Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 38.328
Sajt RTSa oboren vec sat vremena.
Ozivi na minut dva pa ga opet obore.

Sajt RTSa oboren vec sat vremena.
Ozivi na minut dva pa ga opet obore.
Meni je taj intervju, tj monolog, bio vrlo interesantan. I apelujem da ga ljudi pogledaju, iako mu je nacin obracanja tezak za slusanje. Diskretno i ponekad direktno je objasnio sta je uloga opozicije i kako se boriti u tom mulju, dao vrlo preciznu kritiku iste u vise navrata. Povukao paralelu izmedju DOS-a i sadasnje opozicije, vrlo bitno.Је**** бре, слушам оног полупаног чеду неки дан, па тај лик иако је прсо као лајсна и даље уме врло вешто да маже и да развлачи истину као пластелин, а ови врли опозиционари не умеју ни да слажу тако да им поверујемо, тачније, они ни не покушавају да слажу јер мисле да је народ ст*** једна грдна и да треба да заседну у фотеље без подршке јер коме треба подршка таквог глупог народа. Буквално се понашају по оној вучићевој нећу ја вама да се додворавам...
Slazem se u potpunosti i da, moja kritika je bila usmerena konkretno na relativizaciju i balansiranje, ali izvedenu majstorski iako dolazi od potpuno ruiniranog coveka. Politicki instinkt ga nije napustio, a iznenadio me je i inteligencijom i baratanjem informacijama. Pusti san za vecinu danasnje opozicije...Meni je taj intervju, tj monolog, bio vrlo interesantan. I apelujem da ga ljudi pogledaju, iako mu je nacin obracanja tezak za slusanje. Diskretno i ponekad direktno je objasnio sta je uloga opozicije i kako se boriti u tom mulju, dao vrlo preciznu kritiku iste u vise navrata. Povukao paralelu izmedju DOS-a i sadasnje opozicije, vrlo bitno.
Takodje, prikazao igru iz Vucicevog ugla. Prvi sam kriv sto njega i njih smatram nekakvim generickim zlom koje samo treba odstraniti, a ne ljudima koji takodje imaju neke potrebe, strahove, ideje.
Verujem da ce kritika biti usmerena protiv Cedinog relativizovanja situacije i diskretne odbrane Vucica, i to je ok, ali je rekao neke mnogo zanimljivije stvari koje retko imamo priliku da cujemo, stvari iz ugla karijernog politicara ali bez fasade koju drzi jedan politicar.
To sam cuo samo od njega, Sarovica i Protica.
Ako sam ista izvukao iz tog monologa, to je koliko je ceo ovaj sistem klimav, uplasen i jadan. I koliko je neverovatno da ova drzava uopste opstaje tolike decenije sa tolikim diletantizmom na celu.
Opozicija nastavlja da briljira istancanim ukusom za politiku i vrsnim poznavanjem stavova sopstvenog naroda. Ali mi ocekujemo savrsenstvo pa nam ovakvi mozgovi nisu po volji...![]()
Poslanica Jelena JeriniÄ reagovala na spominjanje molitve i Boga u ekspozeu Äure Macuta
Mandatar za sastav nove Vlade Äuro Macut danas je predstavio svoj ekspoze pred poslanicima u SkupÅ¡tini Srbije, a nekoliko reÄenica je posebno zasmetala poslanici Zeleno-levog fronta Jeleni JeriniÄ.www.blic.rs
Неонацисти из злф користе сваку могућност да спусти популарност било какве опозиције Вучићу. Колико немају осећаја за земљу и народ међу којим живе.
Narod govna, traze savrsenstvo, ali zato cemo mi jesti govna i u ovim trenucima kada nam treba jedinstvo uzeti da sеremo o nepotrebnim glupostima i hvatamo se za sitnice ocekujuci da bi organizovana mafija na vlasti trebala savrseno da se izrazava, ali po iskljucivo nasim kriterijuma, onako kako mi mislimo da je savrseno.A i boze pravde bi valjalo zameniti sa vostani serbije, bar dok ne procitamo ceo tekst te pesme i shvatimo da smo pozivanje na boga zamenili pretenzijama na nezavisne zemlje koje nemaju veze sa srbima. I taj dositej je izgleda bio velikosrpski cetnik, sram ga bilo.
Хвала ти, @Beki, најискреније! Није лако задржати веру, ал’ свака твоја објава исправља леђа и подиже чело. Жив био!Hocemo li ikada nauciti da ne kukamo ako se dva dana ne desi nista?
Odmah se krece sa pricom da je sve propalo.
Danas - Strazbur, RTS Takovska, RTS Kosutnjak, RTV, docek pesaka u Kraljevu.
Bogami danas ceo dan prepun događaj sa ovim vrhuncem dolaska biciklista u Strazbur. Svuda protesti, svuda okupljanja, studenti u pohodu na Kraljevo, fantastične slike, fantastični prizori.Hocemo li ikada nauciti da ne kukamo ako se dva dana ne desi nista?
Odmah se krece sa pricom da je sve propalo.
Danas - Strazbur, RTS Takovska, RTS Kosutnjak, RTV, docek pesaka u Kraljevu.
Pa, bar u ovom slucaju, nije blic kriv sto se opozicioni politicari ponasaju kao id***. Inace, sto se mene tice, optimizam je krenuo strmom uzlaznom putanjom od fijaska vlasti u subotu, danas je bio sjajan dan, a pljuvanje se odnosi samo na opoziciju jer su poceli jako da buse stvar, sto gluposcu, sto zlonamernoscu, cast izuzecima.Do sad je već postalo jasno da svako ko širi naprednjačku propagandu i postuje linkove ka Blicu, Kuriru i ostalim blatoidnim dezinformerima, nije na forumu samo da bi diskutovao o gradskim temama već po zadatku.