Mislis na ovog?Zna li se ko je civil koji je pokušao da legitimiše maturante 5.Gimnazije. Đaci su lagano odbili dok ne pokaže značku.
Priča se da nije iz Mupa već stranački koordinator???
Isto kao Sloba '97. Volim i ja vas za one koji se sećaju (imam I dalje negde u kući taj bedž). Neverovatno koliko je šablonski sve isto. Nisu kreativni uopšte.Lik pukao kao kokica...![]()
Vučić: Uskoro ćemo celu Srbiju pozvati u Beograd
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će uskoro "celu Srbiju pozvati u Beograd", kako bi, kako je naveo, pokazali da Srbija "nije šaka zobi"."Mi ćemo vas uskoro pozvati u Beograd sve. Sve ćemo pozvati u Beograd, celu Srbiju, da pokažemo da Srbija nije šaka zobi koju će oni da...nova.rs
Nek pozove.Lik pukao kao kokica...![]()
Vučić: Uskoro ćemo celu Srbiju pozvati u Beograd
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će uskoro "celu Srbiju pozvati u Beograd", kako bi, kako je naveo, pokazali da Srbija "nije šaka zobi"."Mi ćemo vas uskoro pozvati u Beograd sve. Sve ćemo pozvati u Beograd, celu Srbiju, da pokažemo da Srbija nije šaka zobi koju će oni da...nova.rs
Црква није њено удбашко вођство. Вероватна већина монаштва подржава народ као и Богословски факултет. Притом, овај народ очигледно може ово да одради и без формалне подршке врха СПЦ под контролом удбе, па ми није јасно шта ти би да се у овом свечаном тренутку вратиш на њих?Да се вратимо на феноменалан текст наше мајке цркве:
Studenti u Srbiji žive u paralelnim univerzumima i na njima je da odluče da li žele da žive u svetu o kojem im je govorio patrijarh Porfirije, ili u onom u kojem se izvrgavaju ruglu sve svetosavske vrednosti i sva srpska identitetska obeležja, ocenila je Srpska pravoslavna crkva (SPC).
Студенти су јуче доношењем студентског едикта и формално озваничили у ком универзуму желе да живе. У универзуму правде, слободе и истине, а црква нека се сада изјасни да ли ће се спустити на земљу међу ЉУДЕ, из паралелног универзума опсенара и демона којима истина, правда и слобода не могу више чак пуком игром случаја да се десе, и који срамоте државна обележја бацајући их у смеће, носећи их наопако, и качећи их свуда редом као шаторска крила, супротно закону. А, Свети Сава је, као што добро знамо, практично све младе људе немањићке ране државе називао усташама, и организовао Симе Спасиће да чувају оца му, од истих.