Šta je novo?

Izbori 2024

Kako cemu komentar? Covek se uclanio u SNS da bi radio neki posao u opstini, deli flajere te stranke. Znaci nije se uclanio eto samo tako je clan vec je aktivan, i sad mrtav ladan pise kapilarne glasove skuplja, a ovde glumi neku intelektualnu gromadu. Ja bio na praksi u opstini, i budale me pitaju zasto se ja eto ne bih uclanio u stranku pa da se zaposlim . Pre bih od gladi umro nego da to uradim.

Iskreno ja prvih 6 meseci nisam imao pojma da imam N1 pošto je na mojoj kablovskoj na broju 205. Tako da i sada po par nedelja ni ne okrenem na taj kanal (doduše ni na pink koji je na 5-ici).

A Danas sumnjam da može da se kupi van par većih gradskih centara.

Pisao sam na ovoj temi baš da sam na selu u tazbini ukapirao da su se porodice masovno učlanjivale u SNS da bi deca došla do posla. Ono što me je zapanjilo je da oni to potpuno normalno doživljavaju i time se još i hvale. Druga stvar koja me je zapanjila je velika masovnost te pojave. Naš narod je u svojoj srži koruptivan i lenj, a onda je i vlast odraz toga.

Inače "građanska Srbija" je pobedila samo na jednim jedinim izborima u decembru 2000, nakon sloma crveno/crnih 5. oktobra. Na svim ostalim parlamentarnim izborima ta opcija nosila je između 15 i 30% glasova. Voljom zapada (a uz pomoć Dinkića i Dačića, koji su kad je trebalo pridobijali glasače crveno/crnih), ta opcija je imala centralnu vlast dok je koliko/toliko radila u interesu koji se poklapao sa zapadnim. Onog trenutka kad je frau Angela otišla neuslužena sa sastanka sa Tadićem sve je bilo gotovo za "građansku Srbiju".

Nikad "građanska Srbija" neće dobiti preko 30% glasova, a i zapadu sada još uvek odgovara da u njihovom interesu radi onaj koji trenutno može da isporuči rezultate. Onog trenutka kad frau Angela dobije istorijsko Njet od Vučića, naći će se novi Dinkić i Dačić, pa idemo Jovo nanovo.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444949#p444949:34yvn66m je napisao(la):
loyola » 07 Апр 2017, 10:17[/url]":34yvn66m]Kako cemu komentar? Covek se uclanio u SNS da bi radio neki posao u opstini, deli flajere te stranke. Znaci nije se uclanio eto samo tako je clan vec je aktivan, i sad mrtav ladan pise kapilarne glasove skuplja, a ovde glumi neku intelektualnu gromadu. Ja bio na praksi u opstini, i budale me pitaju zasto se ja eto ne bih uclanio u stranku pa da se zaposlim . Pre bih od gladi umro nego da to uradim.

опет, не можеш тако да пишеш. ко је још на форуму некоме тако нешто написао (осим тебе сада)? чак ни супермега ботови и супермега дебили овог форума нису тако нешто писали

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444891#p444891:2qt3svqa je napisao(la):
Delija » 06 Апр 2017 10:47 pm[/url]":2qt3svqa]Или да не знамо можда тебе који не само да си морао да скупљаш гласове него си пре тога морао и у секту да им уђеш а који си и сам, док си још покушавао да останеш колико толико морално људско биће, детаљно свима нама о овоме причао?!?!

Наравно да нисам свима причао. Само најближим пријатељима. То што ти више ниси један од њих не говори ништа о мом моралу. То што сам ја у странци не значи да сам лош човек. Ја барем никада нисам продао колегу, сарадника и пријатеља због пар плусева на Беобилду.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444949#p444949:2qt3svqa je napisao(la):
loyola » 07 Апр 2017 09:17 am[/url]":2qt3svqa]Kako cemu komentar? Covek se uclanio u SNS da bi radio neki posao u opstini, deli flajere te stranke. Znaci nije se uclanio eto samo tako je clan vec je aktivan, i sad mrtav ladan pise kapilarne glasove skuplja, a ovde glumi neku intelektualnu gromadu. Ja bio na praksi u opstini, i budale me pitaju zasto se ja eto ne bih uclanio u stranku pa da se zaposlim . Pre bih od gladi umro nego da to uradim.

Стф је прво добио посао у општини на основу квалификација а тек касније се прикључио странци због разлога које ти немораш да знаш.

Тако да та твоја генерализација у старту постаје ништавна. Па ме мрзи и даље. :sesir:

Cemu to preterivanje i licni napadi. Obrisao sam i editovao par postova. Ukoliko niste u stanju da trezveno i normalno bez uvreda diskutujete o politici onda cu biti prinudjen da zatvorim temu i ako smatram da nije lose da postoji i bude aktivna.

Danas ima manji tiraž od 15.000 dnevno. N1 ima gledanost manju od 5% gledalaca. Zna se za koga svi mediji navijaju, i tu nema sporenja. A narod se i dalje primarno informiše putem TV-a i dnevnih novina.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444971#p444971:3bs4eomv je napisao(la):
Igor » 07 Апр 2017, 11:41[/url]":3bs4eomv]Cemu to preterivanje i licni napadi. Obrisao sam i editovao par postova. Ukoliko niste u stanju da trezveno i normalno bez uvreda diskutujete o politici onda cu biti prinudjen da zatvorim temu i ako smatram da nije lose da postoji i bude aktivna.

ма закључај тему. ионако је отишла у вражју матер

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444972#p444972:2t0uptid je napisao(la):
vucko » Fri Apr 07, 2017 10:43 am[/url]":2t0uptid]Danas ima manji tiraž od 15.000 dnevno. N1 ima gledanost manju od 5% gledalaca. Zna se za koga svi mediji navijaju, i tu nema sporenja. A narod se i dalje primarno informiše putem TV-a i dnevnih novina.

Koliko mali tiraz ima danas sam shvatio kada direktor samo tamo objavljuje konkurse za posao na faksu. :D

Ајде прекини овде да нам вређаш интелигенцију! Капиларни гласови су од свега наведеног најбенигнија појава иако су сами по себи директно кршење више закона и разлог за моменталну кривичну пријаву. Десетине хиљада људи у јавном сектору је уцењено послом (дакле самом материјалном егзистенцијом) да гласају за овог твог монструма. На овим изборима слично се дешава чак и у домаћем приватном сектору. Појединци, власници фирми су били принуђени да десној руци изрода, Андреју Химлеру свечано уруче читаве књиге са списковима гласача. Ма само ти уживај још коју годиницу али људска дужност најсветлија ће бити испуњена!

"Вук на овцу своје право има ка тиранин на слаба човјека, ал тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветлија!"

GvBTlHw.jpg

Informer u svakoj opštini po naređenju dobio pare namenjen lokalnim medijima. N.Bečej, B. Petrovac... br. opština 160
Kolilo para informer tek uzima nezvanično...

UQqZD86.jpg

Palilula 26 Nis. Klasičan "Bugarski voz" jer je bilo 12 listića više u kutiji. Anulirano, jer nije bilo prigovora.

oXfHWDJ.jpg

Ukupno 6 BM anulirano u Nišu zbog mahinacija u pogledu stanja listića u kutijama

UL09xOs.jpg

Kruševac BM 47 glasalo 30 birača bez lične karte. Prijavili posmatrači @NaStrazi Većina kaže - nema dokaza!

Q3Z5MuQ.jpg

Štelovanje nevažećih listića da bi se uklopio zbir, nakon javnog isticanja zapisnika. Trstenik 62. Većina kaže - nema veze....

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444920#p444920:1saeig8m je napisao(la):
Drakche » 07 Apr 2017 03:34 am[/url]":1saeig8m]Vuicic treba da podnese ostavku i potom da pred sudom odgovara za svoje kriminalne radnje i to javno, sa tv prenosom sudjenja.
Kuvali su nas kao zabu, ali sve sto je ovaj covek uradio je totalno nenormalno, nemoralno, neustavno, nezakonito. Ovi izbori su dokaz da je spreman u tome ici korak po korak sve dalje i dalje. E pa to u Srbiji, izgleda, bas nece moci.
Jedini spas za Srbiju je demontaža celokupnog političkog sistema.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=444979#p444979:1t5v4v82 je napisao(la):
Delija » 07 Апр 2017 11:13 am[/url]":1t5v4v82]Ма само ти уживај још коју годиницу али људска дужност најсветлија ће бити испуњена!

"Вук на овцу своје право има ка тиранин на слаба човјека, ал тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветлија!"

Усро сам се од страха ... :lool:

Fenomen u selima u Leskovcu. Glasanje za SNS uz potpis punog imena na dnu listić kako bi dokazali vernost. Formalno ispravni glasovi

Vrh