... Ако кажеш гледао сам италијанске аналитичаре хвале нашу међународну политику и како пливамо у екстра тешкој ситуацији (они би хтели да њихова власт ради тако), бот си. Ако кажеш, има се кинте више него некад, бот си. Ако кажеш док је цела ЕУ пала и финансијски и у слободама код нас је релативно ок, бот си. Ако кажеш ја би да ми дете иде у школу, бот си. Ако кажеш блокиро си целу улицу, пусти ме до болнице да прођем, бот си, ломе ти ауто. Мора да се престане да се буде пасиван, нарочито према медијима који су отровали све ове људе, од којих су ту наша браћа, ортаци, родитељи.
Мора ово све да прође позитивно и да се онда раскринкају прави непријатељи ове земље. Сва та УСАИД финансирања за медије и НВО организације су стала, пашће и Н1 и Нова, и Данас, само да издржимо још мало. Није овде ствар ко води земљу и како се зове. Ствар је у томе да је то СРПСКИ председник и да је ово СРБИЈА. Нема нико више нама да уређује политику, то време пролази, не сме овај њихов задњи ударац неолибералне политике да нас сломи, јер може да дође много позитивно време за нашу земљу ако се то не деси.