Ne moze nigde imati "beneficije" kao politicari do kraja karijere i posle toga kod nas. A i prilike za legalizovani mito su nevidjeneSamo mi nije jasno zašto bi neko ko je završio Matematičku gimnaziju, ETF, pa čak i doktorirao- ušao u politiku i valjao se u blatu, kad može da radi gde hoće u svetu, zarađuje gomilu love i bude gospodin čovek.
Možda se umorio od učenja i izabrao lakši put kroz život. To što je neko inteligentan ne podrazumeva i da je dobar čovek.Samo mi nije jasno zašto bi neko ko je završio Matematičku gimnaziju, ETF, pa čak i doktorirao- ušao u politiku i valjao se u blatu, kad može da radi gde hoće u svetu, zarađuje gomilu love i bude gospodin čovek.
Imas ljude koji ni slucajno ne bi otisli da zive drugde iako mogu. Znam ih dosta, uglavnom je strah od promene u pitanju i smatraju da ne bi bili tretirani jednako jer su stranci. Plus ovde ljudi imaju "coveka za sve" tamo ne funkcionisu stvari takoPa i ja sam se umorio od učenja, pa nisam otišao u politiku..
Mislim, ajde nas društvenjake i da razumem, ali likovi sa ETF-a, FON-a, programeri, pa i lekari- mogu da rade bilo gde u svetu, za pare i beneficije koje ne može da ti pruži nijedna vlast u propaloj Srbiji.
Imam ortaka, nije ni završio fax, ali je odličan programer, '94. godište, radi za stranu firmu i ne zna šta će s parama i gde više da ih potroši.. kakva bre politika i trovanje glupostima, glavna mu briga gde da otputuje, gde da kupi još neki stan i kakav auto da uzme.
Pa i ja sam se umorio od učenja, pa nisam otišao u politiku..
Mislim, ajde nas društvenjake i da razumem, ali likovi sa ETF-a, FON-a, programeri, pa i lekari- mogu da rade bilo gde u svetu, za pare i beneficije koje ne može da ti pruži nijedna vlast u propaloj Srbiji.
Imam ortaka, nije ni završio fax, ali je odličan programer, '94. godište, radi za stranu firmu i ne zna šta će s parama i gde više da ih potroši.. kakva bre politika i trovanje glupostima, glavna mu briga gde da otputuje, gde da kupi još neki stan i kakav auto da uzme.
Једнакост подразумева и исти третман неквалитетних људи, не само позитивних примераТо што се даје женама да буду на високим позицијама само нам је показало да и међу њима има лоших људи подједнако као и међу мушкарцима (Зока коридорка као прва квазиборкиња за права жена у СНС а у суштини велики самољубиви лицемер, и у наставку екипица Брнаба, Јоргованка Табаковић, Чомићка, Кисићка, Андреица, она паметница коју је Ћута научио памети и сл.). Далеко су СНС даме у првом ешалону од пуких пиона попут Неше и Ђуке или климача главом попут Вулина, то су лукаве жене које знају где су и зашто су ту.
P ato se zna.То што се даје женама да буду на високим позицијама само нам је показало да и међу њима има лоших људи подједнако као и међу мушкарцима (Зока коридорка као прва квазиборкиња за права жена у СНС а у суштини велики самољубиви лицемер, и у наставку екипица Брнаба, Јоргованка Табаковић, Чомићка, Кисићка, Андреица, она паметница коју је Ћута научио памети и сл.). Далеко су СНС даме у првом ешалону од пуких пиона попут Неше и Ђуке или климача главом попут Вулина, то су лукаве жене које знају где су и зашто су ту.
bogami, meni deluju kao neki zombijiИ хијалуронске караконџуле су људи - колико год се трудиле да то не буду. Сви морају да буду и адекватно представљени. Ја се само борим за своја права у будућности - јер не желим да за 10 година будем дискриминисан као неко ко није улагао у себе. Мислим да је та борба јалова, и да ћу је вероватно изгубити, но свакако нећу одустати.
Не, нису зомбији. Ево, човек је лепо објаснио:bogami, meni deluju kao neki zombiji