Opet kažem, najmilija stvar mi je što su antife do nogu potučene sa sve njihovim strepnjama zbog klerofašističkog divljanja (a u stvari najveće fašiste su upravo oni, što se jako lepo i pokazalo u svetu u protekle dve godine na čelu sa mlađanim novim liderima i vedetama Klausa Švaba). Čak je i ovaj SPS klasičan nacional-socijalizam i i živi na krilima izlapelih baba i mladih političkih karijerista na konto otete imovine KPJ.
Druga stvar, ideologiju na lokalu treba pustiti sa strane, bukvalno je izbor crno ili belo, kao u Slobino vreme. Hoćeš da gledaš Gangulu i Sićvea, glasaj. Evo ja bih podržao Radula i čak mrskog mi Duloa na ponovljenim mestima, samo da naguraju preko 3. Teško da bi tako nešto dozvolio egoizam ostalih partija. Ne znači to samo pad BG, nego nove izbore i kraj SNS za manje od godinu, dve. U stvari je vrlo zanimljivo što se Miloš Jovanović odmah odredio da bi pravio opozicionu vladu na lokalu, pre svih ostalih, a od nekih i za razliku! Žao mi je što taj 1 mandat trenutno nije na strani opozicije, pa da vidimo ko je izdajnik! Čini mi se i da je narod prepoznao i kaznio te ubačene desne kolone. Paradoksalno deluje da je trenutno najprirodnija koalicija SNS-Moramo!
Sa jedne strane moguće je da opozicija nema razgranatu strukturu kontrolora na obodu i da se prosto lapa, ali opet, ima nešto u tome da brat Brnaba može da dođe, kaže gde ste Jarkovčani, posprda se i da uzme 70%. Sa druge strane ne mogu da zamislim Đilasa kako uzlazi iz auta u "Jarkovu" ili Hanicu Adrović npr. Napali bi je domorodci, ne bi u životu prešla reku da ide na NBG, a ne u Jarkovo...