Šta je novo?

Izbori 2024

Vredjas inteligenciju skretanjem teme na ocigledan nacin, nisi cak uspeo ni da budes namazaniji od trusta mozgova sa severne tribine
Не скрећем са теме.
Написао сам своје мишљење шта мислим да је потребно урадити по питању чињенице да постоји огроман број људи који и даље верују Вучићевим медијима.

Stavili da igraju u 4 da stignu na vreme. Hoce biti korteo do skupstine?

1000031661.jpg

Izneti stavovi u kombinaciji sa svesnim logickim greskama bude osnovanu sumnju u motivaciju sagovornika
Али за мене нису грешке.
То искрено мислим.

Да имам нешто против студентског покрета не бих ишао на протесте и скупове које организују.

Не скрећем са теме.
Написао сам своје мишљење шта мислим да је потребно урадити по питању чињенице да постоји огроман број људи који и даље верују Вучићевим медијима.
Onda mislim da bi studenti takve najlakse pridobili kad bi preuzeli na sebe teret isplate penzija.

Ево један типично сепаратистички текст са портала Аутономија: Pogledajte prilog 235016
Аутори вести и рубрика на том порталу би могли озбиљно да се запитају у чему учествују, а нарочито би то могао да размисли човек који предаје на факултету.
Будући да то још нису учинили значи да свесно учествују у противуставном деловању.

Што се Косова тиче у текстовима који обрађује дешавања на КиМ, користе термине ,,граница, премијер Косова'' што јасно указује да је за њих то независна држава, и опет, један универзитетски професор не види проблем са таквим ,,извештавањем''.
Динко је лик који нема капацитет да утиче у свом улазу а камоли о већим стварима као што је Војводина.

Што се Косова тиче, наш председник је на ЦНН користио термине граница, премијер Косова. У Београду је истакнута на скупштини УЕФА застава Косова.
А ова слика говори више од 1000 речи.

1744320882296.jpeg

1744320941795.jpeg

Ево један типично сепаратистички текст са портала Аутономија: Pogledajte prilog 235016
Аутори вести и рубрика на том порталу би могли озбиљно да се запитају у чему учествују, а нарочито би то могао да размисли човек који предаје на факултету.
Будући да то још нису учинили значи да свесно учествују у противуставном деловању.

Што се Косова тиче у текстовима који обрађује дешавања на КиМ, користе термине ,,граница, премијер Косова'' што јасно указује да је за њих то независна држава, и опет, један универзитетски професор не види проблем са таквим ,,извештавањем''.
Ko je ovaj Vid Majorski, imaš li neki Gruhonjićev tekst.

Али за мене нису грешке.
То искрено мислим.

Да имам нешто против студентског покрета не бих ишао на протесте и скупове које организују.
Ovde samo perkan nije tvrdio da ide na protest... On ispade najposteniji, a dobio pedalu. Uvek najbolji stradaju

Динко је лик који нема капацитет да утиче у свом улазу а камоли о већим стварима као што је Војводина.

Што се Косова тиче, наш председник је на ЦНН користио термине граница, премијер Косова. У Београду је истакнута на скупштини УЕФА застава Косова.
А ова слика говори више од 1000 речи.

Pogledajte prilog 235019
Pogledajte prilog 235020
Старији људи и они који верују СНС пропаганди мисле другачије.

Вучић издаје КиМ, али уједно маше заставом.
Опоненти му машу крвавом шаком и веома мало причају о темама које већина људи сматра такође битним, уз борбу за нормалан живот.

Ko je ovaj Vid Majorski, imaš li neki Gruhonjićev tekst.
То је портал за који пише и Грухоњић, значи да се слаже са аутономашком политиком.

Убацујете ми речи у уста. Нисам нигде написао да је Грухоњић директно писао о одцепљењу Војводине.

О његовим ставовима довољно говори реакција људи када чују његово име.

Ovde samo perkan nije tvrdio da ide na protest... On ispade najposteniji, a dobio pedalu. Uvek najbolji stradaju
Немам потребу да тврдим и доказујем да ли идем на протесте...

Слажем се, без обзира што је неистомишљеник у односу на већину, има право слободе говора.
Живимо у демократском друштву.

То је портал за који пише и Грухоњић, значи да се слаже са аутономашком политиком.

Убацујете ми речи у уста. Нисам нигде написао да је Грухоњић директно писао о одцепљењу Војводине.

Gledao sam ga nedavno na KTV-u i ne pamtim da sam čuo nešto problematično.

Jedina reakcija na Gluhonjića je iz režimskih medija, samo moraju da stisnu zube da im ne ispadne vilica.

Немам потребу да тврдим и доказујем да ли идем на протесте...

Слажем се, без обзира што је неистомишљеник у односу на већину, има право слободе говора.
Живимо у демократском друштву.

Kako volim što se praviš pametan a mišljenje ti je formirano na osnovu svakog spina koji su kreirali u proteklih 4 meseca.

Mada ne znam ni zašto komentarišem osobu koja drži Putinovu sliku na profilu...

Treba neko da kaže Arien Stojanović Ivković da smo demokratska država i da ima pravo na slobodu govora, ne znam šta se istripovala žena...

Drim tim

Na Vučićev miting pozvaju glumice Lidija Vukićević, Iva Štrljić i Jelena Đukić, teniser Janko Tipsarević, košarkaši Dejan Tomašević i Marko Kešelj, glumci Lepomir Ivković i Rastko Janković, operska prvakinja Ljubica Vranješ, TV voditelj Živko Nikolić, neurolog Svetlana Miletić Drakulić, hrirug Goran Stanojević, matematičar Stojan Radenović, automobilista Dušan Borković.

Gledao sam ovo kao dete i već prepoznao jajaru

Још бих само волео да чујем како неко мисли да ће блокаде факултета нешто више променити?

До 15. су студенти вукли конце, сада то поново ради Вучић.
Позива на контрамитинг већи него икад, иду свакодневно рекламе за покрет... Све се вратило на редовно стање.

Још бих само волео да чујем како неко мисли да ће блокаде факултета нешто више променити?

До 15. су студенти вукли конце, сада то поново ради Вучић.
Позива на контрамитинг већи него икад, иду свакодневно рекламе за покрет... Све се вратило на редовно стање.

Богами грешиш. Напредњаке је велика фрка. Посебно малог брата. Велика је тензија због факултета. Осим губитка текуће године, плаше се и пропасти уписа нове генерације. То нису ствари преко којих ће се прећи олако, а за то је одговорна власт.
Јача пропаганда је само знак слабости. А у пракси је покрет већ почео да се осипа, ево Љајић и његови неће доћи.
Кукају и вуку људе за рукав. Довлаче се трактор да сузе површину, и носиће се велике заставе. Од музичара су нашли другу лигу, БМК је реално 3 класа у народној музици, иза ИДЈ и иза Гранд-вашар музике, Гарави сокак је тек леш.
Ово ће бити слабије од прошлог највећег скупа у историји када је певао Бора чорба покојни, и неће се десити ништа битно за повратак вере колебљивцима у режим. Све ово је само за кадрове на пинку и информеру.

Jedini izlaz je da studenti predlože vladu profesora sa Univerziteta. Onda bi ta lista izašla na izbore, gde bi moralo strogo da se kontroliše svako biračko mesto.
Da, to nije fer prema studentima. Da, skrivamo se iza njih opet. Ali to je što je. Ili to, ili postepeno gašenje protesta, gde bi studenti ostali u nekom limbu gde bi nastavili sa blokadom, ali bi se u ostatku društva ugasio žar. Jednostavno, kao društvo smo pokazali da za više nismo sposobni. Pustićemo koju suzu, izaći na protest, ali samo dotle doseže spremnost na podnošenje lične žrtve.

Kaze vlast, da su demonstranti kršili zakon. Jesu, kršili su! Uništavanje traktora, nebitno je, a svi znamo čiji su stvarno ti traktori, gađanje policajaca jajima i drugim stvarima, koji su dosli na dužnost - je kršenje zakona, koliko god se to nekima od vas i meni ne sviđalo. Ali, kako država da kazni njih, kada država prva krši zakon? Ćaciji, traktori oko Ćacija, policajac koga su ,,studenti naboli u oko", neisplaćene plate prosvetnim radnicima koji protestuju( ti radnici su u štajku, koji je zakonom regulisana stvar i manje od minimalne propisane zarade ne sme da im se isplati), nasilno teranje ljudi da dodju na skup koji organizuje aktuelna vlast, protekcije razne za ljude koji članovi vladajuće stranke,...Sve je to kršenje zakona od strane vlasti i države. I kako da država koja krši zakon kazni demonstrante koji krše zakon? A kada demonstranti krše zakon i kada država krši zakon su dva pojma. A kada bi se dva krsenja ,,prebila", ono što su radili demonstranti, ,,prebilo" bi veoma mali deo onoga što je kršila vlast.
Ово је суштина. Сви ови протести јесу резултат масовног, бахатог и систематског кршења закона од стране власти. Надстрешница и Рибникар су окидачи, а прави узрок је систематска корупција ван свих оквира. Исто као што је пуцањ Гаврила Принципа окидач ПСР а прави узроци су много дубљи.

ВЈТ на чесу са Стефановићем је права срамота. Тужилаштво које по закону треба да буде независно а реагују само на миг председника. Не реагују на колосалне пљачке на које сви указују годинама, а онда када је потребно да се мало смири бес, дан након што је председник намигнуо хапси део тих лопова и то за мањи део крађе који су учинили, па се и пуштају на слободу. На право ширење панике и лажи попут оног "краља обрва" и реакције прорежимских медије где се буквално помиње крв и рат наслањајући се на очигледну лаж нико не реагује, а хапси се човек због изношења мишљења где нема никаквог позива на насиље. Нико не реагује на незаконито насиље и малтретирање људи приликом рушења у Савамалој са смртних исходом, а хапсе се људи због бачених јаја из протеста. Након очигледне употребе технолошког оружја над мирним протестантима не покреће се никакав поступак за то дело, али се покреће против наводнох ширења панике. Овако се може причати у недоглед.

@Beki

Daj molim te okači one klipove gde navijačke i ćaci huligančine lome traktore, za ove slabovide u zadnjim redovima sa jeftinin ulaznicama, što pišu da su demonstranti to radili.

A ne znam ni šta će uopšte jbni traktori u jbnom parku pored Predsedništva i Skupštine zemlje.

Jbt postaje stvarno zamorno živeti u zemlji sa toliko puno slepih ljudi.

Dosljak, idakle je info da Rasim i njegovi ne dolaze? Verovatno su potrebniji studentima na skupu u Pazaru. Ali Rasim je stara lukava lisica.

Vrh