Šta je novo?

Izbori 2024

Samo ću kratko reći. Svako ko gleda u ovoj jezivoj unutarpolitičkoj situaciji da prodaje svoju spoljnopolitičku agendu, ma kakva ona bila, je potpuni id***! Mi imamo kriminalnu grupu koja je otela državu, a vi pričate o nekakvim Putinima, Trampovima, Ursulama itd. Alo ljudi, saberite se!

Slažem se nema potrebe da se kritikuju studenti za odlazak do Strazbura.

Apsolutno. Ne da nema potrebe, nego nema smisla.

U Strazburu je sedište Saveta Evrope i Evropskog suda za ljudska prava, čijih smo kao država članovi, tako da naravno da je to sasvim normalan i logičan potez studenata s obzirom na nenormalno stanje u državi i njenom sudtvu. A efekti Ture do Strazbura će pokazati koliko je (ne)normalan odnos ove dve institucije prema dešavanjima u Srbiji. Nadam se bez ovog dela u zagradi, ali plašim se da je ipak sa.

Rešen problem, finansiraće svoje fakultete koji će da rade.
Tako je. Degradacija skolstva.
Da bude sto vise nepismenih i nesposobnih Cacija i Cacika.
Na kalup Mise Tursije iz Doboja i Sare Kuzmanovic iz Martinaca pokraj S.Mitrovice. Sara cak nije ni student, vise je sticenica nrkog sugar daddy-ja.
Lepi, stameni i visoki a glupi ko noc. Idealne sluge rezima.

Pitam se kako će novi ministar (dez)informisanja u crnom gornjaku obavljati svoja dve druge pozicije u Kosovskoj Mitrovici i Leposaviću, s obzirom da je Kurtijev režim poslednjih godina odbijao ulazak na Kosovo svim ministrima u Vladi Srbije. Eto još jedne prilike za skretanje pažnje kad spreče ministra da uđe na Kosovo ili ga deportuju kao Marka Đurića onomad. Taman dobro dođe i Kurtiju u toku postizborne krize na Kosovu u kojoj niko ne može da oformi većinu, a bogami ni da verifikuje mandate poslanicima.

Mada, možda konačno skine crni gornjak, pa ga ne prepoznaju...

Jos jedan zanimljiv fenomen koji sam primetio u svom okruzenju i po raznim telegramima je koliko se velikih nacionalistickih suverenistickih geopolitickih analiticara iz hobija od pocetka protesta razotkrilo da su najobicniji latentni napredni pacovi. Zapeli iz petnih zila da nadju dlaku u jajetu studentima i jedva docekali ovo pedalanje za strazbur (koje, istina, i sam smatram greskom, ali nikakvom narocito krupnom) da krenu sa kenjanjem kako je sve to isto i kako nam treba neka treca opcija (valjda isus hrist da sidje sa neba), a do tad naravno da ne menjamo nista, nek jase napredna kamarila...

Zatvoren je most Slobode u NS. Navodno pukao neki nosač.
Na mapama je zatvoren

Померио се носач стуба расвете.
Проблем је и што су испод тог дела моста увек паркирани аутомобили, па су их из Паркинг сервиса склањали на оближњи паркинг.

Овако изгледају ти носачи, а мислим да је у питању овај ниже на фотографији.
IMG_20250310_122214_924.jpg

(Није фотографија од данас)

Poslednja izmena:
Vrh