Kako nije u politici kada je bio potpredsednik ds od tad ili od 2021.?
Ako to nije u politici onda ne znam sta jeste...
Pa nije samo od 2020. već od 1997, a još pre toga je član DS-a.
Kako nije u politici kada je bio potpredsednik ds od tad ili od 2021.?
Ako to nije u politici onda ne znam sta jeste...
Ne, to 90tih je njegov ćale bio potpredsednik a ovaj sad što se kandidovao za predsednika i izgubio od srđana je potpredsednik od 2021.Pa nije samo od 2020. već od 1997, a još pre toga je član DS-a
Ne, to 90tih je njegov ćale bio potpredsednik a ovaj sad što se kandidovao za predsednika i izgubio od srđana je potpredsednik od 2021.
Ja sam te razumeo da nije u politici od 2020.Aman, razumem da je potpredsednik od 2020, ali to ne znači da je u politici od 2020. Bio je odbornik na Vračaru, član Studentskog parlamenta, Otpora itd... Nije od juče u DS-u...
Што се тиче избора, на њих се мора излазити. Бојкот 2020. нас је уназадио а овогодишњи предао Београд шакалима на тацни.
Они имају колико имају гласача и узеће велик део. На опозицији и нама је да се изађе у што већем броју и спречи да тај велики део буде и највећи. А ако ништа друго, да не узму оно што не би узели у борби.
Препустити им тек тако и једно посланичко место јер се унапред зна исход је грех. Треба се тежити томе да им се смањи број па макар и за једног одборника/посланика.
Њих сваки ударац боли. Пре четири године били су избори за месне заједнице, изгубили су две. Тада су кренули са пратисцима, бушењем гума, претњама. Због две месне заједнице. Нису велике паре у питању али су изгубили тај извор прихода и могућност ухлебљења и реализовања предизборних обећања својим нинџа ратницима. Самим тим се осипа поверење јер неко неће бити испоштован за све што је урадио за странку.
Хтели не хтели, ми у Новом Саду имамо изборе следеће године и то управо за месне заједнице. Опозиција да се доведе памети, изађе на њих и узме оно што им припада и не дозволи злу да узме оно што му не припада. Нека победе у свим МЗ у градским насељима, нека виде људи да су дозволили да гласовима рубних делова града долази до њихове победе. Пре четири године излазност је била 14%, показатељ да и њима није лако да анимирају људе за изборе на најнижем нивоу. Прилика коју треба искористити.
Што се тиче избора генерално, решење је јасно и свима нама приказано у Нишу. Опозиција да се уједини, па и они што вуку мање од једног процента јер све то доводи до већег резултата. Сваки глас испод црте иде ономе ко има највише гласова а то су ови на власти и то треба спречити. Власт је показала како се то ради, нису гадљиви ни на најмањи промил, тако у својим редовима имају масу којекавих покрета који доприносе коначном збиру.
Оне који су бојкотом довели од нерешеног резултата у БГ-у до лагане победе власти не треба слушати ништа. Они су се показали ко су и шта су. Ако хоће да се придруже добродошли су, ако не нека остану на депонији политичке историје и тамо иструле.
Што се тиче ове приче Миливојевић-Гавриловић, мислим да су обијица добри кандидати. Ја сам навијао за Гавриловића јер сам га лично познавао, али и Миливојевић је показао позитивну луцидност пријемчиву за шире масе. Не знам какви су им лични ставово али ни један ни други не гурају тај елитистичко-грађански стил поготово не Миливојевић, што је за прихватљивије за већи део гласачког тела.
Што се тиче Мише Гавриловића, и ако сам га познавао, не могу рећи баш превише. Мени делује ОК као што ми је деловао и Слоба Гавриловић (отац) док је био у политици. Знам да је Миша почетком 90-их доста шетао, чини ми се да је имао и неку четничку фазу. За време стундентски протеста 96-97 је девинитивно био при ДС-у. Знам јер сам онда као студент и неко ко је пристуствовао свим протестима ишао у простојире ДС и ако сам био присталица СПО (боже ме сачувај, не знам шта мије било). Одговорно тврдим да је Миша био главни у организацији и координацији студентских протеста, и ако се није много истицао. Ти студентски протести су били више везани за странке него ови и ако мислим да нису изгубили нестраначку црту, јер већи део студената је био огорчен а нису имали неке страначке претензије. То што је ДС узео одговорност у организацији није утицало много на нестраначки карактер студентских протеста.
Oduvek je bio svestan moći medija i propagande u oblikovanju javnog mnjenja.
Кинези упозорили на западну револуцију у СрбијиRežimski mediji će spinovati ovo da zli zapad podržava obojenu revoluciju u Srbiji.