Šta je novo?

Izbori 2025

IMG-108691cb4a47f2459e7048ebe4d8610f-V.jpg

Po celom Priboju postavljene su kante iz donacija grupi građana. Službe to nisu uradile godinama

Cak i meni naivnoj i glupoj je jasno da je nesto gadno bilo kad su se svi pokupili i otisli.
Ipak, na X je bilo par objava da su ga pitali ideli 9.u Moskvu, on rekao Da i tu su vrata zatvorena.
E sad, mene malko brine sta nas kao drzavu ceka i zasto mi moramo da idemo 9.og,( on mora), ali kakve su posledice za zemlju.
Iskreno, brine me ovo zaostravanje, uSA stajr na stranu Ukraine dajuci naoruzanje.

Iako nije za ovu temu alinupravo slusam na RTS dva psihijatra i kazu da su radili neke procene tokom 2g, od pucnjeva u skoli
da li 20,4% ili 24% MLADIH U 14g. IMAJU NEKI PSIHICKI POREMECAJ.
MI SMO SISTEMSKI UNISTENI I NIKO NA TO NIJE GLEDAO, Kaze zena KAO DRUSTVO SISTEMSKI NE RADIMO NA MENTALNOM ZDRAVLJU...
Bas je ovih dana tesko, ovo je20do9, rts poslusajte, GRDE I BG ZA VEŽBE STRELJASTVA... izvinite za digresiju i...budite mi svi dobro ocigledno je ludo vreme.

@Igor ja cu biti pred razvodom prijatelju moj, a za dva dana ce biti 15g braka
jer moj muz prvo obozavao AV,
sad kapira da je lud, ali
" zasto policija ne tuce, ne hapsi, kako se blokira nesto, sve u zatvor..."
(visokoobrazovana osoba koja je imala prigovor savesti kad su je u vojsku zvali), ne mogu da verujem....

Imamo supernova tv i nemas sta da gledas, ako pusti ove druge ja cu izlupati tv, pa smo promasli kompromis da tad pusti rts ili nesto neutralno :) iako to nisu

N1 je imao besplatan strim, sad to nema nekoliko dana,
ja cu morati da uzmem EON od 2000 samo da bih mogla da gledam n1 i nova s jer ovo ne pustam, a hocu da gledam one doceke i tako to.

Ne zezam se za supruga, kad cujem na pinku nekog gosta lupeta kao majmun, a moj muz dobacuje "covek je u pravu", stvarno prokljucam kao ekspres lonac... inace je opsti bojkot mamu im njihovu, a 4000 je tv i net i imamo ugovor na 3g

Gleda se TV i dalje, nemojmo preterivati.

Jeste 80% programa krš, ali gleda se itekako, samo u malim dozama. Odslušaš vesti, jutarnji program ujutru dok se spremaš, poneku edukativnu emisiju, poneki intervju i ako si strani plaćenik - Kesića.

Gledao sam i Ivanovićeve emisije dok nisu prešli na Bljuc. Ovako me mrzi da idem na sajt da ih tamo tražim i puštam.

Poslednja izmena:
(visokoobrazovana osoba koja je imala prigovor savesti kad su je u vojsku zvali), ne mogu da verujem....

Imamo supernova tv i nemas sta da gledas, ako pusti ove druge ja cu izlupati tv, pa smo promasli kompromis da tad pusti rts ili nesto neutralno :) iako to nisu

N1 je imao besplatan strim, sad to nema nekoliko dana,
ja cu morati da uzmem EON od 2000 samo da bih mogla da gledam n1 i nova s jer ovo ne pustam, a hocu da gledam one doceke i tako to.

Ne zezam se za supruga, kad cujem na pinku nekog gosta lupeta kao majmun, a moj muz dobacuje "covek je u pravu", stvarno prokljucam kao ekspres lonac... inace je opsti bojkot mamu im njihovu, a 4000 je tv i net i imamo ugovor na 3g
Миро, прелазни председник је већ бивша власт, не вреди секирације. Тек да стоји на путу породичним односима... Да видиш како се ташта и ја слажемо, уз то правило да никад (али никад) не разговарамо о политици.

Има толико ствари у животу вреднијих. На пример - божурови. Ем су патриотски, ем можете заједно да учествујете. Драги, драги божурове сади... моја госпођа посадилa, ja заливам (увео кап по кап, накривио капу).

PXL_20250502_123341969.jpg

@GOJE Hvala na savetu, to se i trudim, ali ga sve vise gledam i pitam se "gde se ovakav nacin razmisljanja skrivao, da sam ja to videla pre 15 godina ne bi kafu popili" al aj sad, ima i dobre strane pa balansiramo hijihi
nego, treba mi pomoc, da li ste vi culi za izjavu da su ga trovali tamo, procitajte Celu objavu na kraju stoji.
ne bi izmislili, ne znam samo gde je izjavljeno, q verov je neformalno negde ,nw znam, ali je velika sramota da ga druga zemlja truje, ubija, to je diplomatki skandal, pri tome ovaj T. lud ko struja, napravice parking od nas ako bude hteo...

Ja imam tv ali nije povezan na televiziju. Nemam box za njega, ne znam ni šta ima od programa.
Kad me zovu pa mi nude nekih 400+ kanala ja kažem da mi ne treba ni 10 a kamoli 400+

Sve preko neta, X ili youtuba gledam.

Imam ja ovo u porodici, jako je teško boriti se sa tim. Tek sam pre neki dan uspeo da nađem bar minimalni zajednički jezik oko SNS sa tom osobom, da se složimo da su ološ.

Problem je što su zadnjih 13 godina uspeli da zavedu narod propagandom da je opozicija gora opcija od njih, pa neki ljudi nisu skloni podržavanju ovih protesta zbog toga. Ima i taj momenat da su neki stariji svojevremeno se borili protiv Slobe pa zažalili zbog žutih kasnije (gubitnici tranzicije). Svakako koliko je moguće argumentima poražavati ove stavove i ništa drugo.

I za one koji pljuju Šarovića starog radikala, mislim da nam je on zapravo blagoslov jer liberali nemaju šanse da odvuku SNS glasove, ali Šarović deluje kao alternativa za njih. Ne bih imao ništa protiv da im pokupi 10-15% na sledećim izborima, ovaj režim se mora kruniti na sve načine.

I za one koji pljuju Šarovića starog radikala, mislim da nam je on zapravo blagoslov jer liberali nemaju šanse da odvuku SNS glasove, ali Šarović deluje kao alternativa za njih. Ne bih imao ništa protiv da im pokupi 10-15% na sledećim izborima, ovaj režim se mora kruniti na sve načine.
I onda Sarovic kaze da nece ni sa vlascu ni sa opozicijom, kao Nestor u Beogradu :)

Danas sam sa delegacijom Zeleno-levog fronta odao poštu ubijenim u selima Malo Orašje i Dubona kod Smedereva i Mladenovca. Prošlo je dve godine od ovog zločina i onog u Ribnikaru i pitam se da li se nešto u našem društvu promenilo posle ovih zločina ili se samo vrtimo u krug???

A ja se pitam zasto niko nije odgovarao ko je trebao da zna da matori monstrum ima arsenal i da lađeg monstruma ne drži pod kontrolom...
Takođe, da se jasno i glasno cuje koji su bili kljucni faktori koji su doveli do Ribnikarq, kako se ne primeti da to dete planira, koji su to znaci za uzbunu i kada se to moralo primetiti.
Takodje, koji znaci u drustvu ukazuju na poremecaj licnosti, kako pristupiti tim osobama i kakav je generalno plan drzave...
Nista mi tu ne znamo, nista

Umesto toga, na rezimskim medijima Centar za Drustveni...ima serijal i na kraju ( nisam gledala sve) poziva da policija napuni marice jer ima pravo da koristi silu protiv nasilja....
Klasicno ispiranje mozga, pozivanje na radikalizaciju uz sugestije organima reda da ko zna sta rade...
Sad cu ja biti drska i ne zametite, ali cu ostaviti nesto jer se forum itekako prati i napisati: Aj da vidimo samo! I ovo do sad nije po zakonu, i za cuvanje ćacilenda ce neko odgovarati po zakonu, ali i za Ribnikar, Dubonu Malo Orasje, Savamalu, Helikopter....ma za sve, za sve...
Smucili su se svima

Poslednja izmena:
Nikola Jović, vlasnik "Strategikon Medija", firme za pružanje medijskih usluga izneo podatke iz prve ruke šta se zapravo desilo sa Vučićevom posetom Americi:
"Дакле, да сумирамо Вучићеву посету САД и замало дипломатски скандал у режији нашег ненадлежног, одметнутог и помахниталог председника: "позлило" му је након што је буквално удаљен са једног "fundraising" догађаја на Флориди где су се скупљала средства за предизборне сврхе Републиканске партије.
Платио је преко наших камионџија у САД "карту" да се и он овде појави али ту постоји проблем- амерички The Federal Election Campaign Act (FACA) забрањује свим страним званичницима доласке на ове догађаје и донирање новца јер то сматрају за мешање у унутрашња америчка питања- у овом случају изборе за гувернера.
Дакле, Оскар је покушао да се "умува" ту унутра као "обичан" донатор и подржавалац кампање не би ли се у неком ходнику сликао са Трампом, Венсом, Ђулијанијем и другим истакнутим републиканцима и члановима Трампове администрације и онда то у Србији медијима које контролише и својој публици представи као изванредан дипломатски успех који му је пошао за руком.
А успело му је само то да се у пролазу слика са Ђулијанијем (то му је ко зна којим методама "на кварно" средила Сузана Васиљевић) а до других није могао да дође нити су они показали било какво интересовање за састанак и сликање са њим. Тако да је остао ускраћен за "дипломатски успех" што би заправо био дипломатски скандал због раније наведених кршења америчког закона и процедура које је покушао да заобиђе и "измајмунише" оно његово што му пролази али само у Србији, где редовно заобилази законе и процедуре и "измајмунише" све што ради на његов начин- на дивље, противзаконито и надасве одвратно, штетно и контрапродуктивно по све сем по његов рејтинг.
Срећом по Србију па је избегнут најгори сценарио и благо речено дипломатски скандал, јер је ова појава (на жалост и даље) председник Србије а требаће наша земља да постоји и има дипломатске односе и са САД и са свима другима и после њега, те је штета коју чини нашој држави и споља и изнутра сваки дан, макар овај пут избегнута али "за длаку".
Хвала Mariju Bojiću и нашој дијаспори са Флориде i Saši Jovičiću што су нас адекватно обавестили о овој причи и наравно пре тога онемогућили нашег председника да додатно упропасти углед наше земље и угрози наше позиције у САД ради сопственог рејтинга, што је на крају дана заправо и једино што му је битно."

Vrh