I ja imam 700.000 slicica i sta sad, jel bi mi verovali da je za mene 700.000 ljudi? Ljudi, vi ste dozvolili da vas njegovi alati (mediji, agencija za istrazivanje, zavod za statistiku i sl) ubede da on kobajagi ima neku veliku podrsku. A sve je to ustvari jedna velika laz i prdstava, covek nema vise od 5-10% podrske, izlaznost nece biti veca od 20-30%. Ko veruje da su cifre vece, njega je njihov sistem uspeo da upeca da mu veruje.
Setite ga se, celog politickog zivota od 1996-2012 nije imao vise od 1% podrske cak ni uz guranje medija i pomoc Seselja, pa ko je lud da veruje u bajku da od 2012-e ima 50%. Druga stvar, kad su dovlacili placenike i Rome sirom Srbije ovde kod mene na Bulevar autobusima na miting pre koju godinu, nisu uspeli cak ni ucenama i placanjem da sakupe vise od 50tak hiljada ljudi. A video sam te ljude, oni su 80% bili tu jer su morali, ili placeni, ili ucenjeni, nije bilo ni tada vere u njihovim ocima, vecnina njih sutra nece glasati za njega ili ce ako bas moraju glasati, slikati listic, pa nakon toga precrtati. Ali i mimo njegovih Roma i placenika koje je dovodio ovde kod nas (Romima placa od nasih para socijalu pa naravno da su oni zadovoljni kao grupa kad dobijaju pare druge grupe, belaca, a i postavio je njihovog Vulina za ministra odbrane Srba), opet 90% ljudi nije za njega. Naravno on uvozi migrante ndajuci se da ce mu oni biti zahvalni da ako im da drzavljanstvo da glasaju za njega i tako potisne Srbe u Srbiji, isto kao sto potplacuje Romom socijalom nasim parama. Taj scenario je video od svojih demokrata u SAD ili Merkelove u Nemackoj, Markona u Francuskoj i drugih mrzitelja belaca. A bajke sto prica RTS, Pink, n1, b92,agencije, zavod... su samo bajke...