Šta je novo?

Izbori 2024

Prelazna vlada da se oslobode mediji i institucije, obezbedi fer izborni uslovi, pa tek onda mozemo pricati o demokratiji.
A ko treba da cini tu prelaznu vladu Proglas, opoziocione stranke, Plenumi i zborovi ili plenumi da predloze predstavnike prelazne vlade ili univerziteti. I koji je izvor legimiteta te vlade bez parlamentarnih izbora.

A ko treba da cini tu prelaznu vladu Proglas, opoziocione stranke, Plenumi i zborovi ili plenumi da predloze predstavnike prelazne vlade ili univerziteti. I koji je izvor legimiteta te vlade bez parlamentarnih izbora.
Sto se mene tice ova vlast je davno bez legitimiteta.
Sa obzirom da su studenti probudili celu zemlju i jedino svetlo u ovoj tami, ne bih imao problem da se oformi ekspertska vlada od strane plenuma.

Pa ako SNS opet uzme izbore 1-2 godine kasnije na fer izborima i bez medijskog mraka, super, to je volja gradjana.

Sto se mene tice ova vlast je davno bez legitimiteta.
Sa obzirom da su studenti probudili celu zemlju i jedino svetlo u ovoj tami, ne bih imao problem da se oformi ekspertska vlada od strane plenuma.
Studenski plenumi da sacine prelaznu vladu, genijalno resenje. Jel mozes da mi das jedan primer ovog oblika vladanja u istoriji covecanstva.

Sto se onda ovo zove forum, ako treba da funkcionise jednoumlje.
Selektivno izdvajanje postova i izjava na twitteru radi validacije svoje genericke izjave i stava je prilicno slab nacin da ilustrujes drugo misljenje.

Studenski plenumi da sacine prelaznu vladu, genijalno resenje. Jel mozes da mi das jedan primer ovog oblika vladanja u istoriji covecanstva.
Sva sreca pa nam kurve, pecenjari, noktarke, kriminalci i slicni koji su ministri trenutno bolja alternativa.
Sve vrhunski strucnjaci za svoj posao.

Vidim da ti smeta sto ne bi prelazna vlada imala legitimitet. Validno.
Sta predlazes, posto sadasnja vlast nema legitimitet. Ili mozda mislis da ima?

Selektivno izdvajanje postova i izjava na twitteru radi validacije svoje genericke izjave i stava je prilicno slab nacin da ilustrujes drugo misljenje.

Sva sreca pa nam kurve, pecenjari, noktarke, kriminalci i slicni koji su ministri trenutno bolja alternativa.
Sve vrhunski strucnjaci za svoj posao.
Bitno je tvoje genijalno razmisljanje o prelaznoj ekspertskoj vladi studentskih plenuma. Samo mi nisi naveo ni jedan primer dok politickog sistema u istoriji ljudske civilizacije.

Bitno je tvoje genijalno razmisljanje o prelaznoj ekspertskoj vladi studentskih plenuma. Samo mi nisi naveo ni jedan primer dok politickog sistema u istoriji ljudske civilizacije.
Daj mi tvoje genijalno resenje o izlasku iz ove krize, posto ti kazes da to ne valja, sta valja, da SNS vlada do 2027 dok pola zemlje se raspada i gori?

Treba reci da sam se ja sinoc informisao sa RTS-a i onda ovde slavio jer caci odlaze. Moze li veci dokaz kako sve funkcionise?

Занимљива сличност ситуације у Пионирском парку са омотом албума Чистићете улице од Директора.
1741959179681.jpeg

Znaci tebe ne zanima izvor legimiteta prelazne, ekspertske, tehnicke vlade.
Da li ti smatras da je legitimna vlada trenutna, u kojoj policija ne sklanja traktore iz centra beograda vec ih obezbedjuje u svrsi politicke partije a ne naroda za koji treba da radi.
Izbegavas odgovore na pitanja koje ti ljudi postavljaju.

Vrh