zekagradjevinar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.06.2017.
- Pohvaljen
- 3.754
Ovi umesto da ih spuštaju novom vladom samo dižu tenzije. Pumpaju više nego mi u poslednje vreme.
Добро палио заставу ЕУ, ај сад нешто лоше о овом човеку?
Eto za početak nedoslednost ili potkupljivost.Добро палио заставу ЕУ, ај сад нешто лоше о овом човеку?
Evo ga novi ministar sa Pišom Vacićem. Pošto je prošli put pokušao da se ispunuje ovaj tvit, sad da nacrtam, ne znam ko je NIFA i ne zanima me, niti me zanima da li pljuje EU ili Rusiju ili Kinu, pogledajte samo ko nam je ministar i u kojoj je ekipi i kako se ponaša
"Нећу да трпим примитивизам, држава неће да попушта, нећу се либити да се консултујем са службама безбедности и применим законе. Преко пленума се не може управљати факултететима, нити се професори могу иза тога заклањати", рекао је нови министар просвете Дејан Вук Станковић.
Profesor Boris Bratina izjavio je da je iznenađen predlogom da bude ministar informisanja i telekomunikacija u novoj Vladi Srbije, te da je rano da priča o planovima. On je na pitanje Udruženja novinara Srbije (UNS) kazao da je za to saznao "pre sat vremena" i da zbog toga trenutno ne može da govori o planovima.
A zašto ja potrebno da im se to javi?Boris Bratina kaže da je „iznenađen predlogom“ da bude novi ministar informisanja
Vučićevi novi ministri ni ne znaju da su izabrani.
У опозицији су изгледа сви или вучићеви плаћеници или тоталне политичке аналфабете, нема треће опцијеOzbiljna hajka na studente na X-u zato što su rekli da ne žele ni opoziciju u prelaznoj vladi. Sve više verujem u to da im je cilj samo da se uvale u fotelje.