Šta je novo?

Izbori 2025

Ajde, bre, rezultati! Čekam ceo dan da odem da pazarim Zaječarac, spreman sam na tu žrtvu da to g***o popijem u čast pobede!

Нови резултати.
1749409870413.png

Raduje me što su oba grada ono što se u statistici zove reprezentativni uzorak populacije.

Браво како си приметио. 👏
Тачно тако. Биће занимљива и ова анализа какав је рез кад реално постоји само једна опозициона листа (Косјера) и кад има више (Зајечар). Ако буде онако како очекујем, онда ће било какав сценарио да опозиција не подржи студенте свуда, значити ИСКЉУЧИВО сарадњу са велеиздајничким драмосером. Прво да се скине зло, а онда на следећим пребројавање по конкретним питањима.
parlamentarni 23.png

Ако заиста у Косјерићу и Зајечару власт буде на нивоу испод 45%, по њиховим условима, па то је такав спектакл. Сада не знам шта могу да ураде да умире новопробуђену енергију.

Nego svi brojevi koje vidim pokazuju Ujedinjenje, SNS i tu i tamo Ruse.
Jel to znači da je Ivici krompir?

Замислите овај наслов:

"Нацисти победили у Косјерићу"

Сулудо, али на основу изјава Председника и резултата избора тако се добије.
Покрадени избори нацисти уцењивали људе испред кућа, пребијали их итд итд....

Ако заиста у Косјерићу и Зајечару власт буде на нивоу испод 45%, по њиховим условима, па то је такав спектакл. Сада не знам шта могу да ураде да умире новопробуђену енергију.
Ако се то деси, непоменик ће да се обеси јер зна да је пукô. Не могу ништа да ураде да угасе ту новопробуђену енергију.
Zabrinjava sto jos niko nista ne objavljuje, znaci da pokusavaju sa pokradu…
Нема шансе да ово покраду.

Замислите овај наслов:

"Нацисти победили у Косјерићу"

Сулудо, али на основу изјава Председника и резултата избора тако се добије.
Prvo htedoh da stavim :love:, pa običan like, onda sam zamislio screenshot u nekom Kuriru ili Informeru :ROFLMAO:

Vrh