Jok, to je samo za kućnu upotrebu.Vidiš, nisam čuo doktora al odslušaću nekada to šta radiš malo i oglasi, tome forum služi (između ostalog)... Da se promovišemo
![]()
Koja koja koja?Ima jos jedna njena pogodnija![]()
Jok, to je samo za kućnu upotrebu.
Moram da pitam, sta je problem sa Cecom? Razumem, mnogi tvrde da je to "šund muzika" i tu je j njen pokojni suprug pa i njena veza sa svim struktirama, ali kao tupavi glasac kakav jesam, treba da znate da meni licno srce zaigra uz kolo, dzeja, onu pesmu NOVO SVITANJE, Cecu, Seku, sevdalinke....kao i mnogim ljudima u zemlji.
Ne kazem da je treba promovisati jer je rezimska, ali ona je " vesnik promene" sto neko rece, pliva u svakom rezimu jer zna kad da preleti.
Volela bih da u buducnosti odgovara za sve sto moze, ali ja njene pesme volim i ne treba zanemariti to da se uz takve najvise veselimo.
Ne umem da objasnim kako, ali ona je najslusanija na balkanu Prijovicka joj je najslicnija, ali ne mozemo mi da promenimo nas kod, a pesme nisu lascivne kao dnasanje, to su pesme koje traju i nemaju veze sa njenim zivotom nego sa nacinom pevanja i ljudi je i dalje vole.
Svi se peru od cece, trubaca, folk muzike, a otkud toliki narod da je slusa?
Kukavica je iskoricena za ruganje, ali mi je drago sto su studenti tu stali i nisu prozivali Cecu, a ni ona njih, nego posle po zakonu pa nek dokazuje neke stvari ako treba.
Nekome se povraca od nje, neko uziva u toǰ muzici i nije lose prihvatiti i nas " svaštojede"
A drago mi je sto se protesti zasnivaju na pesmama koje odgovarwju studentima i ne dodvoravaju se nikome.
Ono sto je sigurno, rezim bi dao bubreg da ceca peva na skupu, pevala je dodiku, ali od 1.novembra ovde nije. Verov zato nije ni dobila dozvolu za Usce, zna ona da treba da izmakne dupe i svesna je od pocetka. Ne hvalim je nego pricam da je to dobar znak za nas
Jedino tako može da se dođe do prosečnog glasača. Blokadni hor, tango, Jarboli itd su lepi i dopadaju se većini od nas, ali prosečan glasač se sa tim ne identifikuje.
Sećam se protesta 1 od 5 miliona i sličnih. Nije mogla da se vidi ni jedna srpska zastava, kao da je to bilo sramota. 15.03. sam se jako pozitivno iznenadio, rekao sam to je ono što je falilo do sad. Protesti su mnogo ranije trebali da se oboje patriotizmom.
Sekta je uzurpirala patriotizam. Ponaša se kao da ima monopol nad njim. Zato ih najviše i boli Vidovdan. Izbijaju im jedan po jedan štih iz rukava dok ih skroz ne ogole.
Joj Boze osecam se kao da slusam pesmu kao u filmu Mi nismo anđeli " samo nek se okreće turbina...." hahahahah. Ali morate priznat da cecine pesme imaju bolji tekst od desingerice, bube i jale...ostale ne znam bas, ali " uđu u uho" jbt ja sam prava seljanka, ali u moju odbranu slusam i klasicnu i crkvenu.... npr trenutno mi je hit Vivaldi 4 godisnja doba, nekad Stoja...i tako....to se peru ovi iz krug dvojke. Zemlja nam je oduvek bila seljacka.
to neki ljudi tripovali da svi slusaju ekv i seku vene na kvazi intelektualne zalopojke, dok su narodnjaci bili underground na ibarskoj
u svakom slucaju, vecina narode voli cecu i jos jace stvari pod satorom, sve sto podjacava primitivne emocije, i to nam u stvari opisuje narod u globali. Sto rece dule narod nam nije nesto pametan, a kulturan tek je posebna prica
Мени је надреално да неко у 2025. години и даље губи време на поделе раних 2000их на "сељачко" и "урбано", поготово за музику
ја сам мислио да нико рођен после 1991. не мари о томе
Nego @Ljuba82 da te obradujem, natasa kandic ( namerno malim) je dobila nogu u pozadinu od blokade pravnog na X gde su joj napisali da jedva cekaju da zakon funkcionise i da je tako ona bi bila u apsu za rusenje Ustavnog poretka zemlje. Gospoja se šokirala, probacu da nađem. Odmah pljuvanje, " idite deco polozite cvet u Batajnicu tu su neke masovne grobnice i Allbanska deca zasluzuju paznju".
Mrsupizdumaterinu je dobila od vecine...i tako to
npr trenutno mi je hit Vivaldi 4 godisnja doba, nekad Stoja...i tako....