Šta je novo?

Izbori 2024

Moj skromni doprinos u vidu predloga za ovaj orden:

"Medalja palom borcu"
1737561870839.png

U zavisnosti od doprinosa datog vrhovnom...ovaj stvari, orden može biti od zlata, srebra, bronze...
Zamisli za zasluge dobiješ zlatan...😂😂😂

Autor je Nebojša Mitrić, čuveni vajar i autor velikog broja plaketa, medalja, prigodnih kovanica...pedesetih godina prošlog veka je napravio ovu dvosmislenu, šaljivu medalju.

Za ove što neće u školu poruka pismenog:
1737562155956.png

Da, da dobro ste pročitali:"Ćaci u školu", još da ukapiram(o) ko je Ćaci :unsure:...
osumnjičeni...(hint):
1737562916955.png

Poslednja izmena:
Незванично, због ангажовања аутобуса за потребе скупа у Јагодини Ласта у петак скида аутобусе са појединих међуградских линија.
У реду вожње за петак нема ластиних полазака из Суботице, Кањиже као ни поласка из Сомбора.
За остале линије не знам.
Ко планира да путује нека провери на време.

Poslednja izmena:
Какво црно одмотавање. Доказано је да је један од највиших функционера у полицији, сарађивала са најјачом познатом криминалном групом, и осуђена на 16 месеци затвора, a већ је код куће одслужила ко зна колико... Па за овакве ствари треба да се иде на најтеже казне.

Нажалост сведоци смо да у овој земљи и за убиство се може добити пар година. Нисам претерано шокиран што је изречена овако срамотно блага казна.

Треба извући максимум из тога. Неко ко је постављен је осуђен за умешаност у убиства и скривање доказа - ударати на сав глас како власт убија људе.
Њен бранилац је Ђука - ударати на Ђуку какву клијентелу има.
Хркаловићка хвали предсеника и диви му се - да ли председник њу убраја у оних 17.000.

Ово такође може бити јака карта на коју опозиција може да игра, у смислу шта се све још крије када је ово откривено и осуђено

Невероватно колико аутоголова ова гњида себи даје. Фрапиран сам. Више није смешно, већ жалосно.
Pogledajte prilog 226750
Нек му неко каже да заправо он и његови сарадници "хушкају" својим делима и изјавама за јавност

Vrh