Šta je novo?

Izbori 2024

СПС поднео захтев да Ивица Дачић поднесе оставку. Гробари су поручили студентима да су уз њих и ако буду нападнути, спремни су да их одбране. Народ у Младеновцу је запленио све аутобусе упркос захтеву и забрани да се превозе студенти сутра за Београд. «Ово су наши аутобуси, и нико их неће узети.»

Извор: Инфо Дестилерија. Обавезно погледајте емисију вечерас. Одлична је.

Драган Јовановић песмом позвао на протест у Београду.

Опкољена је земља цаћија од стране мотоциклиста.

Ово је само ДОЧЕК! Теразије вечерас.
1741986332070.png

30 професора и сарадника Биолошког факултета поднело кривичну пријаву против Александра Вучића.

Пацов је сатеран у ћошак и нема куд.
1741986460758.png

Уједињене Нације су му окренуле леђа и знају какав куршлус непоменик спрема сутра.

Одлично! Све боље од бољег.

Poslednja izmena:
Lagao bih kad bih vam rekao da ne osecam strah u vezi svega ovoga
Ali više nema nazad, ne posle svega sto su uradili
U dobru je lako dobar biti,
na muci se poznaju junaci
Не сме се одустати, нити стати, јер ако се то уради, осуђени смо на пропаст. Проћи ћемо као Турци или Белоруси, и ту је крај. Само се сетите шта су Ердоган и Лукашенко урадили свом народу након угушеног бунта.
Posle večerašnjeg veličanstvenog dočeka studenata duh slobode je među ljudima. Ne predmetna institucija džabe ukida vozove i autobuse jer time dodatno motiviše narod da se izbori za slobodu koja je nadomak ruke.
Vidimo se sutra! PUMPAJ!!!
Видимо се сутра!

Људи, ово....

ја не знам. Само ова "моја" Кг колона може да опере све вечерас, а још нисмо ни стигли. Енергија милион, Београд никад није био лепши.

Људи рањени а скачу, хиљаде поздрављају још од Калуђерице. То је то.

Bio sam na doceku u Zemunu, pola sata pre dolaska kolone. Peti-sesti red je najbolje mesto koje sam mogao da zauzmem. Apsolutno ludilo. Posle 7 minuta snimanja sam batalio, jer kolona studenata nije imala kraj, a onda su krenuli traktori. Nasi su lepsi i ima ih vise.

Onda trk pred Moskvu. Saobracaj staje pre zgrade na Uscu, i onda pesaka. Svi trube, masu, zvizde. Iz centra se oseca neka nenormalna energija.

Kroz Prizrensku se tesko prolazi, a kod Moskve potpuni kolaps. Trazio sam mesto za docek sve do Kneza Milosa i batalio. Onaj haos se protezao do Slavije, sa obe strane. A onda u daljini, na Slaviji, baklje i zastave. Stize oslobodilacka vojska. Jedna, pa druga. Pa onda opet Novoooooosadjani sa trece strane.

Apsolutno ludilo.
Ne znam koja grupa misli da udari na ovu armiju. Svaka pretnja deluje jako smesno nakon ovoga.

Svih ovih meseci, koliko traju protesti studenata i građana upijam energiju pobune, srcem i umom. To mi je veoma pomoglo u hrvanju s bolešću, koja me je ipak sprečila da i fizički sutra budem sa vama, na ulicama našeg grada. U mislima i sa nadom ću biti tamo, čuvajte glave, budite hrabri i istrajni. Sloboda će uskoro biti naša! ❤️‍🔥

Ja vam i prošle noći napisah da gmazić ne bi ništa smeo ni protiv one mase naroda u Pančevu na sinoćnjem dočeku, a kamoli u Beogradu gde će biti milion ljudi.

Bez straha ljudi, samo hrabro i pozitivno, zar ste zaboravili sa kakvom kukavicom imamo problem, seronja je to i zlo, a zlo ne pobeđuje na kraju! Ništa nam ne možeeee, gotov jeee!

Baš tako..

Када падне оскар муслиу мораће и његов страначки поп профитије да оде исто. Комплетно очистити цркву од кукоља. Да се никада не понови да СПЦ стане на страну неког политичара а не народа!

U obe teme ću da napišem BEOGRADE, VELIKI SI! BRAVO BRAVO BRAVO
gledala sam live prenose i bilo je fenomenalno, N1, bez nje nista, a svako ko je bio pitan je sa takvom kulturom odgovarao, da se zapitam gde su ti ljudi bili. Bravo Beograđani, kulturno, mirno i sa puno ljubavi! Svaka bre čast! Lep vam je grad, mnogo lep!

Vrh