Баш тако, Вучић је својим деловањем, да не кажем мешањем, ово окренуо са тражења правде на политичку ствар.Znaci studentski plenumi kazu jednog dana da su njihovi zahtevi ispunjeni i da se vracaju nastavi, i protesti se zavrsavaju.
Ne ti izbegavas da mi das jedan primer vladanja studentskih plenuma, koji predlazes kao resenje, u istoriji ljudske civilizacije.Da li ti smatras da je legitimna vlada trenutna, u kojoj policija ne sklanja traktore iz centra beograda vec ih obezbedjuje u svrsi politicke partije a ne naroda za koji treba da radi.
Izbegavas odgovore na pitanja koje ti ljudi postavljaju.
Izborima.Zanima me. Zato i pitam koje je resenje, posto sadasnja vlast nema legitimtet. Kako da razresimo gordijev cvor? Ti si potegao to pitanje, pa sam mislio da imas odgovor.
Dakle logika je da vlast nema legitimitet i da krsi zakone i ustav, sto daje njenim protivnicima za pravo da se ne vode zakonima i ustavom.Госн Пабло, никаква победа на избрима, ни она најчистија ти не даје право да кршиш Устав, законе и прописе на стотине могућих начина, нити да понижававаш, вређаш, крадеш и безочно лажеш народ који те је изабрао.
А овај све то ради, и нема никакве сумње он је главни организатор свих ових немира. Овај бес што видиш код поштеног народа је резултат његове владавине и доказ рђаваг рада.
Закони су обесмишљени јер их је он обесмислио, а ти причаш о неком легитимитету.
И зар не видиш да ни покоју цену неће да објави целокупну документацију која ће очигледно да разоткрије степен системске корупције којој је он капа.
Што каже Беки, једини циљ је испуњење студентских захтева, а то што то за собом вуче и крај његове диктатуре је управо последица његових работа.
Jos mi nisi odgovorio na jednostavno pitanje o tvom predlogu.
Odlična ideja. Da li bi nešto menjao pre izbora, ili bi ih samo raspisao, po nepromenjenim uslovima?Izborima.
Kad mi budes rekao kako se u ovim izbornim uslovima postizu fer i pravedni izborni rezultati ja cu tebi dati primer za moj predlog.Jos mi nisi odgovorio na jednostavno pitanje o tvom predlogu.
управо супротно, тражимо повратак поштовања закона и устава. За почетак да се објаваи целокупна документација која је тражена.Dakle logika je da vlast nema legitimitet i da krsi zakone i ustav, sto daje njenim protivnicima za pravo da se ne vode zakonima i ustavom.
Bice izbori cim se etar ocisti od propagande i ispiranja mozga, svi dobiju podjednake uslove da ucestvuju na izborima, prestane kupovina i ucenjivanje glasaca i sl. metode kradje izbora.Izborima.
Svako ko ne razmislja kao vi on je sigurno sns bot.Не обазирите се на момка, нема намеру да одговара на питања, само му је досадно у пионирском.
Zbog cega se onda poziva na prelazak na direktnu demokratiju koja je protiv ustavna.управо супротно, тражимо повратак поштовања закона и устава. За почетак да се објаваи целокупна документација која је тражена.
Znaci mi od Srbije trebamo da napravimo eksperiment.ono sto nikada nije bilo ne znaci da nece nikada biti
Znaci mi od Srbije trebamo da napravimo eksperiment.
Не знамо како ти размишљаш, реци нам.Svako ko ne razmislja kao vi on je sigurno sns bot.
90% stvari koje AV radi je protivustavno "pa sta"?Zbog cega se onda poziva na prelazak na direktnu demokratiju koja je protiv ustavna.
Dakle da se ugase rezimski mediji i ostave samo mediji United media group.Bice izbori cim se etar ocisti od propagande i ispiranja mozga, svi dobiju podjednake uslove da ucestvuju na izborima, prestane kupovina i ucenjivanje glasaca i sl. metode kradje izbora.
Na moju zalost ocigledno razmisljam vise od vecine.On ne razmislja, sto bi se zamarao, ima ko to radi umesto njega
90% stvari koje AV radi je protivustavno "pa sta"?
Da se ugase lazi, spinovi, klevete i dezinformacije i sveprisutni AV sa medija.Dakle da se ugase rezimski mediji i ostave samo mediji United media group.