Šta je novo?

Izbori 2024

Па ово су фантастичне вести. Жвалави квислинг побегао под сукњу Урсуле и сад и званично имамо на гомили заједно домаће издајнике и стране окупаторе, дакле Немце.

Србин побеђује као и обично.
Zamišljam Studentski Marš na Drinu pešaka. Kao naši preci 1914-te. Aleksandar Oktroisani ide iz greške u grešku. Ovo je sjajno!

Ima li neko decu u 9.BG gimnaziji, jel sve ok? Na X pominju batinase?!
Директорка је синоћ дошла са неким сумњивим ликовима у покушају да избаце децу из школе, и наравно није успела. Родитељи су се брзо организовали и дошли испред школе да виде о чему се ради и реагују.
Директорка је иначе током ових протеста показала право лице СНС потрчка, и уништила свој углед у школи. Назвала је децу пре неки дан будалама и разним погрдним именима а психолог их је отерао у пм и рекао да су одрватни. Толико о руководству Девете.

Директорка је синоћ дошла са неким сумњивим ликовима у покушају да избаце децу из школе, и наравно није успела. Родитељи су се брзо организовали и дошли испред школе да виде о чему се ради и реагују.
Директорка је иначе током ових протеста показала право лице СНС потрчка, и уништила свој углед у школи. Назвала је децу пре неки дан будалама и разним погрдним именима а психолог их је отерао у пм и рекао да су одрватни. Толико о руководству Девете.
Nije samo pre neki dan, ona konstantno vređa decu. Izraz "budalo jedna" je često upotrebljavala prilikom ophođenja prema učenicima. Meni je predavala ruski jezik pa sam je dobro upoznao. Sve ćeš naučiti, samo ruski nećeš.

Nije me bilo od nedelje kada smo se borili junački 12 sati na Cvetkovoj pijaci sa Ćacijima. Neko je ovo nazvao bitka kod 3 pijace.
A u ponedeljak je bila i sednica skupštine opštine na kojoj su SNS-SRS batinaši usred opštine Zvezdara slomili rebro odborniku ZLF-a Janku Stefanoviću. O tome više u nekom drugom postu.

Pričaću unucima o prkosnoj borbi Zvezdaraca i Vračaraca protiv SNS ćacija 23.3.2025. koja je trajala više od 12 sati na Cvetkovoj pijaci, Veljku Dugoševiću, Đermu i Kaleniću
Medu ćacijima su bili odbornici, opštinski većnici Zvezdare, direktori javnih preduzeća, bivsi predsednik skupštine opštine, direktor centra za socijalni rad, načelnik komunalne milicije i pomoćnik predsednika opštine. Gotovi su!!!

Poslednja izmena:
Hahaha vidim i tamo gradi Ljilja Smajlović narativ. Nije on za Vučića, čak je i protiv Rio Tinta, ali znate, bolje da se sprovede taj projekat jer ako se ne sprovede Srbija će plaćati penale pa bolje ovako ciu ciu ciu...

Kao što je i ovde bio narativ nisam ja za Vučića Slobe mi, ali znate ako potraju protesti znate biće građanskog rata i svi će izginemo ciu ciu ciu.

Ne znam što ga ljudi prosto ne stave na ignore. Sam je bio potvrdio da nije on došao ovde da priča i da stiče nova saznanja i poglede, nego da širi i nameće ono što mu je naloženo.

Poslednja izmena:
Hahaha vidim i tamo gradi Ljilja Smajlović narativ. Nije on za Vučića, čak je i protiv Rio Tinta, ali znate, bolje da se sprovede taj projekat jer ako se ne sprovede Srbija će plaćati penale pa bolje ovako ciu ciu ciu...

Kao što je i ovde bio narativ nisam ja za Vučića Slobe mi, ali znate ako potraju protesti znate biće građanskog rata i svi će izginemo ciu ciu ciu.

Ne znam što ga ljudi prosto ne stave na ignore. Sam je bio potvrdio da nije on došao ovde da priča i da stiče nova saznanja i poglede, nego da širi i nameće ono što mu je naloženo.
Recenica Branka Babica pre mesec dana, trenutno vrhovnog SNS bota:

Da li danas svi mi koji ne podrzavamo ovo znaci da podrzavamo sns ? Ne dragi moji.

Odgovor na to pitanje je uvek - Da, dragi moji.

Uvek.

У равни са сваким твојим, тако да не знам шта се ти који пимпек мешаш. Исто као и овај бендер, у свакој чорби мора да засмрди.
Još nisi krenuo ka Kosovu?

Ajde brate. Dok ti ovde kuckaš i biješ online olimpijske igre, Srpstvo i svetinje čekaju.
the-office-steve-carell.gif

Поданички менталитет најгоре врсте са тлачењем домаћег грађанства зарад туђег интереса.
Zato ove proteste treba proširiti i na litijum. I zato sve ovo ne sme stati ni po koju cenu. Juče smo zvanično dobili potvrdu da smo kolonija. Zna se kako se iz tog statusa izlazi.

Pre manje od godinu dana pisao sam ovde i to bas sa tobom o zaposlenima u prosveti, tj kako ima mnogo ološa medju njima, a ovi ostali im ćute. I sta sad? Sad je problem kad vredjaju ucenike? A pre godinu dana ste iste te ološe svi ovde podržavali. Šta se promenilo u medjuvremenu pa sad nije prihvatljivo učenike nazivati budalama?

Nije me bilo od nedelje kada smo se borili junački 12 sati na Cvetkovoj pijaci sa Ćacijima. Neko je ovo nazvao bitka kod 3 pijace.
A u ponedeljak je bila i sednica skupštine opštine na kojoj su SNS-SRS batinaši usred opštine Zvezdara slomili rebro odborniku ZLF-a Janku Stefanoviću. O tome više u nekom drugom postu.

Pričaću unucima o prkosnoj borbi Zvezdaraca i Vračaraca protiv SNS ćacija 23.3.2025. koja je trajala više od 12 sati na Cvetkovoj pijaci, Veljku Dugoševiću, Đermu i Kaleniću
Medu ćacijima su bili odbornici, opštinski većnici Zvezdare, direktori javnih preduzeća, bivsi predsednik skupštine opštine, direktor centra za socijalni rad, načelnik komunalne milicije i pomoćnik predsednika opštine. Gotovi su!!!

Morao sam 🤣

Još nisi krenuo ka Kosovu?

Ajde brate. Dok ti ovde kuckaš i biješ online olimpijske igre, Srpstvo i svetinje čekaju.
the-office-steve-carell.gif
Досадно као и колега ти.

У осталим вестима - Вучић добио одобрење да настави да тлачи неистомишљенике по цену литујума. Што неко рече, ако протести опадну, угасили смо га сви, укључујући и борце за пијачне штандове.

Vrh