Pa eto, etnička slika nije menjana u našu korist od 1912. do 1999. iako smo imali vlast nad tom teritorijom, i šta bi na kraju? Ostali smo bez Kosova.
Ja ne verujem u kakvim iluzijama neki ovde žive. Koje okolnosti će da se promene, pa bi Albanci odjednom rekli-ok, ostajemo da živimo na Kosovu u sastavu Srbije? Pa nema teorije da se to desi..
I ne znam šta uvijate priču u celofan, recite otvoreno-mi možemo da vladamo Kosovom isključivo ako tu ne bi bilo Albanaca. Druge nema..
Зашто то правило важи само за Албанце и да тамо где су они већина они морају да имају своју независну државу,
по тој логици етничке већине требало би онда и да Република Српска, Херцег Нови, Нови Пазар, Сјеница, Босилеград, Бачка Топола итд буду независне државе,
зашто баш Албанци и зашто само за њих то важи, јел су они неки ванземаљци, шта су они,
значи све је илузија, али само то да је терористичка нарко тзв Косова независна држава је стварност
Мађарска је и у НАТО и у ЕУ и неупоредиво јача од тзв државе Косова, зашто и они да не добију север Војводине,
зар није уместо тих бесмислених флоскула
“ко хоће да живи у Качанику”
“шта да радимо са 2 мелеона хиљада шиптара”
“лако је из београдских кафића”
“јел хоћете мртву децу у ковчезима”…
зар није поштеније рећи да је НАТО силом отео и окупирао део територије Србије и да је тамо створио своју играчку нарко терористичког мутанта са којим може са ради шта хоће и да још хоће да ми признамо тог мутанта за државу и да тиме оправдамо НАТО агресију на Србију и бомбардовање
и да ми морамо да клекнемо и обавимо то што треба са осмехом, па онда да обришемо уста,
ето, то није увијање у целофан као што кажеш, а не цинцулирање о броју Албанаца и шта они желе или не желе.