Šta je novo?

Izbori 2025

Чек, чек, чек...Протест заказан у недељу у 16ч на Славији и питах се откуд сад тамо, тамо нико никада није организовао ништа кад међутим - Делије организују прославу јесење титуле на Маракани у недељу у 15ч!

Ко нас то намешта на сукоб? Одакле студентима и пољопривредницима идеја баш на Славији да се окупе, баш у време окупљања вучићевог севера?
Kme, kme, studenti hoće sukob.

Сад већ имамо јасан принцип деловања режима. После сваког млохавог протеста режим се додатно осили.

Сад студенти запомажу а кад дођеш спреман на све - иди тротоаром, сиђи са ивичњака, дођи, разиђи се, мир, љубав, бајкери возе кроз масу а једини који ти утерују страх су ветерани.

И где су ти ветерани и бајкери да штите студенте сада када су заиста угрожени? Лако их је штитити од пропалих хулиганчића из краја, треба заштита од режима а тад је само тетки да однесем лек. Може и неки цвет да се задене дротовима за урађен посао.

Нема супстанце у народу да се реши ово у догледно време. Било је али је одбачена 15ог. А прича режим се урушава је алиби и такође деструктивна. Ако ови падну без борбе пали смо и ми са њима. Како то народ не капира?
Kme, kme, studenti neće sukob.

Lojalisti ce da brane bangavog bosancerosa svi kao jedan, a kod nas se u prvu plan postavlja pitanje dal je jutjuber i kakav mu je kontent pa tek onda da li je napadnut.
Zato i vladaju i prave mahalu od grada bez kazne

Шта је проблем да Ђилас плати штампање транспарената на којима пише ћаци су наци и да се то окачи на све ове ограде око ћациленда?

Nwko rece da Izraelac nije od januara u timu., ovo je nelečeni kome tapšu da je ideja vrh, pretpostavljam
@Došljak, niko normalan ne bi kačio išta gde se pominje "nacizam" jer i ako su ćaciji, nacisti su bili fašisti+superiorni arijevci, uništenje jevreja, sloveni samo za eksploataciju... Ovo su samo kriminalci i kreteni, nepismena bag** i ljudi bez obraza.
Verujem da je opet rec o provokaciji, ali vi Beograđani ne pokazete jedinstvo kada treba, ispred stanice vas nije bilo bogzna, a vidim po stavovima ovde da su vam svi krivi, samo vi niste: Studenti smaraju sa glupim protestima svaki dan, narod se umorio, sta ce bajkeri, gde su veterani....a vi 100gosina idete preko 3 mosta ili 4 ne znam, nemate gde da se parkirate, kr**** stavio kocke nebunite se, skinuli kocke nebunite se, kr**** stavio semafore-ok, kr**** hoce da farba buseve ok, sve vam ok.... ali bi trebalo da se ide u Ćacilend.
E pa usao je ovaj jutjuber i vidi se da se povukao odmah, dobio je batine, ajmo junaci, sto cekate par hiljada? sami, telefon u ruke i setnja po parku...
Sve vam bre smeta ali se za demokratiju ne borite bogzna, a kad vam vec smetaju tudji stavovi itd, razmislite KOLIKO STE VI PROMENILI SVOJE RAZMISLJANJE, A KOLIKO ZADRTO OSTAJETE PRI SVOM...

Poslednja izmena:
"Lojalisti" tj. krimosi su angažovani da rade ono što umeju i vole, da tuku ljude, i za to su plaćeni. Subjektivan bonus je i to što su uvek deo grupe. Stajaća vojska, narkoblejači kojima zuji šupljina u lobanjama, nervozni da se dohvate bilo koga.

Nasuprot tome, "mi" nismo ništa drugo tek zbir bespomoćnih pojedinaca, koji se od nasilja brane moralisanjem, pravim ili lažnim. Još uvek nivo nasilja prema građanima nije toliki, da bi mogao da generiše jedan kohezioni momenat, koji će da alarmira svest svakog pojedinca i proizvede zbijanje redova. Koje bi zatim trebalo da iznedri efikasnije načine otpora...

I dok ovo pišem, jasno mi je da su za to šanse male. Nasilja će biti sve više, što će uz podršku kriminalizovanih institucija pre izazivati više očaja i beznađa. Tako se živi u državi koja ne postoji.
Ovakvom teroru se, u današnje vreme, ne može odgovoriti jedino prikladnim načinom, tipa "kad se digne kuka i motika". Na žalost.

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants." Thomas Jefferson

shays_rebellion.jpg

Ušao sam na b92 i video snimak poslanice sa nožem koja napada ćaciste. Rekoh, evo opozicije, radi po zadatku i napisah ovde post o tome, pa sam obrisao kad sam shvatio da je žena nožem isekla transparent.

Glupa navika da ulazim u b92. Eto kako radi propaganda i šta rade režimski mediji.

Kolko cujem neke kolege su, protivno savetu advokata, prihvatile dve godine kazne uz mogucnost uslovne za 8 meseci

Hm 🤔 tako nešto ne postoji...

Ali suština je da bi izbegli pritvor prihvataju da se nagode za blažu kaznu ili uslovnu osudu. Imali smo i slučaj jednog od studenata oko "planiranog upada u RTS" koji je pretučen u pritvoru... Očigledno imaju batinaše svuda. Policija ih štiti i naše podatke neovlašćeno uzima šalje tabloidima i namešta na sudu kao legalno pribavljeni dokaz...

Ovo odavno nije država. Bitno je samo da pobedimo i svi će biti pušteni i rehabilitovani. Do tad moraju da izdrže sav teret i teror nažalost. Tek kad budemo s osmehom išli na sve na šta nas oni osude, pobeđujemo... Osmeh i bes, rezigniranost, kao borci oslobodilackih vojski koji se bore za ponovnu uspostavu drzavnosti na otetoj teritoriji... Kao partizani...

Nikako ne tuga i nepravda, kad te osećaje prevaziđemo, to će tek biti početak naše pobede...

Moja metoda od pre nekoliko postova.
"Ministarstvo za Lustraciju- srpski proces".

Gašenje Rts, zaplena Pinka, rušenje Informera, razoružavanje raznih sluzbi i pojedinaca iz službi.

Radio bih na ovom procesu bez naknade, kao Ilija Čvorović u Balkanskom špijunu, sa velikim zadovoljstvom.

Pa ako me se sete za Dan bezbednosti...

Може ли неко да копира ставке из коментара? Немам икс па не могу да прочитам.
Iskreno, lakše je tebi da napraviš nalog nego nekome da izvlači 😛

Ja imam nalog samo da uđem na ovakve linkove i to je to, niti gledam šta se tamo dešava, niti pratim nekog, niti neko mene.

Vrh