Šta je novo?

Izbori 2024

Da, da, evo ga oriđiđi..
1000012133.gif

Ne bih puštao snimak, ipak je ovo Beobuild! :cool:

Kakav imbecil
kao u ostalom i većina tih mentola oko ludog nestorovića - i kao po običaju za takve likove sve puca od kremljofilije i "briksa" lol

Kakav imbecil
kao u ostalom i većina tih mentola oko ludog nestorovića - i kao po običaju za takve likove sve puca od kremljofilije i "briksa" lol
Павловић се одвојио од Несторовића и екипе. Несторовићев покрет - Ми снага народа, подржава студенте и учествује у блокадама активно. Није више ни Несторовић главно лице у покрету.

И поред неповерења у њих због Београдског фијаска, у овој ситуацији су дали већи допринос блокадама од ССП, НПС и сл.

Мислим да сада нема потребе етикетирати и одбацивати било кога ко је ефективно стао уз студенте.

U svakoj stranci ima petokolonasa i ljudskog smeca, teza je unutrasnja borba s njima nego s spoljasnjim neprijateljima. Kao sto nije lako Nestorovicu, nije ni onomad bilo lako Djindjicu. Stranka je jaka i dobra kad je procenat smeca manji.

Павловић се одвојио од Несторовића и екипе. Несторовићев покрет - Ми снага народа, подржава студенте и учествује у блокадама активно. Није више ни Несторовић главно лице у покрету.

И поред неповерења у њих због Београдског фијаска, у овој ситуацији су дали већи допринос блокадама од ССП, НПС и сл.

Мислим да сада нема потребе етикетирати и одбацивати било кога ко је ефективно стао уз студенте.
Lol slikali se na blokadama (kao i mnogi drugi) i to znaci da ucestvuju "aktivno",
pa onda "veci doprinos nego ssp i nps"
- naravno zanemario si njihove slicne slike sa protesta - a da su se više gurali onda bi rekao da sabotiraju proteste jel da?
Msm znam ja da su ti nestorovicevi i njihove bajke bliži srcu al ono, budi malo realan...

A ti nestorovicevi klovnovi ni ne treba da se guraju među studente a pogotovo posle izbora u beogradu gde su nedvosmisleno pokazali ko su i sta su,
ako se tera marinika onda treba poterati i njih ako nista drugo bas zbog toga u beogradu - to je i vise nego dovoljno da se sumnja u njihove namere..

Ако ти имаш слике Ђиласа или Микија Алексића са протеста слободно их пошаљи.
Нису се ни МСН гурали, ту су у маси, дискретно. Вероватно зато и нема Нестора.

Грубо се Несторовићев покрет етикетира као кловнови, а ту има доста школованог и оствареног света. Али имаш право на своје мишљење и то је демократија.

Sto sad trazis slike djilasa i mikija kad i sam kazes da nestorovica tamo isto nema?
A slike ostalih iz opozicije pa i nps i ssp si mogao da vidis,
pa cak je bilo ono kad su mariniku terali!
Msm nadam se da bi studenti poterali i ove da su znali koji su...

Aha grubo se etiketira mi snaga sluzbe a kad se etiketiraju drugi iz opozicije (gde isto tako ima skolovanog sveta) onda je to ok?
Dakle riđi se sa pravom etiketira jer je sabotirao opoziciju i 2022 i 2024
a kad se prozove nestorovic zbog slicnog 2023 onda e nemojmo tako grubo trt mrt...

Ne govorim ja o misljenju ono je kao dupe, nego o realnosti koju si inace i sam konstatovao za njih..

Ако ти имаш слике Ђиласа или Микија Алексића са протеста слободно их пошаљи.
Нису се ни МСН гурали, ту су у маси, дискретно. Вероватно зато и нема Нестора.

Грубо се Несторовићев покрет етикетира као кловнови, а ту има доста школованог и оствареног света. Али имаш право на своје мишљење и то је демократија.
Koja je poenta da se oni spominju i promovisu? Mi mozemo znaci da se iscimamo i izborimo se za neke slobodne izbore, pobedimo radikale, slavimo po ulicama i onda se ispostavi da nismo u stvari pobedili.

Pa da se to desi, ljudi bi ih razvlacili po ulicama verovatno.

Medjutim, to se vec desilo.

Sta kao, nece za republiku, ali hoce za BG?

Sve bi ovo danas bilo mnogo lakse da imamo BG gradonacelnika.

@Sodarac

Teska prica. Djilas/Marinika i njegov ker Milos Francuz zna se za koga rade. Provaljeni su.
I kao takve, niko ih ne zeli na ulici jer moze lako da popije krose u nos.
Stvara nervozu njihova pojava. Ovi sto jasu i sto su vec jahali.. niko ih ne voli.

Za Nestorovica se to ne moze reci jer njega i njegove niko nije najurio s protesta. A pritom je covek iz naroda koji je lecio decu, pozna mnogo ljudi. Doktor je a ne politicar. To je ogromna razlika. Sutra da pukne u politici uvek bi mogao privatno da radi pulmologiju i da od toga zivi. Sto se ne moze reci za mnoge nesposobnjakovice od politicmara... sto bi Bender znao reci.

@Sodarac

Teska prica. Djilas/Marinika i njegov ker Milos Francuz zna se za koga rade. Provaljeni su.
I kao takve, niko ih ne zeli na ulici jer moze lako da popije krose u nos.
Stvara nervozu njihova pojava. Ovi sto jasu i sto su vec jahali.. niko ih ne voli.

Za Nestorovica se to ne moze reci jer njega i njegove niko nije najurio s protesta. A pritom je covek iz naroda koji je lecio decu, pozna mnogo ljudi. Doktor je a ne politicar. To je ogromna razlika. Sutra da pukne u politici uvek bi mogao privatno da radi pulmologiju i da od toga zivi. Sto se ne moze reci za mnoge nesposobnjakovice...
Jel si zaboravio sta je nestorovic radio posle izbora 2023?
Nista drugacije od onog sto je uradio ridji 2022 i 2024..
I bas zbog toga sto je doktor baca jos vecu sumnju na motive ulaska i onakvog delanja nakon izbora 2023,
u ostalom i francuz je neki doktor - moze lagano da zivi i bez politike kao i riđi...

Studenti bi ih sigurno isterali ali ne znaju ko su, evo ni ja ne znam al pamtim sta su uradili 2023..

Da ne budem pogresno shvacen, sa politicke strane svako je dobrodosao da pomogne da se žvala i radikali zbace - i taj francuz i ludi nestor - pogotovo sada kada bi bilo samoubistvo da neko stane uz žvalu ali necemo sad bas da se pravimo veverice i zaboravljamo sta su uradili pre godinu ipo dana samo zbog toga sto nam se svidjaju njihove bajke koje furaju u javnosti..

A nisam znao da se onaj lik potpuno odvojio od njih pa sam pomislio da ovo nije jos neki nestorovicev veleobrt (ali u kontra stranu) kao onaj odmah posle izbora 2023, i naravno dobro je da nije...

Poslednja izmena:
Nestor to jest MI je prodao vlast u Beogradu SNS-u posle izbora 2023. Neće ih oprati ni Sava ni Dunav, mogli su biti heroji ali su ispali sluge koje su izabrale Šapića. A i reciklirani kadrovi Dveri to potvrđuju.

Neka se slika opozicija na protestima ali bez preuzimanja protesta, ali neka i ukazuje na korupciju vlast što joj je i posao. Čekam video MI ili Narodne stranke gde ukazuju na ovakvu korupciju.

Slede nam teska dva dana jer Politicki globus ne strimuje 🥲

Сложена је прича око БГа. Није се ту Нестор много питао. Он је у Ми снага народа и Ми глас народа нешто попут Томе, симпатични чикица за промоцију.
Бг причу је држао Јерков са крилом покрета које су Нестор и главни људи напустили. Видим сад им се и професор Ратко придружио што је позитиван помак.
Ал ок. Нећу да скрећем тему. Нису они битни.

Ne mirišem vukandinovića ali u ovom ga 100% podržavam, vredi ga odslušati:

Pre nekog vremena kada sam rekao da rejting žvale i sns-a ide silaznom putanjom tj da se smanjuje - ođe sam bio napadnu da to nije tako, da se skoro upošte nije smanjio, itd..

Izvinjavam se velikom broju nezrelih ovde, deci ili onima na tom nivou razvitka, njima inače ne uzimam za zlo takve stvari, a čiju sam frustraciju izazvao, dotle da je došlo da me satanizuju - zato što imam jednim delom drugačije mišljenje, mogu da mislim šta bi bilo da imam potpuno. A i da je tako, to bi bilo moje pravo. Nisam video u pravilima foruma da piše: ,,Forumaš ne sme da ima drugačije mišljenje od većine na neku temu". Moje mišljenje nikada nije zavisilo od mišljenja drugih i neće nikada. Kome se ne sviđa - to je već njegov problem.

Zahteve onih koji protestuju, koji su na papiru navedeni podržavam u potpunosti, sve do jednog. Čak i onaj koji je samo u njihovom interesu, ništa manje do ostalih. Zbog sebe, a ne zato što ih podržava većina vas ovde ili na nekom drugom mestu. Idem sada daleko, ali, nedao Bog,...Ispod te nastrešnice koja se srušila, mogao je da se nadje, sasvim slučajno, neko ko je meni bitan u životu, u tu školu gde se desio masakr, moglo je da ide i moje dete, i tako dalje...Sve su to kolektivno-društveni problemi i naravno da želim da ih nema. Ko zna koliko takvih trulež-projekata još ima,...

Ali ne podržavam način na koji protestuju, zato što smatram da efekta nema na način na koji oni žele, poenta je staviti pod pritisak onoga od koga se traži ispunjenje zahteva. Čini mi se da ovog zabole baš i jer ničim nije ugrožen. Odnosno, možda ja ne vidim da jeste, jer politički nisam potkovan dobro. Ali smatram da za to ne treba neko veliko političko interesovanje i obrazovanje.

Motorizovan sam, pa veće posledice i probleme zbog dodatne gužve u saobraćaju stvorene time, još nisam osetio. Da nisam, da sam osuđen na gradski prevoz, bilo bi veoma za..bano. Ako oni uspeju u ispunjenu svih svojih zahteva, neće mi biti žao i da je većih posledica po mene lično bilo. Za kolektivno bolje, svi deo žrtve moraju da podnesu. Te gužve zbog protesta su , za sada, samo dodatna stvar prema kojoj mora da se upravllja vremenom na već mnogo koliko ih ima. Ranije kreći, drugim putem idi, duže putuj,...

Promenilo se mnogo predsednika u zadnjih 40 godina, a i ovaj će, to sam siguran. Ali nisam siguran da će sistem, a problem nas običnih građana je to, a ne predsednik, koliko god svako od nas imao protiv njega ovo ili ono, ja prvi imam mnogo šta protiv. Posle Slobe - bio je opet Sloba, posle Tadića - opet Tadić. I posle Vučića biće opet - Vučić. Sjaši Kurta da uzjaše Murta - kao i svaki put do sada. Voleo bi da grešim. Promena sistema nije zamena jednog zla za drugo.

Jasno mi je odavno da je ovo antiSNS forum i klub mrzitelja Aleksandra Vučića. Vama je cilj samo da promenite Vučića i doćiće vam drugi Vučić, samo što će drugačije da se zove. Isti lik, samo će da se promeni glumac. I šta ćete onda?

Vidim, čujem, da ih ovaj kao fora zove da pričaju, a oni kao neće...U čemu je sada fora? Jel oni hoće da on od sutra krene da ispunjava bezuslovno sve njihove zahteve? Ili šta? Ozbiljno pitam...

Vrh