Pa pazi...bez da delujem kao da propagiram neku teoriju zavere mnogo je nekih "slučajnosti" u poslednje vreme...nikad toplija zima, vakcina koja je izmišljena i testirana za par meseci za tek otkriven virus, zemljotres koji je praćen još jačim u razmaku od nekoliko sati...zaista ako se ovako nastavi možda poverujem i u reptile sa balkanInfo kanala.
Pošto si sam rekao ''mnogo je slučajnosti u zadnje vreme''... Ja sam prilično otvoren za razne teorije i mišljenja dokle god imaju uporišta u zakonima fizike. Otvoren u smislu da ću saslušati sve i svašta, kao što sam jednom i ravnozemljaše. Iako doduše njihove teorije nisu fizički moguće ali reko ajde da vidim njihovu perspektivu (i neki me baš ispoštovali zbog toga, i posle promenili mišljenja). Ne verujem u te teorije o izazivanju zemljotresa. Kao što ne verujem ni u stratešku kontrolu vremena (HAARP i slično),
iako tu jeste bilo ozbiljnih pokušavanja. Ali ono što primećujem - a što je mnogo bliže realnosti odnosno fizički izvodljivo i smislenije, jeste da od 2008. naovamo svet se svake godine iz jedne krize i panike gura u drugu. Svetska ekonomska kriza 2008. čije cene još uvek nismo otplatili, pa posle nje arapsko proleće, pa ISIL, pa Krim i Sirija, pa razdor zapada i Rusije, pa migrantske krize, pa kriza sa Severnom Korejom, pa podele i sukobi u Americi (Tramp), pa sukobi po Saudijskom poluostrvu i novi hladni rat tamo, pa ekonomski rat Kine i SAD, pa Brexit. Sve su to ljudski stvorene, veštačke krize i opasnosti. Onda na sve to udara Korona, zatim brojne krize i nestašice koje je ona donela (neke spontane, ali većina veštački stvorene). I na kraju sad još ovaj pičvajz na obodu Evrope. Sa uvek prisutnom opasnošću da preraste u Treći svetski rat. A ako ni to nije dovoljno, tu je i opasnost od invazije Pekinških komunjara na Tajvan, što bi tek definitivno značilo WW3.
Kada bih na momenat zamislio da sam vanzemaljac koji sa daljine posmatra Zemlju i sve što se na njoj dešava, definitivno bih rekao da kao da od 2008. do danas neke grupacije namerno i planski ne daju mira celom svetu. Sad bi neko rekao ''nije to ništa planski, ljudi su glupi i žele ratove''. Pa ne baš. Ljudi jesu gluperde u masama (a mnogi i ovako), ali povremeni izleti besova i ludila ne znači da ljudi širom sveta zaista objektivno priželjkuju da 15 godina žive u najgorem pesimizmu i večitoj tenziji, a to pogotovu važi za zadnje 3 godine. Kako čovečanstvo zri, prosečan čovek sve manje i manje želi rat. Sve je manje ljudi koji bi da ginu za svinje u foteljama i religijske poglavare. Većina ljudi kapira da su većinski svetski mir i trgovina svima u interesu. Stoga, kažem, kada bih gledao Zemlju sa neke distance i kao neka neutralna, neupućena osoba... definitivno bih rekao da neke stvari smrde kao da se planski rade da se 6-7 milijardi ljudi večito zamajava nečim, večito plaši, večito stavlja pod još jaču kontrolu i da se navikavaju da budu srećni sa što manje sloboda i imovine. Odnosno, definitivno bih rekao da je nešto mnogo slučajnosti širom planete u zadnjih 15 godina. Pošto bukvalno NE PRESTAJU da se ređaju i da uništavaju običnog čoveka.
Toliko o tome, neću dublje u to, verujem da mnogima već i na osnovu ovoga zvučim kao fijuk, ali kako god, samo iznosim da nekolicina ljudi na nekolicini mesta već 15 godina ne da mira celom svetu. A to je prilično... upečatljivo... Pogotovu kada se uzme u obzir da su na svakoj od pomenutih većih kriza par istih centara moći masno profitirali.
Od SEKE 2008,
od Kovida 2020-2022, i na kraju
od Pičvajza u Ukrajini. Iz godine u godinu, običan prosečan čovek u svetu postaje sve jadniji i nesrećniji, a nekolicina centara moći sve masnija i moćnija.