Šta je novo?

Izbori 2024

Ostaje Skupština Srbije ali će biti Bina i na Slaviji zbog velikog broja ljudi.

Vec je guzvetina ispred skupstine sad u 10:26

aaa-jpg.232656
Pogledaj malo bolje tu sliku, to su bajkeri 😉

Скупштина и Славија, мислим да није толики проблем, са Славије се за 15 минута стиже до Скупштине. Мислим да има везе и са огромним бројем људи, који ни један од та два простора похединачно не може да прими, и да ће се избегавати формирање стампеда.

Није тако бесмислено као што се чини.

fino popunjen kruzni tok NBG, bice jos bolje dok Beogradjani popiju makijato i pojedu avokado tost. PUMPAJ

Данас ми рођена баба каже да ако идем на протест требају ми главу разбити, толико. Само ме још јаче мотивише да пумпам! Немојмо им опростити овај раздор који су унели у кућу и фамилију! Сви у макс пумпање данас!!

Ali GSP zaustave u celom gradu. Železnica, Lasta... Što ne voze redovno uprkos zabrani. Da neće otkaze da im daju u GSP? I uprkos tome će biti najveći skup ikada. Miran skup ovo ono... Teror je ovo što mi trpimo, a na nasilje se odgovara...

I da se osvrnem na bednu stranku PSG koja nije stala iza svojih članova omladinaca...

Jedino pitanje koje se postavlja je neovlašćeno zadržavanje telefona, ugradnja softvera, neovlašćeno snimanje, praćene i predaja takvog sadržaja režimskim medijima zarad propagande, anatemisanja, cirkusa...

Studenti nek se ograde to je sasvim u redu. Ali koja bedna stranka pa iščlanio se bih se istog trena da nisu sposobni da stanu iza legitimnih neki bi rekli anarhističko-levičarskih akcija, ja bih rekao zdravorazumskih akcija, koje su više bile razrada različitih potencijalnih scenarija i "šta ako" Studenti nek se ograde i treba. Bedna stranka. Kako se ne pojavi neka... Kad bi mogao Jovanović nekako da preuzme... Ako suzavac u oči... jbl vas "trudnice" da vas j.... Sve naprednjački instrumentalizovani ološ najgori. Kao teško povređeni... Koliko je narod povređen dugo zbog otimanja države? Govna raspala...

Pa to se obrati ovima što dodaju drugu binu i zbunjuju narod, mani se mene.

Najbolje da se doda i treća i četvrta bina i skup kod Rospi Ćuprije i kod Ledina, jer to će nam sigurno svima pomoći i značiti.

Дође ми жао што нисам више на Брду! :) Брђани су најјачи

Poslednja izmena:
Vrh