Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 37.891
Ne ocekujem nista, ja nisam na strani ovih sto su za ekspertsku vladu.Prvo, rekli su zasto ovaj put izlaze kao pojedinacni fakulteti, zato sto je pitanje jako vazno i treba siri konsenzus. Ko zna koliko.je stvari npr odbijeno cekajuci da se usaglase, ovako pokazuju ideju.
Ali da pitam, sta ti licno ocekujes? Evo kazu ekspert.vlada, pa onda kazu j imena, iiii? Ovaj ludak nece, onda sta? Kako da skupstina pomogne? Verovatno moraju izbori, ali ti mladi ljudi a i narod ne zele izbore, vec nesto da sredi sistem, uhapsi bagru pa onda izbore.
Pored toga, ETF je pozvao da se NI "SLUCAJNO DANAS NE BLOKIRAJU PUTEVI, NI SLUCAJNO" , pa su jocas neki novosađani razumeli drugacije, jer ni 14 i 15 nije bilo buseva...pa da se uzvrati usluga
LOGICNO JE da se ne slazu oko svega, ne znam ni kako su do sad funkcionisali ovako, ali daju predloge, a mi moramo da mucnemo sta i kako.
P.S. to je bio poziv za sva mesta u srb, a da se u bg ne mesaju sa torom
Odnosno, ja sam za jedinstvo i da se ne zalecu i ne dele. Dinstaj i treba polako i mudro donositi odluke. Ne znaci da je ekspertska vlada nesto lose nego polako bre.
Sto se opet nocas pokazalo kao tacno. Mnogi su nesto nezadovoljni 15.3., internet je pun likova koji bi resili to odmah, sve heroji, a onda imamo blokadu kao nocas i dodje fazon 50 ljudi ili koliko je bilo i kad dodje policija, svi se sklone.
Nasa snaga je sto smo inteligentniji, mudriji i u tome sto smo vecina, a moramo i imati vise strpljenja jer vreme radi za nas. Mozda neko to ne vidi jer trenutno vidi obor ispred skupstine i predah od nasih vecih protesta, ali - tiiimeee is on ouuur siiideee, yes it is.
Ne moze i nece se ovo zaustaviti, nema potrebe za nervozom i ishitrenim potezima.