A ko treba da cini tu prelaznu vladu Proglas, opoziocione stranke, Plenumi i zborovi ili plenumi da predloze predstavnike prelazne vlade ili univerziteti. I koji je izvor legimiteta te vlade bez parlamentarnih izbora.Prelazna vlada da se oslobode mediji i institucije, obezbedi fer izborni uslovi, pa tek onda mozemo pricati o demokratiji.
Ako si došao da botuješ predlažem prorežimske portale. Ovo nije mesto za to
Sto se mene tice ova vlast je davno bez legitimiteta.A ko treba da cini tu prelaznu vladu Proglas, opoziocione stranke, Plenumi i zborovi ili plenumi da predloze predstavnike prelazne vlade ili univerziteti. I koji je izvor legimiteta te vlade bez parlamentarnih izbora.
А какав је твој ум, реци нам прво шта мислиш о овим протестима?Sto se onda ovo zove forum, ako treba da funkcionise jednoumlje.
Studenski plenumi da sacine prelaznu vladu, genijalno resenje. Jel mozes da mi das jedan primer ovog oblika vladanja u istoriji covecanstva.Sto se mene tice ova vlast je davno bez legitimiteta.
Sa obzirom da su studenti probudili celu zemlju i jedino svetlo u ovoj tami, ne bih imao problem da se oformi ekspertska vlada od strane plenuma.
Selektivno izdvajanje postova i izjava na twitteru radi validacije svoje genericke izjave i stava je prilicno slab nacin da ilustrujes drugo misljenje.Sto se onda ovo zove forum, ako treba da funkcionise jednoumlje.
Sva sreca pa nam kurve, pecenjari, noktarke, kriminalci i slicni koji su ministri trenutno bolja alternativa.Studenski plenumi da sacine prelaznu vladu, genijalno resenje. Jel mozes da mi das jedan primer ovog oblika vladanja u istoriji covecanstva.
Zbog ceta je relevantno kakav je moj ili tvoj um, oko bilo cega.А какав је твој ум, реци нам прво шта мислиш о овим протестима?
A ko treba da cini tu prelaznu vladu Proglas, opoziocione stranke, Plenumi i zborovi ili plenumi da predloze predstavnike prelazne vlade ili univerziteti. I koji je izvor legimiteta te vlade bez parlamentarnih izbora.
Bitno je tvoje genijalno razmisljanje o prelaznoj ekspertskoj vladi studentskih plenuma. Samo mi nisi naveo ni jedan primer dok politickog sistema u istoriji ljudske civilizacije.Selektivno izdvajanje postova i izjava na twitteru radi validacije svoje genericke izjave i stava je prilicno slab nacin da ilustrujes drugo misljenje.
Sva sreca pa nam kurve, pecenjari, noktarke, kriminalci i slicni koji su ministri trenutno bolja alternativa.
Sve vrhunski strucnjaci za svoj posao.
Daj mi tvoje genijalno resenje o izlasku iz ove krize, posto ti kazes da to ne valja, sta valja, da SNS vlada do 2027 dok pola zemlje se raspada i gori?Bitno je tvoje genijalno razmisljanje o prelaznoj ekspertskoj vladi studentskih plenuma. Samo mi nisi naveo ni jedan primer dok politickog sistema u istoriji ljudske civilizacije.
Да би добио одговор на неко питање, лепо је да прво напишеш шта твој ум мисли о томе.Zbog ceta je relevantno kakav je moj ili tvoj um, oko bilo cega.
Ucestvujes na foruma o izgradnji i razvoju sa profilnom slikom na kojoj piste smrt novogradnji.Bezi bre mutavi
Znaci tebe ne zanima izvor legimiteta prelazne, ekspertske, tehnicke vlade.Vidim da ti smeta sto ne bi prelazna vlada imala legitimitet. Validno.
Sta predlazes, posto sadasnja vlast nema legitimitet. Ili mozda mislis da ima?
Kakvi parlamentarni izbori za prelaznu vladu? O čemu ti bulazniš?A ko treba da cini tu prelaznu vladu Proglas, opoziocione stranke, Plenumi i zborovi ili plenumi da predloze predstavnike prelazne vlade ili univerziteti. I koji je izvor legimiteta te vlade bez parlamentarnih izbora.
Da li ti smatras da je legitimna vlada trenutna, u kojoj policija ne sklanja traktore iz centra beograda vec ih obezbedjuje u svrsi politicke partije a ne naroda za koji treba da radi.Znaci tebe ne zanima izvor legimiteta prelazne, ekspertske, tehnicke vlade.
Znaci studentski plenumi kazu jednog dana da su njihovi zahtevi ispunjeni i da se vracaju nastavi, i protesti se zavrsavaju.Ja se borim za ispunjenje studentskih zahteva, ne idem da rusim vladu.
Zanima me. Zato i pitam koje je resenje, posto sadasnja vlast nema legitimtet. Kako da razresimo gordijev cvor? Ti si potegao to pitanje, pa sam mislio da imas odgovor.Znaci tebe ne zanima izvor legimiteta prelazne, ekspertske, tehnicke vlade.