"Tresibaba se nikad lepše nije tresla": Šišanje, ljubav na grčkom i zagrljaji za studente
Tresibaba se nikad "lepše nije tresla" nego sada kada njome prolazi kolona studenata iz Bora, Novog Sada i Beograda.

Auh sto jaka sluzba. Ovako izgleda pokusaj spijuniranja telefona devojke od strane ljubomornog devetnaestogodisnjaka. Hahaha kakva sluzba, kakva snaga.Najnovije istraživanje BIRN otkriva još jedan amaterski potez BIA, gde su oni uhapšenom studentu uzeli telefon, pokušali da pronađu nešto da ga ucene i da diskredituju. Našli sliku sa nekom devojkom iz strane države, pa pokušavali da ga optuže da sarađuje sa stranom službom, da je devojka strani agent poslata da destabilizuje državu. Pa onda mu ponudili posao u ministarstvu finansija u zamenu da prizna da mu je to devojka, da izlazi sa njom, da je špijunira i da oni kontrolišu studente i proteste.
![]()
Student priveden, telefon hakovan špijunskim softverom | BIRN
Srpske vlasti zloupotrebile špijunske tehnologije: student priveden, telefon hakovan Cellebrite softverom, pokušaj instalacije špijunskog softvera.birn.rs
Možda preteruješ, kolega?Fuj deca slave strani satanistički praznik Fašing
/s
Kolega, ne preterujem:Možda preteruješ, kolega?
https://en.wikipedia.org/wiki/Carnival
https://de.wikipedia.org/wiki/Karneval,_Fastnacht_und_Fasching
The Greek Carnival, or Apokries, is a festive period deeply rooted in both religious tradition and social celebration, culminating on the Sunday before Clean Monday, marking the start of Lent. The term “Apokries” derives from the Greek words meaning “away from meat,” signaling the transition to fasting. Similarly, the term “carnival” traces its origins to the Latin carnis (meat) and vale (farewell). This period bridges ancient pagan customs with Christian practices, creating a unique cultural blend.
Your Guide to 2025’s Carnival Celebrations
Oke, oprostio sam ti za nepreterivanjeKolega, ne preterujem:
Tone indicator - Wikipedia
en.wikipedia.org
И то смеће од телевизије има националну фреквенцијуVreme je da opozicija roka tuzbe za ovo i da se vrsi pritisak na svim poljima
Pogledajte prilog 230782Pogledajte prilog 230783Pogledajte prilog 230784
Pa sto pises da je rezirani cirkus prenoseci Novosti?
Evo, sad cu i ja da napravim vest i naslov na nacin na koji oni prave. Tako mozes sve da okrenes kako ti odgovara i izmislis sta hoces, a ti tu njihovu budalstinu iznosis kao dokaz da je to rezirani cirkus.
Zar i ti sine Donalde? Republikanci koristili isti znak protestujući protiv Obame što jasno ukazuje da Tramp stoji iza udara na Vučića i Srbiju!!! ŠOK, SKANDAL, FOTO!!!![]()
Koliko su mocni i povezani, smenjuju Obamu, Putina, Vucica, traze zaustavljanje ubijanja Palestinaca, pravdu za ubijenu novinarku u Severnoj Irskoj, bore se protiv klimatskih promena...
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo sam video naslov i opis i već odmah mi se dopalo. Sad ću da pročitam ceo.Doobar tekst..![]()
„Zašto se TI buniš? A šta TEBI fali?“
Tragična sebičnost je način na koji srpski režim vladaradar.nova.rs