AleksandarGrf
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 21.10.2015.
- Pohvaljen
- 2.417
Dokaz koliko je internet mocan medijum. Dokaz i da je studentsko liderstvo fleksibilnije i bolje organizaovano nego bilo koja policija.
Istina je jos i gora izgleda. Rec je o fotosopiranom prikazu njenog mlađeg sina, mislim da je njegova glava na telu ovog sto je poginuo...u glavnom slika fotosop kao da joj je poginuo mlađi sin.....Dijani Hrki, majci pod nadstrešnicom preminulog Stefana Hrke, neko je poslao sliku mrtvog sina, a sve ukazuje da je slika sa obdukcionog nalaza.
Ovo je objavila Aida Ćorović, da li je ovo realno krv ti je***?
Ma koga briga više za tu mafiju. Treba svi da odgovaraju ko je kriv, a za ostalima pustiti vodu u wc šolji.Raspadaju se.
Otkazan SNS skup u Nišu na kome je trebalo da se pojave Brnabić, Vučević i Glišić
Ja mislim da sutra jajeta neće biti u prodavnicama, sve je olupano u Nišu danas.Raspadaju se.
Otkazan SNS skup u Nišu na kome je trebalo da se pojave Brnabić, Vučević i Glišić
Monstrumi, spremni su na sve. Očekujem pravi top za sledeći protest, koji će opet demantovati.Istina je jos i gora izgleda. Rec je o fotosopiranom prikazu njenog mlađeg sina, mislim da je njegova glava na telu ovog sto je poginuo...u glavnom slika fotosop kao da joj je poginuo mlađi sin.....
Sta radi onaj visokotehnoloski sektor, sto ne uhapsi bagru
Jos kad blokaderi blokiraju pekare, naje*******ali smo i sledi gladJa mislim da sutra jajeta neće biti u prodavnicama, sve je olupano u Nišu danas.
Pa gde je nasao Nis, tamo nije bas omiljen.Raspadaju se.
Vredi svaki, veruj mi.Mislim da bi ovi što kače videe trebalo da ozbiljno spuste rezoluciju... neka bude da se brinem za mesečnu internet kvotu.
Mislim na one iz Niša, i nisi me razumeoVredi svaki, veruj mi.