Šta je novo?

Izbori 2024

Чуо сам од једног лика из БиА неке интересантне информације, углавном пуштен је он низ воду од стране свих битних, само је питање времена када ће да падне и на који начин. Не могу превише детаља да износим, појединцима са форума у које имам мало више поверења могу да напишем приватну поруку.

Iz njegovih usta u Božije uši.

Чуо сам од једног лика из БиА неке интересантне информације, углавном пуштен је он низ воду од стране свих битних, само је питање времена када ће да падне и на који начин. Не могу превише детаља да износим, појединцима са форума у које имам мало више поверења могу да напишем приватну поруку.
Ih, kakav si

Sve strane sile ga podrzavaju, ne kontam kako to nije jasno sad
To je ono što je naucio gledajuci pad Milosevica. Mislio je da ce da ga spasi. I s pravom, jer ko bi rekao da ce ovako sve da se zavrsi? Meni je jos uvek sve ovo potpuno nadrealno, niko ovo nije mogao sa predvidi
Zato oprezno sa svim stranim silama

A kako se ovo zove?

То се зове поштовање договора.

Шта има лоше у сузбијању западног уплива у протесте грађана Србије?
Такав потенцијални уплив Запада није ни неочекиван, они желе да Србију држе и учврсте у поданичком положају, а такав уплив није ни нешто шта Руси не би радо спречили.

И да, иронично је да у ово јесу умешане стране службе, али не оне које се у Србији најчешће спомињу и на чију умешаност власт сумња, него оне с друге стране. Добро је што је догодине готов, али како ће велике силе и с једне и с друге стране да искористе/злоупотребе све то је нешто због чега се мора бити на опрезу.

И да, иронично је да у ово јесу умешане стране службе, али не оне које се у Србији најчешће спомињу и на чију умешаност власт сумња, него оне с друге стране. Добро је што је догодине готов, али како ће велике силе и с једне и с друге стране да искористе/злоупотребе све то је нешто због чега се мора бити на опрезу.
?

То се зове поштовање договора.
Ma da, nazivacemo stvari kako kome odgovara i ko za koga navija.

Шта има лоше у сузбијању западног уплива у протесте грађана Србије?
Такав потенцијални уплив Запада није ни неочекиван, они желе да Србију држе и учврсте у поданичком положају, а такав уплив није ни нешто шта Руси не би радо спречили.
Sprecavanje upliva je upliv.

...
Screenshot_20250322_164848.jpg

Зато протести по Србији и јесу тако добро организовани и зато је такав ред и дисциплина на протестима. Није ни организаторима протеста у интересу да дође до хаоса или да се неко на своју руку умеша и покуша да преузме то. Која служба је умешана у организацију ових протеста и ко је главни у причи, закључите сами на основу слике.

Ma da, nazivacemo stvari kako kome odgovara i ko za koga navija.

Sprecavanje upliva je upliv.
Ако су и једна и друга држава обавештене о заједничким активностима нема ни речи о ,,упливу''.

Иначе, гледам мало пре ТАСС, нигде нема ничега попут ,,Ми смо уз Вучића, студенти су издајници, растирамо протесте''.
Једино шта пише о Вучићу јесте да је позван на параду 9. маја, и да су позвали наше на једну конференцију о безбедности.
Наратив који се у нашим медијима шири о руском ставу према протестима нема везе са реалношћу.
Они једино говоре да не желе насиље и рецепт ,,Евромајдана''...

Poslednja izmena:
A kako se ovo zove?

То се зове пецање наивних. Гледају из режима да оспу патриотски блок народне и студентске буне тиме што овим једностраним изјавама сврставају руску власт на своју страну.

Но, и патриотски блок је сазрео и самим тим мање загледан у Русију. Ово делује само на вас, од како је постало непопуларно, прикривене евроатлантисте.

Судећи по званичним изјавама Руси су од скоро неутрални а врх ЕУ је и даље уз Хуљу, где је и био пре неки дан.

А лично ме заболе за обе стране док не почистимо двориште.

...
Pogledajte prilog 233423
Зато протести по Србији и јесу тако добро организовани и зато је такав ред и дисциплина на протестима. Није ни организаторима протеста у интересу да дође до хаоса или да се неко на своју руку умеша и покуша да преузме то. Која служба је умешана у организацију ових протеста и ко је главни у причи, закључите сами на основу слике.
Ja te pitam, sta bre dogodine?

То се зове пецање наивних. Гледају из режима да оспу патриотски блок народне и студентске буне тиме што овим једностраним изјавама сврставају руску власт на своју страну.

Но, и патриотски блок је сазрео и самим тим мање загледан у Русију. Ово делује само на вас, од како је постало непопуларно, прикривене евроатлантисте.

Судећи по званичним изјавама Руси су од скоро неутрални а врх ЕУ је и даље уз Хуљу, где је и био пре неки дан.

А лично ме заболе за обе стране док не почистимо двориште.
Ide opet u utorak. Kod Ursule.

Ja nisam evroantlatista. Evropljanin jesam, po rodjenju, nisam birao.

Ja te pitam, sta bre dogodine?
Склониће га, овако или онако:

1. Могуће је да ће да поднесе оставку на место председника, да Брнабићка буде в.д. на три месеца и после тога да распише ванредне изборе на којима ће да се кандидује за премијера. На те изборе, осим парламентарне опозиције, излазе и разноразни други опозициони покрети и странке (Манојловић, Милић, можда Воштинић и Шаровић) и он те изборе губи, чак и да су под његовим условима. Ко је гледао истраживање НСПМ зна о чему причам;

2. Да га склоне физички и онда иде прелазна влада, па избори које власт губи.

Ако админ процени да ово треба обрисати, нек обрише, ја само преносим шта ми је речено.

Vrh