Realno je izneverio i svoje naprednjake koji su rusofili kao i SPS, ali oni neće mnogo talasati jer su im fotelje ipak najbitnije...
Biračko mesto 140 na Novom Beogradu:Tanjug
Najnovije vesti i video priče iz Srbije i sveta o najvažnijim događajima iz politike, sporta, biznisa, kulture, zdravlja. Budite uz Tanjug .www.tanjug.rsPredsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić glasao na Novom Beogradu
Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, glasao je jutros na biračkom mestu 140 na Novom Beogradu.
03 April 2022 10:50
Verujem da je on lično ucenjen kriminalnim aferama koje bi mu Amerikanci izvukli iz fioke kada bi im otkazao poslušnost, ali ne vidim zašto bi Srbija vraćala dugove koje Vučić ima prema svojim mentorima koji su ga doveli na vlast i kojima je obećao svašta loše po nas?Danas je predsednik u direktnom TV prenosu objasnio da Srbija glasa u UN tako kako glasa zato što je ucenjena.
Takođe je naglasio da je Srbija spremna da se odrekne prava na preču kupovinu u NIS-u (zadnje pare su spiskane u Premier Ligu, Kopernikus, helikopter davanja i ostale državotvorne projekte, tako da je jedina opcija za NIS da bude direktno prenet na novog stranog gazdu...)
Zasto da ne, narod voli izbore i da glasa za Njega.Kad se pogleda UN semafor, ovde se više ne zna ko koga.
Deluje da ćemo ubrzo definitivno imati predsednika svih građana koji izbore na svim nivoima raspisuje na svakih 6 meseci...
Tako je, to bi bilo jeftinije.Verujem da je on lično ucenjen kriminalnim aferama koje bi mu Amerikanci izvukli iz fioke kada bi im otkazao poslušnost, ali ne vidim zašto bi Srbija vraćala dugove koje Vučić ima prema svojim mentorima koji su ga doveli na vlast i kojima je obećao svašta loše po nas?
"Predsednik" čiju spoljnu i unutrašnju politiku oblikuju ucene iz inostranstva, nije predsednik nego okupacioni guverner. Onda neka lepo i bez foliranja prizna da je Srbija kolonija a ne država, i neka se više bez potrebe ne troše pare na izbore. I skupštinu i vladu i predsednika može da nam direktno imenuje američki ambasador na svakih par godina, on može i da ih smenjuje, to bi bilo mnogo jeftinije od održavanja besmislenih izbora na kojima ne odlučujemo ništa.
I to sam cuo. Jedna zapadna kompania ce kupiti NIS.Danas je predsednik u direktnom TV prenosu objasnio da Srbija glasa u UN tako kako glasa zato što je ucenjena.
Takođe je naglasio da je Srbija spremna da se odrekne prava na preču kupovinu u NIS-u (zadnje pare su spiskane u Premier Ligu, Kopernikus, helikopter davanja i ostale državotvorne projekte, tako da je jedina opcija za NIS da bude direktno prenet na novog stranog gazdu...)
Ja sam čuo da MOL preuzima NIS, da su se Vučić i Orban dogovorili o tome.I to sam cuo. Jedna zapadna kompania ce kupiti NIS.
Боље и то него Пацоли.Ja sam čuo da MOL preuzima NIS, da su se Vučić i Orban dogovorili o tome.
I opet po starom principu gde će Srbija preuzeti dosadašnja dugovanja NIS-a a MOL dobiti kompaniju bez dugova
Mislim da nije obavezno da ubaciš listić u kutiju.Kako se desi da je broj glasačkih listića u kutiji manji od broja izašlih glasača?
Razlika se poklapa sa brojem glasača Miše VacićaKako se desi da je broj glasačkih listića u kutiji manji od broja izašlih glasača?
Ovo samo pokazuje koliki ugled predednik ima kod svojih prvih komšija.... i kod onih koji nisu imali prilike da neko vreme žive u njegovoj blizini.Pa šta ako gospodar usred Novog Beograda gubi od Ponoša?
Pravo je pitanje zašto Ponoš u naseljima Krajišnika dobija 10% i da li su uopšte pokušali nekakvu gerilsku kampanju da ga biračko telo prepozna i upozna?
Može da se desi, jer birač nije dužan da ubaci listić u kutiju.Kako se desi da je broj glasačkih listića u kutiji manji od broja izašlih glasača?