Šta je novo?

Izbori 2024

Управо, а оно што ме додатно брине је формирање нечега што видех да су већ назвали студентславцима, а од јутрос ми је видљиво свуда по нету, а то су људи који су студенте претворили буквално у безгрешне свете краве и хистеришу на сваку критику, колико год била добронамерна. Такво понашање је јако опасно, не можемо да дозволимо да опет упадамо у култове личности, само овај пут не једне личности него одређене групе. Баш такво понашање подстиче студенте на акције попут ове синоћ и може да им замагли разум убудуће и скрене их на криви пут.
Da, bukvalno ljudi koji ih brane rade ono sto su ovi rekli da se ne radi. Evo, ja sam promrdan i probudjen i ne pratim ih slepo.

Iiii sve bi to bilo ok, da nisu brisali sve negativne komentare i ostavljali samo oni koji ih hvale. Ostavljaju samo komentare koji ih prate slepo na postu na kome pise da se ne prate slepo. Ok.

Da, bukvalno ljudi koji ih brane rade ono sto su ovi rekli da se ne radi. Evo, ja sam promrdan i probudjen i ne pratim ih slepo.

Iiii sve bi to bilo ok, da nisu brisali sve negativne komentare i ostavljali samo oni koji ih hvale. Ostavljaju samo komentare koji ih prate slepo na postu na kome pise da se ne prate slepo. Ok.
Неизбежна последица некритичког идолопоклонства. Удари у главу и старијима и мудријима, а где неће тако младим људима.

U zavičaju je vanredno stanje zbog pumpanja na tribini u Subotu. Botovi aktivni na neviđenom nivou, vređanje pojedinaca po lažnim stranicama, izmišljanje lažnih afera, pogotovu pojedincima iz grupe građana koja je na prošlim izborima uzela 20% sa budžetom od 100 evra i marketingom na fejsbuku.
Ne znam šta bi se desilo da je neka ozbiljnija akcija bila u pitanju kada ih je jedno skandiranje ovoliko uznemirilo :D

Đokov Ć.

Ćaciji uzvraćaju retardiranost.
IMG-4dca681c90e7ed2e4e07bc050442c207-V.jpg

Evo kako se izboriti sa bagrom.

Nije gospodin nešto bitan, ali evo vam kako razmišlja prosečni EU birokrata. Uvešće sankcije Srbiji, tj. narodu. Vučić će i dalje da vlada. Kažnjavaš narod, ali ne i političare.

Poslednja izmena:
Prvo, mislim da to neće oboriti Erdogana.
A drugo, mislim da je teško znati šta sve pripada ili ide Vučiću/Erdoganu u korist.

Ima nekoliko drugih, boljih metoda koje mogu režime da bace na kolena. Ali su teško dostižni uglavnom zbog inertnosti, nesloge i skepticizma u ljudima.

Nova.rs se pita povodom izjave Milana - višestrukog preletača - Stamatovića da li je na pomolu novi prelet iz vlasti.
Da su mu želje iskrene, još juče bi iskoristio mogućnost da obori gladsku vlast u Užicu i otpočne lančanu reakciju. Bez njegovih nekoliko poslanika SNS u UE nema većinu.
Čovek je narodni poslanik a i njegova ćerka isto narodna poslanica, žive u finom delu Zvezdare i dobro su uvezani sa SNS. Ne može on da se njima otrgne jer mu oni dali da ne bude lokalni političar već narodni poslanik.

Bacio sam oko na onu debilnu propagandu što ide na režimskim medijima i tačno se vidi u skupštini kad je poslanica dobila flašu ili nešto u glavu, zumirano naravno, a znamo svi da je taj predmet bacio sns poslanik i da je u pitanju friendly fire, ali svakako to je propaganda 1 kroz 1...

Vrh