Šta je novo?

Izbori 2024

Ako su poceli s njim da pregovaraju njihov protest je propao.
To je model propasti za sve aktuelene proteste.

I pored toga je opet SNS imao problema sa formiranjem gradske vlasti. Taj autogol Đilasa posebna vrsta idiotluka
Imao je problema, ali je problem resio. I danas vladaju. Ruse, otimaju javne povrsine, bute nasipe, unistavaju GSP i kradu.
Nemaju nikakv problem sada.
Zato @Bender Rodriguez nije u pravu. Dovoljno je da namaknu 51% i vladace udobno kao da imaju 91%.
Beograd je primer za to.
Jedino resenje je uciniti njihovu vlast nelegitimnim, putem bojkota. Onda nastaje problem jer stranci za koje SNS radi zahtevaju legitimnost njihovih odluka.
Drugi oblik borbe je blokiranje sobracjnica. Onemoguciti one kojia je "sve ok" da idu na posao i u trzne centre.

N1 siri laznu propagandu o snazi "opozicije" na izborima. Niko od njih nema ni 5%. Okupatoru je potrebno da fasistcka diktatura u Srbiji bude legitimna i zato guraju na besmislene izbore.
Dok se mediji ne otvore nemoguce je da opozicija ima vise od 5%.

Poslednja izmena:
Pa zapravo nismo jer je Vučić jedva namakao većinu za formiranje gradske vlasti i to nakon kupovine poslanika i ostalih malverzacija
I bez kupovine poslanila sa SPS-om su imali tacno 56 poslanika za vecinu.

Zapravo sam SNS ima isti procenat poslanika i u skupstini Beograda i u skupstini Srbije.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ђилас се свакако изглупирао, али колико се сећам и без тога су имали пордшку појединих ПОКС-оваца које у појединим рачуницама стављамо у опозицију да би добили 50-50. Са њима владајућа коалиција има већину посланика и ако им већина гласача није дала подршку.

I bez kupovine poslanila sa SPS-om su imali tacno 56 poslanika za vecinu.

Ovde se pisalo da niko nema većinu po tim rezultatima ali poenta je ono što sam rekao: nije BG izabrao SNS nego je SNS kombinatorikom i muljanjem došao do vlasti u BG

Ђилас се свакако изглупирао, али колико се сећам и без тога су имали пордшку појединих ПОКС-оваца које у појединим рачуницама стављамо у опозицију да би добили 50-50. Са њима владајућа коалиција има већину посланика и ако им већина гласача није дала подршку.
ovako ili onako, SNS ce uvek moci da namakne vecinu.
Onaj koji ne postuje pravila moze da pobedi u svakoj igri.
Mi gradjani moramo da postujemo pravila, a oni ne moraju.
U tome je njihova snaga.

SNS ce moci da pobede samo beskrupulozniji od njih. A takvih nemamo.

On krsi zakon i ustav, otkud njemu ovlascenja da pregovara, to treba da radi vlada/ministri.
I za ovo treba da odgovara, izmedju ostalog.
Narod mu daje ovlascenje.
Ogromna vecina smatra da on ima pravo da pregovara o bilo cemu.
Srbija je orijentalna despotija. U njoj sultan ima sva prava, njemu su podredjeni svi i vlasnik je svega.
Takva su shvatanja naroda i seljackog i urbanog.
Samo jedna mali procenat razume situaciju. I to smo mi koji smo protestovali prosle nedelje.
Oko 100000 gradjana u Beogradu i jos toliko u celoj Srbiji.

Ovde se pisalo da niko nema većinu po tim rezultatima ali poenta je ono što sam rekao: nije BG izabrao SNS nego je SNS kombinatorikom i muljanjem došao do vlasti u BG
Ovo samo polazuje koliko i Danas manipulise naslovima. Lepo pise u tekstu da SNS ima 48 a SPS 8 odbornila, sto je vecina. Da, SNS nije mogao bez SPS-a da formira vecinu ali to ne moze vise ni u skupstini Srbije.

Drug Aca je rekao da su poljoprivrednici u pravu.
Pa naravno.
Sa maloumnicima se tako radi. Uspeo je da podeli protivnike za male pare.
Svaka cast Vucicu. On zna da Srbin Srbinu ne veruje i koristi to.

Poslednja izmena:
Srbija je apsolutno dno sveta. Laz i laznost su dovedeni do savrsenstva.
Postoje lazni seljaci, lazni profesori, lazni pregovori.
U Srbiji se samo laze, najveci lazov je predsednik.
Narod guta tu laz, zdere lazm gusi se u odvratnoj lazi i uziva.

Ukoliko sada ne bude zaustavljen, jedino resenje za svakog iole normalnog coveka je hitna emigracija.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Udruženja proizvođača mleka Mačvanskog okruga koje je predvodio Goran Vasić​

facetache (1).png

Ajde prvo malo da se upoznate sa materijom, pa onda ovde da pišete. Juče su lepo poljoprivrednici na barikadama rekli da vlast ima "svoja" udruženja poljoprivrednika, koja nisu uopšte na protestima, a koja će AV da iskoristi kao navodne pregovarače da bi opet ispao mesija i rešavao probleme.

To se danas dešava, AV pregovara sa svojim fantomskim udruženjima poljoprivrednika.

MC, svojim pesimizmom i mračenjem, depresivnim postovima u nizu stvarno preteruješ. Smorio si za sve pare, ako već mračiš onda prvo upoznaj materiju, a ne da širiš depru bez potrebe. Udavi, više, čoveče..

MC, svojim pesimizmom i mračenjem, depresivnim postovima u nizu stvarno preteruješ. Smorio si za sve pare, ako već mračiš onda prvo upoznaj materiju, a ne da širiš depru bez potrebe. Udavi, više, čoveče..
Ja otkako sam ga stavio na listu ignorisanih, forum nikada nije izgledao lepše i prijatnije.

Drug Aca je rekao da su poljoprivrednici u pravu.
наравно да ће рећи да су у праву ако ће то да их смири и тако да олакша мало ситуацију. Како то да премијер, министри и све институције нису могли то да закључе него мора свемогући да решава ко је у праву.

наравно да ће рећи да су у праву ако ће то да их смири и тако да олакша мало ситуацију. Како то да премијер, министри и све институције нису могли то да закључе него мора свемогући да решава ко је у праву.
Bas zato sto je Svemoguci svemoguc. Da se to istakne. To narod voli. SIlu.

Нећу да мрачим али једног дана када се евентуално скину ови орк-радикали (и да користићу тај термин јер баш и јесу такви из моје перспективе) са власти треба да се дефинитивно седне и смисли нови устав како би се моћ децентрализовала иначе ћемо имати непрестане аутократске циклусе и уништавање инситуција и милион осталих проблема. Да ли је то можда децентрализована федерална парламентарна монархија не знам али све се треба размонтирати и поставити на здраве ноге. Треба се видети и шта чинити по питању спц и њиховог малигног утицаја и полтронства, више пута су ставили до знања да неће стати у одбрану народа већ власти.

Vrh