Vučić je garant propasti Srbije. Zemlja bez obrazovanja, sa buzdovanima koji se samo bilduju, ženama sa babunskim usnama i izlapelim starcima, nema nikakvu budućnost. To je upavo ono što SNS stvara od ovog naroda. Dođu mi ovde i pišu kako preterujem. Sinoć ste sve videli, njima pomoći nema.
Ruku na srce, mi smo još i dobri kako je preko što se tiče te plastike! Neko je sinoć postavio klip V&B Beograd, to je ono vreme najgore bede i haosa ovde. Prelepe prirodne devojke, ljudi...
Uzgred, rekreativni sport je dobar za fizičko zdravlje, a i za psihu. Ništa manje bitan od intelektualnog i duhovnog rasta. Svega bih mogao da se odreknem bukvalno, osim fizičke aktivnosti i da pročitam nešto svaki dan bar pola h.
Mislim da si u pravu iako se nadam da gresis.
Racionalno gledano, oni imaju cvrstu podrsku Zapada koji nece dozvoliti promenu vlasti, odnosno nece dozvoliti promenu politike u Srbiji.
Zašto ne bi? Ovaj ološ je završio skoro sve što treba da se završi, a ima toliko putera na glavi da mogu da ga ucenjuju sa čim žele. Kad sve završi, uvezeće ga i baciti kao gumicu. Sad se to finalizuje i ovaj više nema aduta u rukavu. Nije potreban, ruke prljave, samim tim je još opasniji za narod, jer će on sad ponuditi i nešto više, što ovi nisu ni očekivali da će dobiti, samo da ostane u sedlu i posle na slobodi!
Nekad mi bude smešno čitajući forum. Taj koji dođe sledeći, vodiće apsolutno ISTU spoljnu politiku i ono što mene zanima, istu ekonomsku, pa i svaku drugu politiku.
Apsolutna bezidejnost u progresu na globalu ili svesno stopiranje korisnih projekata koji se ne mogu komercijalizovati (ovaj rat kupuje malo vreme i pegla makroekonomiju, naravno na račun svih nas).
Kolonija, pa kolonija. Jedino što će umesto ovih pečenjarskih kadrova koji su svojom nestručnošću koštali Srbiju 3 milijarde usd samo za energetiku i ko zna koliko još na odbranu kursa, doći neko ko će da pukne 10 milijardi na zelene tehnologije, kupiće se vreme do sledeće krize.

Al eto, bar si se otkrio da mrziš sve druge.