Naći ću je ja. Koju tražiš?@goran123 otključaj profil, treba mi da mogu lakše da nađem jednu fotografiju što si okačio. U dobre svrhe, vezano za ovu temu. Nemoj da budeš jaje koje krije profil, pliz.
Naći ću je ja. Koju tražiš?@goran123 otključaj profil, treba mi da mogu lakše da nađem jednu fotografiju što si okačio. U dobre svrhe, vezano za ovu temu. Nemoj da budeš jaje koje krije profil, pliz.
Ali tako prodje ceo zivot dok se oni izredjaju.A jel možeš da razmišljaš kako ćeš da izađeš na izbore i da glasaš protiv onoga ko je na vlasti jer nisi zadovoljan njime i da sledeći put glasaš opet po istom principu, pod pretpostavkom da taj drugi dođe na vlast (ukoliko ne dođe, glasaš opet protiv ovog trenutnog), za nekog trećeg, i tako sve dok ne dođe na vlast neko sa kime si zadovoljan. Naravno, bez predubeđenja da niko ne valja i da ne postoji neko ko je dobar i da se takav nikada neće pojaviti.
И онда се после три дана спектакуларо распаднемоInače, sve sam bliži tome da pomislim da mi sa Beobuilda treba da osnujemo stranku...
Vredi pokusati, zivot je jedan, nema niko rezervni zivot, niti postoji repriza.И онда се после три дана спектакуларо распаднемо
Ne treba nam pokret, dovoljno je samo da svi jbno izađu na izbore i glasaju po nahođenju.Vredi pokusati, zivot je jedan, nema niko rezervni zivot, niti postoji repriza.
Moze biti posle kajanja "A sto nismo makar pokusali".
Mnogo nas/vas ima vremena da bleji na forumu, i da bistri politiku, i da ide na proteste, a ne bi se ukljucio u neki novi Pokret, koji moze biti dobra prica, mozda uspe, mozda ne.
Isto kao sa devojkama, svidja ti se neka, vredi pokusati... nego olako odustati i siriti defetizam...
Ustase su standardni omiljeni neprijatelj radikala.Rekoh već da je lik prihijatrijski slučaj. Njegov život bez vlasti gubi smisao. Pre sam mislio da će posle pada završiti u zatvoru, sada sam siguran da mu ludačka košulja ne gine. Nazivati sopstvene građane ustašama može samo teško poremećena osoba.