Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 56.271
Ono kad ti drago što su ga ispalili i isterali ali ti žao što nije istinita ona prva vest...
Čekaj jel stvarno više nema njih?
N1 je imao besplatan strim, sad to nema nekoliko dana,
ja cu morati da uzmem EON od 2000 samo da bih mogla da gledam n1 i nova s jer ovo ne pustam, a hocu da gledam one doceke i tako to.
Миро, прелазни председник је већ бивша власт, не вреди секирације. Тек да стоји на путу породичним односима... Да видиш како се ташта и ја слажемо, уз то правило да никад (али никад) не разговарамо о политици.@Igor ja cu biti pred razvodom prijatelju moj, a za dva dana ce biti 15g braka
jer moj muz prvo obozavao AV,
sad kapira da je lud, ali
" zasto policija ne tuce, ne hapsi, kako se blokira nesto, sve u zatvor..."
(visokoobrazovana osoba koja je imala prigovor savesti kad su je u vojsku zvali), ne mogu da verujem....
Imamo supernova tv i nemas sta da gledas, ako pusti ove druge ja cu izlupati tv, pa smo promasli kompromis da tad pusti rts ili nesto neutralnoiako to nisu
N1 je imao besplatan strim, sad to nema nekoliko dana,
ja cu morati da uzmem EON od 2000 samo da bih mogla da gledam n1 i nova s jer ovo ne pustam, a hocu da gledam one doceke i tako to.
Ne zezam se za supruga, kad cujem na pinku nekog gosta lupeta kao majmun, a moj muz dobacuje "covek je u pravu", stvarno prokljucam kao ekspres lonac... inace je opsti bojkot mamu im njihovu, a 4000 je tv i net i imamo ugovor na 3g
@Igor ja cu biti pred razvodom prijatelju moj, a za dva dana ce biti 15g braka
jer moj muz prvo obozavao AV,
sad kapira da je lud, ali
" zasto policija ne tuce, ne hapsi, kako se blokira nesto, sve u zatvor..."
(visokoobrazovana osoba koja je imala prigovor savesti kad su je u vojsku zvali), ne mogu da verujem....
I onda Sarovic kaze da nece ni sa vlascu ni sa opozicijom, kao Nestor u BeograduI za one koji pljuju Šarovića starog radikala, mislim da nam je on zapravo blagoslov jer liberali nemaju šanse da odvuku SNS glasove, ali Šarović deluje kao alternativa za njih. Ne bih imao ništa protiv da im pokupi 10-15% na sledećim izborima, ovaj režim se mora kruniti na sve načine.