Šta je novo?

Izbori 2024

Jel' to ipak nastupa Baja???
Jok, kad je Baja, onda bude 50 000 ljudi, kad je nesto za stranku, Neandreja... svi se razbeze.

Pik protesta u subotu je bio za vreme Bajinog koncerta, dok je Neandrej drzao govor, vec su odlazili, nosili stolice, kеnjali po okolnom zbunju...

Је**** бре, слушам оног полупаног чеду неки дан, па тај лик иако је прсо као лајсна и даље уме врло вешто да маже и да развлачи истину као пластелин, а ови врли опозиционари не умеју ни да слажу тако да им поверујемо, тачније, они ни не покушавају да слажу јер мисле да је народ ст*** једна грдна и да треба да заседну у фотеље без подршке јер коме треба подршка таквог глупог народа. Буквално се понашају по оној вучићевој нећу ја вама да се додворавам...
Meni je taj intervju, tj monolog, bio vrlo interesantan. I apelujem da ga ljudi pogledaju, iako mu je nacin obracanja tezak za slusanje. Diskretno i ponekad direktno je objasnio sta je uloga opozicije i kako se boriti u tom mulju, dao vrlo preciznu kritiku iste u vise navrata. Povukao paralelu izmedju DOS-a i sadasnje opozicije, vrlo bitno.

Takodje, prikazao igru iz Vucicevog ugla. Prvi sam kriv sto njega i njih smatram nekakvim generickim zlom koje samo treba odstraniti, a ne ljudima koji takodje imaju neke potrebe, strahove, ideje.
Verujem da ce kritika biti usmerena protiv Cedinog relativizovanja situacije i diskretne odbrane Vucica, i to je ok, ali je rekao neke mnogo zanimljivije stvari koje retko imamo priliku da cujemo, stvari iz ugla karijernog politicara ali bez fasade koju drzi jedan politicar.

To sam cuo samo od njega, Sarovica i Protica.

Ako sam ista izvukao iz tog monologa, to je koliko je ceo ovaj sistem klimav, uplasen i jadan. I koliko je neverovatno da ova drzava uopste opstaje tolike decenije sa tolikim diletantizmom na celu.

Неонацисти из злф користе сваку могућност да спусти популарност било какве опозиције Вучићу. Колико немају осећаја за земљу и народ међу којим живе.

Meni je taj intervju, tj monolog, bio vrlo interesantan. I apelujem da ga ljudi pogledaju, iako mu je nacin obracanja tezak za slusanje. Diskretno i ponekad direktno je objasnio sta je uloga opozicije i kako se boriti u tom mulju, dao vrlo preciznu kritiku iste u vise navrata. Povukao paralelu izmedju DOS-a i sadasnje opozicije, vrlo bitno.

Takodje, prikazao igru iz Vucicevog ugla. Prvi sam kriv sto njega i njih smatram nekakvim generickim zlom koje samo treba odstraniti, a ne ljudima koji takodje imaju neke potrebe, strahove, ideje.
Verujem da ce kritika biti usmerena protiv Cedinog relativizovanja situacije i diskretne odbrane Vucica, i to je ok, ali je rekao neke mnogo zanimljivije stvari koje retko imamo priliku da cujemo, stvari iz ugla karijernog politicara ali bez fasade koju drzi jedan politicar.

To sam cuo samo od njega, Sarovica i Protica.

Ako sam ista izvukao iz tog monologa, to je koliko je ceo ovaj sistem klimav, uplasen i jadan. I koliko je neverovatno da ova drzava uopste opstaje tolike decenije sa tolikim diletantizmom na celu.
Slazem se u potpunosti i da, moja kritika je bila usmerena konkretno na relativizaciju i balansiranje, ali izvedenu majstorski iako dolazi od potpuno ruiniranog coveka. Politicki instinkt ga nije napustio, a iznenadio me je i inteligencijom i baratanjem informacijama. Pusti san za vecinu danasnje opozicije...

Неонацисти из злф користе сваку могућност да спусти популарност било какве опозиције Вучићу. Колико немају осећаја за земљу и народ међу којим живе.
Opozicija nastavlja da briljira istancanim ukusom za politiku i vrsnim poznavanjem stavova sopstvenog naroda. Ali mi ocekujemo savrsenstvo pa nam ovakvi mozgovi nisu po volji...

Риђи тајкун се исто убацио да смрди. Комплет снс екипа се укључила да руши студенте. Снс им скупљао потписе, финансирао рад, комплет снс испоставе.

Еј дође ти онај морални кепец пајтић, што је таблу са својим именом ставио поред моста, да ти практично прети да само опозиција може да стане у одбрану студената. Море марш сви ви башибозуци, криминалци и вучићеви испрдци! је*** бих им све по списку.

1000022979.jpg

A i boze pravde bi valjalo zameniti sa vostani serbije, bar dok ne procitamo ceo tekst te pesme i shvatimo da smo pozivanje na boga zamenili pretenzijama na nezavisne zemlje koje nemaju veze sa srbima. I taj dositej je izgleda bio velikosrpski cetnik, sram ga bilo.
Narod govna, traze savrsenstvo, ali zato cemo mi jesti govna i u ovim trenucima kada nam treba jedinstvo uzeti da sеremo o nepotrebnim glupostima i hvatamo se za sitnice ocekujuci da bi organizovana mafija na vlasti trebala savrseno da se izrazava, ali po iskljucivo nasim kriterijuma, onako kako mi mislimo da je savrseno.

Neverovatno koji likovi.

Mi smo jedno dve normalne vlasti daleko da bi se bavili stvarima poput teksta u himni.

Hocemo li ikada nauciti da ne kukamo ako se dva dana ne desi nista?

Odmah se krece sa pricom da je sve propalo.

Danas - Strazbur, RTS Takovska, RTS Kosutnjak, RTV, docek pesaka u Kraljevu.
Хвала ти, @Beki, најискреније! Није лако задржати веру, ал’ свака твоја објава исправља леђа и подиже чело. Жив био!

Hocemo li ikada nauciti da ne kukamo ako se dva dana ne desi nista?

Odmah se krece sa pricom da je sve propalo.

Danas - Strazbur, RTS Takovska, RTS Kosutnjak, RTV, docek pesaka u Kraljevu.
Bogami danas ceo dan prepun događaj sa ovim vrhuncem dolaska biciklista u Strazbur. Svuda protesti, svuda okupljanja, studenti u pohodu na Kraljevo, fantastične slike, fantastični prizori.

Do sad je već postalo jasno da svako ko širi naprednjačku propagandu i postuje linkove ka Blicu, Kuriru i ostalim blatoidnim dezinformerima, nije na forumu samo da bi diskutovao o gradskim temama već po zadatku.

Vrh