Волео бих да грешим.
Што се факултета и губитка године тиче, они увек могу да оптуже студенте, и што дуже све траје, људи ће се помирити са тим наративом.
Нарочито ће се побунити људи чија деца сада завршавају средњу, све мање људи види неки перспективу у блокади факултета и шетњама и карневалима.
Моја нека граница за блокаде, шетње и ,,пумпање'' је био велики протест у БГ, када је морао бити саопштен следећи крупнији корак. Нпр. ја сам за изборе и листу људи коју ће саставити студенти и професори, јер мислим да насиље није решење. Ако покраду изборе, онда бранимо изборну вољу.
Расимови људи неће ићи на скуп, али ће добити места у власти и биће увек спремни да подрже СНС.
Ово са рекламирањем скупа и контраофанзивом ми изгледа као да се ослободио. Мислим да нема потребе да консолидује своје редове ширег гласачког тела, јер би број људи који прешао на другу страну минималан у тренутним околностима.
Једина струја коју морају консолидовати јесу функционери, али то се лако реши унапређењима и обећавањем места у власти.
@razbibriga Нико ме није чувао, и нема потребе да се се сумњичавост одмах изједначава са саботажом или режимском пропагандом.
Једноставно не видим више стратегију у шетњама и окупљањима и перформансима.
Ја сам за ово шта каже
@KlauKalash али ме плаши могућност да ће подршка тој листи бити и мања јер ће гласачи опозиције већински подржати своје странке па ће заправо тај потенцијални покрет бити у мањини у односу на СНС и опозицију, а како сви тренутно дају безрезервну подршку, било би лепо и занимљиво видтети да ли би се и опозиционари одрекли својих странка због те подршке.