Šta je novo?

Izbori 2024

Pre svakog protesta krece tarifiranje.
Djilas i Marinika su godinama vec kupljeni.
Grbovic i Lazovic ce biti namireni, samo da dogovore svotu.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Divni protesti sa sve Sorošovom pesnicom. Srbi ne mogu nikada da dignu revoluciju, a da im za to neko ne plati. To pokazuje kakav smo narod. Samo na novac trzamo.

Sa jedne strane Vučićeva sendvič brigada koja uništava kulturu, moral, prosvetu... Sa druge strane Soroševa brigada. Sve sam bliži tome da ne učestujem na izborima. Izvinite, ali ne volim nametnuta rešenja i izbor ili-ili. Nisam ni za jedne, ni za druge.

nekada davno sam radio sa Indijcima, mmožda su se u medjuvremnu promenili, ali u potpunosti se slažem sa dĐonijiem, mnogo su neozbiljni. MIslim da ono čuveno "lako ćemo" više pristaje njima nego nama.

Samo da se upišem da sam bio i juče 😋

20230609_195127.jpg

20230609_194949.jpg
20230609_203423.jpg

Bio sam i ja juče, kao i uvek. 👌😌 Dobro je bilo nego sam bio premoren, pa nisam mogao da se unosim. Zato sam i ovde slabo pisao i kačio. Mada sam lako skupio iz rezervi za arlaukanje ispred Vlade. 😁

Pored toga što sad slede nedelje odmora i odsustva pa će uvek zafaliti deo ljudi u odnosu na kraj maja, žao mi je što ne možemo, tj. što nije izvodljivo i praktično, da tako nešto uradimo dok je gamad unutar zgrada (Vlade, Skupsline, Ministarstva...)

I da, dobro je ovo što su na zadnjim protestima menjane rute pa se prolazi i kroz neke ulice gde pre nije. I premda većina ljudi u Beogradu zna da je oduvek bilo više od 9.000, jači je utisak, i veća motivacija (osim za one najzadrtije SNSovce) kada pod prozorom neko čuje i vidi desetine hiljada ljudi. A opet ima i dosta nesrećnih penzosa koji znaju samo za Pink i Krepi a ovako dobiju priliku da shvate, makar na kratko, da nije baš sve tako dojajno u Ekonomskom tiganju.
Joj, nemoj molim te 😖 Samo nam Indijci fale. Iz višegodišnjeg iskustva mogu da kažem da nesposobniji, nestručniji i lenji, a pri tom nadobudni radnici ne postoje.
nekada davno sam radio sa Indijcima, mmožda su se u medjuvremnu promenili, ali u potpunosti se slažem sa dĐonijiem, mnogo su neozbiljni. MIslim da ono čuveno "lako ćemo" više pristaje njima nego nama.
Dobro je, ima još ljudi koji kapiraju i ne stide se da to i iznesu.

Pošto sam više puta bio i situacijama da mi ljudi (čak i članovi šire porodice) propovedaju i lepe razne etikete kad bih govorio da ne znam nikoga ko je kolektivno radio sa Indusima iz Indije/u Indiji a da je imao lepa iskustva.

Takođe je kod starijih generacija još uvek prisutno ono pogrešno uverenje da je Indija rasadnik i plodno tlo za genije i čudotvorce. A ne da samo imaju brojnost, te da kad imaš milijardu i po ljudi, a na svakih 1.000.000 rodi se genije, naravno da će ih biti više nego iz drugih, manjih zemalja. I da, još uvek traje mit da su oni neki IT magovi, što uključuje i mit da su odlični u izmišljanju rešenja, iako su više dobri samo u repetativmim stvarima i šablonskim zadacima.

Na naslovnoj strani tabloida ALO, Z Mitrovic najavljuje novu sezonu Zadruge. To je znak da je doslo do konsolidacije u redovima SNS a.

Odvratno. Izgleda da su cekali da se malo stisa pa opet sve jovo nanovo.
Sve mi se nesto cini, da bilo idealno da 20.000 ljudi u Simanovcima okruze tu zgradurinu i traze gasenje Zadruge? Mozda konkretno da se ne emituje u Srbiji. Nek se emituje u Bosni ili Makedoniji, pa ko zeli nek gleda. Dekontaminacija mozgova je neophodna u Srbiji.

Do Simanovaca ima 30-tak km, blizu je autoputa, sve se moze uz dobru organizaciju.

Pitanje za MC, Džigi Baua, Kolinja, i druge desno orjentisane ljude. Njih sam zapamtio kao desnicu, svi koji žele mogu da odgovore.

Da li znate ko je Ratko Ristić, ako znate koje je vaše mišljenje o njemu, i da li biste glasali za njega ako bi se bio kandidat?
Ovde možete da čujete neke njegove stavove ako želite.

Divni protesti sa sve Sorošovom pesnicom. Srbi ne mogu nikada da dignu revoluciju, a da im za to neko ne plati. To pokazuje kakav smo narod. Samo na novac trzamo.

Sa jedne strane Vučićeva sendvič brigada koja uništava kulturu, moral, prosvetu... Sa druge strane Soroševa brigada. Sve sam bliži tome da ne učestujem na izborima. Izvinite, ali ne volim nametnuta rešenja i izbor ili-ili. Nisam ni za jedne, ni za druge.
Sta fali Sorosu ?

Pitanje za MC, Džigi Baua, Kolinja, i druge desno orjentisane ljude. Njih sam zapamtio kao desnicu, svi koji žele mogu da odgovore.

Da li znate ko je Ratko Ristić, ako znate koje je vaše mišljenje o njemu, i da li biste glasali za njega ako bi se bio kandidat?
Ovde možete da čujete neke njegove stavove ako želite.

Nikad do sada nisam bio cuo za ovog coveka. Fasciniran sam nacinom na koji govori, mirno i ozbiljno.
Glasao bih za njega.
Ovaj covek je ucen. Nije salbajzer kao Cuta, Zelenovic, Vuk Jeremic ili Bosko.

Ja sebe ne smatram desnicom, nisam vernik, nisam tradicionalan, SPC mi se organski gadi, ali svakako ne podnosim beogradsku urbanu, liberalnu levicu, desnicu koa sto su Dveri niti radikale.
Sve te grupacije smatram za dva oblika totalitarne, pomracene svesti.
Dosta mi je urbanih sa njihovim balonima, gegovima, urbanim forama. Hulji to jedva da smeta.
Na zalost, oni vode protest.

Zasto se ne protestuje tamo gde je vlast, ispred americke ambasade?
Zasto se ne pozove na bojkot trznih centara, kao sto je Galerija?

Izvini, previše sam generalizovao, ali sam dobro pretpostavio da bi on mogao da ti se svidi kao kandidat.

Vrlo sam zadovoljan njegovim intervjuom, pa sam pomislio da bi on mogao da bude zanimljiv anti EU glasačima.

Konjilo desno orjentisan? Nesto sam ocigledno propustio.
S druge strane, vidim da je pohvalno sto sam ja kao desnicar (ili desni centar) izostavljen sa spiska :)

Izvini, previše sam generalizovao, ali sam dobro pretpostavio da bi on mogao da ti se svidi kao kandidat.

Vrlo sam zadovoljan njegovim intervjuom, pa sam pomislio da bi on mogao da bude zanimljiv anti EU glasačima.
Mislim da bi on svima trebao da bude zanimljiv.
VCera u EU je glup akoa i vera u povratak Kralja.

Kazu rojalisti: "Samo da dovedemo kralja i Srbija ce da bude kao druge kraljevine, kao Danska".
Sve je to na nivou teske infantilnosti.
Isto kao vera u EU. Sta je danas EU nego jedan militaristicki kamp?
U USA dizu optuznicu protiv potencijalnog predsednickog kandidata (D. Trampa) da slucajno ne pobedi militantne wokiste iz amerckog DS-a.

Konjilo desno orjentisan? Nesto sam ocigledno propustio.
S druge strane, vidim da je pohvalno sto sam ja kao desnicar (ili desni centar) izostavljen sa spiska :)
Kako uspete da od jedne suštine okrenete na nešto skroz nevezano za temu :)

Mislio sam na one koji nisu za EU, da li je njima ok ovaj kojeg sam linkovao

Монархизам, радикалски шовинизам, титофилија, путинофилија, све је то жвака за сељака као што су тзв. Еу људска права, можеш да путујеш по целом свету, возићемо сви Мерцедесе жвака за еурофилног сељака.
Иначе МЦ је изворни левичар, попут Светозара Марковића или Туцовића, само мало закишељеног духа утицајем средине.

Vrh