Пустите ви те опскурне ликове, не верујем да је више од 3% бирачког тела уопште чуло за њу.
Ja sam glasao za nju u prvom krugu predsedničkih izbora.
Ali i sam sebe doživljavam kao opskurnog lika, tako da smo se tu našli... Što reče mariks "mrak i prljavština". Mora da postoji opcija i za nas opskurne a eto vama Sava
i svi namireni...
Ne moraju da ih puštaju u neku široku koaliciju ako će tim odvratiti veliki deo vas, tj. prosečnog opozicionog birača, milion nekih Bekija...
Ako je već tako, nek idu samostalno ili u manjoj koaliciji sličnomišljenika, da pređu cenzus. I svi namireni.
Tako da ako je Bekijeva briga u tim smislu, iskrena, ukupna uspešnost opozicije sa prisutnom Dabricom na listi, onda ga razumem, pogotovo sada kad nemamo jedan blok nego smo se i onako pocepali na bojkotaše i one koji izlaze...
Teško je postići taj balans između što šireg opozicionog bloka a ne odvratiti iz obuhvata i ne baš beznačajnu grupu nas trećerazrednih opskuraca koji za opoziciju takođe glasamo uz ljude poput Došljaka na primer. Čini mi se kako se samo prilagođavate da budete po volji, tražite zajednički imenilac sa "urbanim" desničarem, da zaokurži opoziciju, a glas opskuraca kao da je podrazumevan pa se za njih ne treba ni boriti a ako su potpuno vidljivi mogu samo da odmognu.
Ako sam ja bio pristao da u jednom opozicionom bloku stanem iza Miloša Francuza ako je to potrebno za rušenje ove vlasti onda zagrizite i vi jezik ponekad oko elitističkih krugodvojkaških kombi stranaka jedva sposobnih da pređu cenzus na Starom gradu dok ih vi ih ovde opisujete kao državne neprijatelje broj 1 i bavite se njima na 3 strane, a onaj V. Obradović štuca još od jesenas.
Eto samo se o tome radi.
Kaže Vinča imaju 3-4% a Beki dodaje da kao takvi ne mogu da pobede.
Nije im cilj da imaju 47% kao SNS i da kao takvi pobede.
Prosto nisu masovna stranka sa svim posledicama koje to vuče. Ali je istina da pored nas opskurnih mora da postoji i masovni opozicioni pokret da okupi sve Bekije, Vinče i Anonima i ako vam je to Savo, neka bude Savo! Da malo pokida i od sns korpusa i ako je to Savo, neka bude Savo! Da bude zajednički imenilac za prosečnog Beograđanina i Kosovca i ako je to Savo, neka bude Savo!
Samo da barem malo zaličimo na Sloveniju za nekih 10 godina i ako je to Savo, neka bude Savo...