Šta je novo?

Izbori 2024

Dosljak, idakle je info da Rasim i njegovi ne dolaze? Verovatno su potrebniji studentima na skupu u Pazaru. Ali Rasim je stara lukava lisica.
Са КТВ вибер групе. Расим је револтиран наступом БМК.

@Beki

Daj molim te okači one klipove gde navijačke i ćaci huligančine lome traktore, za ove slabovide u zadnjim redovima sa jeftinin ulaznicama, što pišu da su demonstranti to radili.

A ne znam ni šta će uopšte jbni traktori u jbnom parku pored Predsedništva i Skupštine zemlje.

Jbt postaje stvarno zamorno živeti u zemlji sa toliko puno slepih ljudi.

Изразили су неслагање са уметничким изборима којима се баја користио у песми не волим те алија зато што си балија

IMG-df5ad14b6cc5e851073528ea89d09f25-V.jpg

Izvor sa lica mesta kaže da su ovo traktori od 15og, vide se tragovi "neslaganja sa njima"

Богами грешиш. Напредњаке је велика фрка. Посебно малог брата. Велика је тензија због факултета. Осим губитка текуће године, плаше се и пропасти уписа нове генерације. То нису ствари преко којих ће се прећи олако, а за то је одговорна власт.
Јача пропаганда је само знак слабости. А у пракси је покрет већ почео да се осипа, ево Љајић и његови неће доћи.
Кукају и вуку људе за рукав. Довлаче се трактор да сузе површину, и носиће се велике заставе. Од музичара су нашли другу лигу, БМК је реално 3 класа у народној музици, иза ИДЈ и иза Гранд-вашар музике, Гарави сокак је тек леш.
Ово ће бити слабије од прошлог највећег скупа у историји када је певао Бора чорба покојни, и неће се десити ништа битно за повратак вере колебљивцима у режим. Све ово је само за кадрове на пинку и информеру.
Волео бих да грешим.
Што се факултета и губитка године тиче, они увек могу да оптуже студенте, и што дуже све траје, људи ће се помирити са тим наративом.
Нарочито ће се побунити људи чија деца сада завршавају средњу, све мање људи види неки перспективу у блокади факултета и шетњама и карневалима.

Моја нека граница за блокаде, шетње и ,,пумпање'' је био велики протест у БГ, када је морао бити саопштен следећи крупнији корак. Нпр. ја сам за изборе и листу људи коју ће саставити студенти и професори, јер мислим да насиље није решење. Ако покраду изборе, онда бранимо изборну вољу.

Расимови људи неће ићи на скуп, али ће добити места у власти и биће увек спремни да подрже СНС.

Ово са рекламирањем скупа и контраофанзивом ми изгледа као да се ослободио. Мислим да нема потребе да консолидује своје редове ширег гласачког тела, јер би број људи који прешао на другу страну минималан у тренутним околностима.
Једина струја коју морају консолидовати јесу функционери, али то се лако реши унапређењима и обећавањем места у власти.

@razbibriga Нико ме није чувао, и нема потребе да се се сумњичавост одмах изједначава са саботажом или режимском пропагандом.
Једноставно не видим више стратегију у шетњама и окупљањима и перформансима.
Ја сам за ово шта каже @KlauKalash али ме плаши могућност да ће подршка тој листи бити и мања јер ће гласачи опозиције већински подржати своје странке па ће заправо тај потенцијални покрет бити у мањини у односу на СНС и опозицију, а како сви тренутно дају безрезервну подршку, било би лепо и занимљиво видтети да ли би се и опозиционари одрекли својих странка због те подршке.

Ljudi pišu kao da je Srbija država. Ne, Srbija trenutno nije država. To je kao da nas par ljudi sa foruma preuzme vlast, instaliramo svoje rođake, kumove i bratiju da upravljaju tokovima novca. Postavimo sve svoje ljude u institucije tako da nas niko ne može uhapsiti. Jedino su se zeznuli za prosvetu. Ipak, oni kubure sa obrazovanim kadrovima pa nemaju dovoljno profesora na svojoj strani. To je zlatna strana medalje, ljudi sa obrazom.

SNS je totalno u vnima i mislim da će se ispuniti moje očekivanje, u maju je sve gotovo. No, videćemo.

Шта указује на то да је ,,у мају све готово''?
Што пумпање дуже траје све мање људи пумпа...

Znam da vas samo zanima visoka politika, ali moram da pohvalim da smo na Zvezdari uspeli dobro da stisnemo SNS.
Opozicija je tražila vanrednu sednicu SO Zvezdara jer je Miloš Kostić član veća opštine Zvezdara inače iz Grocke iz redova SNS-a bio viđen u Ćaćilendu da glumi studenta.

Sednica je bila zakazana uz pomoć potpisa jednog odbornika DJB-a što je isto dobar primer saradnje i sloge u novim okolnostima jer je referendumsko pitanje da li si sa ili protiv SNS-a pa je DJB izabrao da je protiv SNS-a.

Sednica nije održana jer SNS nije smeo da da kvorum ali su poslali svoje batinaše i lažne građane da popune salu opštine. SNS+SPS+SRS vlast na Zvezdari a i udrugim mestima je toliko u strahu da ne smeju da se pojave pred građanima! Trebamo da nastavimo pritisak svugde i na sve legalne načine. Nas je ipak više!

Волео бих да грешим.
Што се факултета и губитка године тиче, они увек могу да оптуже студенте, и што дуже све траје, људи ће се помирити са тим наративом.
Нарочито ће се побунити људи чија деца сада завршавају средњу, све мање људи види неки перспективу у блокади факултета и шетњама и карневалима.

Моја нека граница за блокаде, шетње и ,,пумпање'' је био велики протест у БГ, када је морао бити саопштен следећи крупнији корак. Нпр. ја сам за изборе и листу људи коју ће саставити студенти и професори, јер мислим да насиље није решење. Ако покраду изборе, онда бранимо изборну вољу.

Расимови људи неће ићи на скуп, али ће добити места у власти и биће увек спремни да подрже СНС.

Ово са рекламирањем скупа и контраофанзивом ми изгледа као да се ослободио. Мислим да нема потребе да консолидује своје редове ширег гласачког тела, јер би број људи који прешао на другу страну минималан у тренутним околностима.
Једина струја коју морају консолидовати јесу функционери, али то се лако реши унапређењима и обећавањем места у власти.

@razbibriga Нико ме није чувао, и нема потребе да се се сумњичавост одмах изједначава са саботажом или режимском пропагандом.
Ја сам за ово шта каже @KlauKalash али ме плаши могућност да ће подршка тој листи бити и мања јер ће гласачи опозиције већински подржати своје странке па ће заправо тај потенцијални покрет бити у мањини у односу на СНС и опозицију, а како сви тренутно дају безрезервну подршку, било би лепо и занимљиво видтети да ли би се и опозиционари одрекли својих странка због те подршке.
Овај текст нема везе са оним што си писао синоћ. Да си писао овако, нико не би сумњао да ботујеш.

Ljudi pišu kao da je Srbija država. Ne, Srbija trenutno nije država. To je kao da nas par ljudi sa foruma preuzme vlast, instaliramo svoje rođake, kumove i bratiju da upravljaju tokovima novca. Postavimo sve svoje ljude u institucije tako da nas niko ne može uhapsiti. Jedino su se zeznuli za prosvetu. Ipak, oni kubure sa obrazovanim kadrovima pa nemaju dovoljno profesora na svojoj strani. To je zlatna strana medalje, ljudi sa obrazom.

SNS je totalno u vnima i mislim da će se ispuniti moje očekivanje, u maju je sve gotovo. No, videćemo.

Baš tako, nije država nego mafijaška prćija. Zato im se i može da rade šta god hoće bez posledica.

Овај текст нема везе са оним што си писао синоћ. Да си писао овако, нико не би сумњао да ботујеш.
Синоћ сам писао због чега мислим да људи који подржавају СНС из убеђења и они који не желе Вучића али с еипак плаше ових протеста сматрају да је студентски покрет обојена револуција од стране Сороша и Ђиласа и неких никада именованих држава.

Ово за изборе и за све мање људи који виде излаз из ситуације сам писао и раније...

Не ботујем, пишем само оно шта мислим.

Kakav je ovo vasar, krv ti je*** 🤦‍♂️

Bina ko za Stonse, Cacilend pun satora, traktori, satori ispred bine, ogradjeni ko st***... ograda je da ne beze i sigurno ce biti ogroman prostor izmedju ograde i mase da cuvari tora imaju bolju preglednost.

Vec je kapacitet znacajno smanjen, ulaznice su limited edition, jasno je da ovo moze biti samo najmanji skup u istoriji radikala, a ne najveci skup u istoriji Srbije.

Ne znam sto ovo nisu brendirali kao deluxe skup samo za elitu, vole njihovi simpatizeri te royal, turbo stvari. Da se naglasi da je samo za odabrane, da imas separe da uzmes itd.

Trebali su i da dozvole parkiranje, taman bi time jos uspesnije prikrili nedostatak ljudi. Parkiras se bajo moj direktno ispred bine, samo izadjes iz automobila, odmah si u separeu i tu ti je Vucic koji drzi govor odmah na 5 metara od tebe.

Синоћ сам писао због чега мислим да људи који подржавају СНС из убеђења и они који не желе Вучића али с еипак плаше ових протеста сматрају да је студентски покрет обојена револуција од стране Сороша и Ђиласа и неких никада именованих држава.

Ово за изборе и за све мање људи који виде излаз из ситуације сам писао и раније...

Не ботујем, пишем само оно шта мислим.
Није баш деловало као да само преносиш туђа мишљења

Волео бих да грешим.

Без увреде али грешиш.

Могу да оптуже студенте и шта онда?
Грађани ће бити кивни на власт. Ко треба да уређује стање у држави? Чија је то одговорност?

Нема потребе да се саопшти икакав следећи корак, само треба да се настави како се ради пошто коначно има ефекта нешто.

Расим ће бити у свакој власти, али овај отклон је битан психолошки моменат. Ако сви муслимани пређу на анти-Вучић наратив, то је опасно по СНС и Вучића.

Рекламирање је јефтина пропаганда и гурање прста у очи. Сви са којима причам су кивни због тих реклама.
Обични СНС гласачи су никад више колебљиви. Погледај Шаровића у Јагодини и све ће ти бити јасно.
Пре су људи отворено подржавали СНС. Сад то сви крију.

Без увреде али грешиш.

Могу да оптуже студенте и шта онда?
Грађани ће бити кивни на власт. Ко треба да уређује стање у држави? Чија је то одговорност?

Нема потребе да се саопшти икакав следећи корак, само треба да се настави како се ради пошто коначно има ефекта нешто.

Расим ће бити у свакој власти, али овај отклон је битан психолошки моменат. Ако сви муслимани пређу на анти-Вучић наратив, то је опасно по СНС и Вучића.

Рекламирање је јефтина пропаганда и гурање прста у очи. Сви са којима причам су кивни због тих реклама.
Обични СНС гласачи су никад више колебљиви. Погледај Шаровића у Јагодини и све ће ти бити јасно.
Пре су људи отворено подржавали СНС. Сад то сви крију.
Надам се да грешим. Али све више мислим да ће ово бити само једна у низу пропуштених прилика за усмеравање воље народа.

Грађани ће бити кивни власт, али мислим да са друге стране надаље неће видети неке резултате студентске борбе.

Ефекта је било јер је сваки следећи корак био револуционарнији и већи.
Да се осећа побеђеним, зар би опет довозио исте тракторе на исто место и зар би правио још веће шаторско насеље од оног у парку?
Зар не би требало да је након 15. постао мало умеренији, пристојнији?

Pogledajte prilog 235021

Izvor sa lica mesta kaže da su ovo traktori od 15og, vide se tragovi "neslaganja sa njima"
Ево још једне слике из бољег угла.
1744359755778.png

Подсећа ме на ово. (Сцена из филма «Бој на Косову.»)
1744359796953.png

Adekvatan datum za odrzavanje skupa

Pogledajte prilog 235027
12.04. је дан уласка нациста у Београд 1941. Баш је изабрао дан.

Надам се да грешим. Али све више мислим да ће ово бити само једна у низу пропуштених прилика за усмеравање воље народа.

Грађани ће бити кивни власт, али мислим да са друге стране надаље неће видети неке резултате студентске борбе.

Да се осећа побеђеним, зар би опет довозио исте тракторе на исто место и зар би правио још веће шаторско насеље од оног у парку?
To не постоји у његовом репертоару, поготово сада када му је сујета толико дубоко повређена.

Probud'jo sam se s nekim osecajem da ce vasar doziveti neki fijasko. Dal u smislu premalo ljudi, dal u smislu da ce da krenu da mu zvizde njegovi ili da ce biti zasipani jajima, ili mozda nesto neocekivano to ne znam. Da ce proci glatko i kako Hoolya ocekuje, licno ne verujem
GHOrcoqWcAAIjfo.jpg

Poslednja izmena:
12.04. је дан уласка нациста у Београд 1941. Баш је изабрао дан.
Мислим да он не зна кад су нацисти ушли у Београд и да га уопште није брига за то. То је човек без карактера, и он и његово пучанство само желе да сачувају своје повластице.

Баш насупрот, воља народа расте и добро је усмерена.

Биће резултата, да није тако, власт би игнорисала сво ово пумпање као што је игнотисала бранитеље Ваљевске Грачанице, камп ветерана у Пионирском парку, крваве кошуље, 1 од 5, протесте радника ИМТ, ПКБ, и других обесправљених радника.

Навлачи тракторе и шаторе због визуелног ефекта. Да гужва изгледа већа, пошто довлачи максимум 200000 људи.

Хвала вучићу и на свим бизарностима које нам приређује, уживам док гледам малограђане из свог окружења како грчевито покушавају да их игноришу или умање не би ли одржали привид своје малограђанске нормалности. Они би да се све слегне и да им се пусти да се врате у своје лагодне лажи у којима живе, али он не да, надам се да ће око трактора да постави и тенкове, а бају да пушта преко звучних топова по целом Београду.

Баш насупрот, воља народа расте и добро је усмерена.

Биће резултата, да није тако, власт би игнорисала сво ово пумпање као што је игнотисала бранитеље Ваљевске Грачанице, камп ветерана у Пионирском парку, крваве кошуље, 1 од 5, протесте радника ИМТ, ПКБ, и других обесправљених радника.

Навлачи тракторе и шаторе због визуелног ефекта. Да гужва изгледа већа, пошто довлачи максимум 200000 људи.
Ma kakvih 200,000? Nema sanse.
U vrh glave 50-100,000

Vrh