Bio sam i ja juče, kao i uvek.
Dobro je bilo nego sam bio premoren, pa nisam mogao da se unosim. Zato sam i ovde slabo pisao i kačio. Mada sam lako skupio iz rezervi za arlaukanje ispred Vlade.
Pored toga što sad slede nedelje odmora i odsustva pa će uvek zafaliti deo ljudi u odnosu na kraj maja, žao mi je što ne možemo, tj. što nije izvodljivo i praktično, da tako nešto uradimo dok je gamad unutar zgrada (Vlade, Skupsline, Ministarstva...)
I da, dobro je ovo što su na zadnjim protestima menjane rute pa se prolazi i kroz neke ulice gde pre nije. I premda većina ljudi u Beogradu zna da je oduvek bilo više od 9.000, jači je utisak, i veća motivacija (osim za one najzadrtije SNSovce) kada pod prozorom neko čuje i vidi desetine hiljada ljudi. A opet ima i dosta nesrećnih penzosa koji znaju samo za Pink i Krepi a ovako dobiju priliku da shvate, makar na kratko, da nije baš sve tako dojajno u Ekonomskom tiganju.
Joj, nemoj molim te
Samo nam Indijci fale. Iz višegodišnjeg iskustva mogu da kažem da nesposobniji, nestručniji i lenji, a pri tom nadobudni radnici ne postoje.
nekada davno sam radio sa Indijcima, mmožda su se u medjuvremnu promenili, ali u potpunosti se slažem sa dĐonijiem, mnogo su neozbiljni. MIslim da ono čuveno "lako ćemo" više pristaje njima nego nama.
Dobro je, ima još ljudi koji kapiraju i ne stide se da to i iznesu.
Pošto sam više puta bio i situacijama da mi ljudi (čak i članovi šire porodice) propovedaju i lepe razne etikete kad bih govorio da ne znam nikoga ko je kolektivno radio sa Indusima iz Indije/u Indiji a da je imao lepa iskustva.
Takođe je kod starijih generacija još uvek prisutno ono pogrešno uverenje da je Indija rasadnik i plodno tlo za genije i čudotvorce. A ne da samo imaju brojnost, te da kad imaš milijardu i po ljudi, a na svakih 1.000.000 rodi se genije, naravno da će ih biti više nego iz drugih, manjih zemalja. I da, još uvek traje mit da su oni neki IT magovi, što uključuje i mit da su odlični u izmišljanju rešenja, iako su više dobri samo u repetativmim stvarima i šablonskim zadacima.