulaska. Tako to ide. Nije realno da recimo od ukidanja viza 2009 podrska stoji zakucana na 70%.Podrška za ulazak u EU je bila najveća 2009. godine, onda kad su ukinute vize. Smanjivanje podrške je direktan rezultat rada glupaka na čelu EU. Forsiranje prijema Ukrajine preko reda je takođe doprinelo smanjenju podrške jer se ljudi pitaju kako sad može Ukrajina da bude primljena preko reda koja ne ispunjava nijedan uslov kojima nas uslovljavate već 25 godina.
Ono što je činjenica je da mnogo građana od ovih koji nisu za EU glasaju za stranke koje su za EU jer je opcija koja nije za EU užasna. Ljudi idu trbuhom za kruhom. Zanimljiv pokazatelj je rezultat rumunskih izbora u dijaspori. U zapadnoj Evropi je Simion ubedljivo pobedio iako je anti mainstream EU.
Podrska za ulazak bi bila 80% da smo pred vratima ulaska. Tako to ide. Nije realno da recimo od ukidanja viza 2009 podrska stoji zakucana na 70%.
Nego godinama stojimo u mestu pa nije cudo sto su ljudi gnevni. Neki misle da stojimo u mestu jer SNS nista ne radi na poglavljima, neki misle zato sto nas mrze. To je cela prica
Slazem se da je 80% bas optimisticno, zaboravio sam ko sve zivi ovde.Bila bi podrska izmedju 55-70% realno, tesko je tacno znati sta je u ljudskim glavudzama. Al ovo kazem da smo pred vratima fazon zatvorena 90% poglavljaMislim da ne bi bila 80%. Možda bi se mogla popeti iznad 50% na način na koji se Crna Gora odvojila. EU i svet danas nisu isto što i 2009. Veliki broj građana Srbije gaji simpatije prema Rusiji. EU i Rusija su danas direktni neprijatelji, a 2009. su bili jedni od najbližih partnera.
Bila bi 80 posto.
Uce jezike, pohadjaju kurseve, zaista strašno šta nam radeEU je ovde izvukla ono najgore iz ljudi.
Stotine hiljada su prošli kroz krug poniženja kako bi dobili 'privilegiju' da se tamo nastane.
Ljudi iskopavaju kršenice iz 19. veka, uče mađarski jezik, sklapaju lažne brakove, uzimaju drugi pasoš kako bi radili na crno 90 dana sa jednim, a zatim sa drugim.
Oni koji idu regularnim putem mesecima, ako ne i godinama čekaju u redovima ispred konzulata za vizu, pohađaju kurseve jezika, prevode dokumenta, itd.
Oni koji ostaju ovde kupuju njihova bivša taksi vozila i koriste ih kao statusni simbol.