Miloš Jovanović je svakako pošten čovek i patriota, ali za moj ukus malo previše konstruktivan prema režimu. Glasao sam za njega na prošlim izborima, ali od onda je mnogo ublažio svoju retoriku.
Marinika Tepić može da otvori privatnu detektivsku kancelariju i da istražuje režimski kriminal, ali mimo toga, ja uz najbolju volju ne mogu pronaći neku razliku između njenog i Vučićevog političkog programa: isto misle o EU, NATO, Kosovu i Metohiji, Rusiji, Republici Srpskoj,neoliberalnom makroekonomskom modelu, itd.
Ćuta je nesumnjivi borac za zaštitu životne sredine i patriota (barem sudeći po njegovim rečima), ali ako je takav, ne mogu da razumem šta traži u istoj rečenici sa Violom Fon Kramon, jednom od najvećih šiptarskih i bošnjačkih lobista u Nemačkoj? I ako je iskreno za odbranu KiM, šta će u koaliciji sa strankama za koje EU i NATO nemaju alternativu?
Isto tako ne mogu da razumem šta će Pokret Otadžbina sa severa KiM u koaliciji sa Đilasom i Tepićkom? Za one koji ne znaju , lideri tog pokreta su Slaviša Ristić i Marko Jakšić, poslednji legalno izabrani predsednici opština Zubin Potok i Kosovska Mitrovica. Gledao sam pre neki dan Slavišu Ristića u debati Reč na Reč, on je tamo rekao sve što i ja mislim, da treba poništiti Briselski Sporazum, vratiti srpske institucije na sever, slažem se potpuno sa njim, ali čisto sumnjam da bi to uradili Dragan Đilas i Marinika Tepić kada bi došli na vlast, niti sam ih ikada čuo da su rekli da će to uraditi. Da u to verujem, obema rukama bih glasao za njih.