Naravno da postoji ali ne samo u vlasti nego u celoj državi i celom narodu koji je podeljen na Zapad i Istok.Очигледно постоји дебела пукотина у структурама власти.
Vlast je samo preslikana slika naroda.
Naravno da postoji ali ne samo u vlasti nego u celoj državi i celom narodu koji je podeljen na Zapad i Istok.Очигледно постоји дебела пукотина у структурама власти.
Dobar primer.Ovo isto kao da je u prvoj polovini 1943. neki visoki predstavnik NDH imao audijenciju od veleposlanika Njemačkoga Rajha u Zagrebu, gde ga je ovaj izvestio ostanju na Istočnom fromntu i još jednom zatražio uveravanja da će NDH ostati uz Rajh čak i ako Saveznička invazija na Italiju uspe.

www.politika.rs

www.politika.rs

rs.n1info.com

rs.n1info.com

Šta me briga šta govore anonimni politikolozi na kvislinškim medijima poput NSPM koga bi svaka normalna zemlja kojoj je stalo do suvereniteta zatvorila a uredništvo pohapsila.Политиколог Огњен Гогић: Да се сутра уведу санкције Русији и призна Косово, били бисмо подједнако удаљени од ЕУ као што смо данас
Tacno. ALi covek ne razume da volimo da mastamo.
Jesi li ti autor ovih karikatura? Pošalji ih Dezinformeru i Antisrpskom Telegrafu, sigurno će te primiti u redakciju kao šefa propagande.Pogledajte prilog 147639
Ma koliko ja ne podnosio komunjare i Tita dve stvari je Tito uradio zbog kojih moram da mu odam poštovanje:
-rekao je Staljinu NE
-držao je crkvu tamo gde joj je i mesto
Možda su oni samo na rečima "evropejci" i možda su na tim rečima došli na vlast ali za ovih 10 godina nisam video da su bilo šta uradili da Srbiju približe Evropi nego upravo suprotno od toga i to nastavljaju da rade i dalje.Čitajući tvoje komentare, ponekad stvarno imam utisak da te SNS plaća da ih ovde pljuješ da su "prorusi" i da "nisu iskreni evropejci",
Вратио се Броз већ до почетка шездесетих ближе старом јату, јер је у души био бољшевик. Зато се после све на онај начин и распало.Ma koliko ja ne podnosio komunjare i Tita dve stvari je Tito uradio zbog kojih moram da mu odam poštovanje:
-rekao je Staljinu NE
Па ми оћемо да буде ко у Русији и Кини, према томе, ето - ако се остваре наше жеље, нема да иде на улицу ко кад хоће.
(У коликој је интелектуалној и моралној кризи овај народ са својом "елитом", то је да се човек уплаши.)
Isto kao što je i Vučić u duši radikal i što nikad neće pristati na evropsku politiku.Вратио се Броз већ до почетка шездесетих ближе старом јату, јер је у души био бољшевик.

www.b92.net

www.b92.net
				Ме''шчини да управо процуре оне информације, за које је некако и угодно властима да процуре.Ја немам никаквих сумњи да је оваквих докумената из којих се види утицај амбасада "већих риба" на наше извршне власти било доста и раније и то са разних страна. Овде је право питање како је ово исцурело у јавност, као и онај документ везан за ангажовање Норвежана за енергетско саветовање. Очигледно постоји дебела пукотина у структурама власти.
Jao. Jao Jao.Вратио се Броз већ до почетка шездесетих ближе старом јату, јер је у души био бољшевик. Зато се после све на онај начин и распало.
Све би било друкчије да је остао везан за запад, као до средине педесетих, а могао је, проклетник.
Isto kao što je i Vučić u duši radikal i što nikad neće pristati na evropsku politiku.
Šta me briga šta govore anonimni politikolozi na kvislinškim medijima poput NSPM koga bi svaka normalna zemlja kojoj je stalo do suvereniteta zatvorila a uredništvo pohapsila.
RUSSIA HANDS OFF SERBIA!