мени је урнебесно да вас ова жена оволико тригерује, чак и ако вас малтене потпуно игноришеTri lopate i jedan pijuk.
U nedelju kad igra Srbija ovo će gledati samo Matija Bećković i @GOJE .
Pogledajte prilog 201724
мени је урнебесно да вас ова жена оволико тригерује, чак и ако вас малтене потпуно игнорише
вас 800.000 не сме да се суочи са њом једном и још је сами ничим изазвани помињете и пените због ње
подсећа ме мало на ону анегдоту са Ајнштајном, кад су нацисти организовали "велики аријевски протест" против његових "жидовских теорија" о релавитету где су скупили ваљда 100 (?) наци научника да јавно "одбаце" његову теорију као неистиниту
на шта је Ајнштајн рекао "шта ће им 100, ако није истинита довољан је један да је побије"
Jel sad vidiš koliko vas ne vole Beograđani?
Ti što glasaju za vas ne idu dalje od Bubanj Potoka.Pa bas cudno 2. juna kad je pola Srbije na odmoru da dobijemo manje glasova.
Vokabular dostojan SNS panja. Žene nazivaš "prdarama". E moj ti, da nisi lopov, ženu bi video samo na slici.Jel nas ignoriše ili nas 800k ne sme da se suoči sa njom a ona nas zove aj dogovori se sam sa sobom šta je od ova dva pa da eventualno nastavimo ovu mučnu debatu o donjodorćolskoj prdari.
Пола од мање од пола, искрено благо поражавајуће. Мада све скупа поражавајуће за целокупну политичку сцену која је исто поражавајућа.
Pa bas cudno 2. juna kad je pola Srbije na odmoru da dobijemo manje glasova.
Da vam nije bilo Vučića u nazivu liste, ne bi vas spasilo ni obavezno glasanje. Ne izmišljaj Vračarac, doživeli ste debakl na oba izbora, a posebno na ovim poslednjim - jedva petina Beograda da je izašla da glasa za vas.Pa bas cudno 2. juna kad je pola Srbije na odmoru da dobijemo manje glasova.
Jel nas ignoriše ili nas 800k ne sme da se suoči sa njom a ona nas zove aj dogovori se sam sa sobom šta je od ova dva pa da eventualno nastavimo ovu mučnu debatu o donjodorćolskoj prdari.
Ja to gledam tako da je 3/5 Beograda nije htelo za njih da glasa, a ni za opoziciju odnosno da je sav učinak Vučića i SNS bio nedovoljan ili negativan u toj meri da nije mogao da natera 3/5 Beograda da izađe na izbore i da ima da svoju podršku.Dobro, ali 3/5 beograda nije imalo nista protiv da oni nastave da vladaju iako nisu glasali direktno za njih, i to je nešto...
Gledo ne gledo, 3/5 beograđana nije izaslo da smeni ove sto implicira da im do promene i nije toliko stalo jer je epilog tog neizlaska ostanak ovih odnosno nastavak njihovog jahanja...Ja to gledam tako da je 3/5 Beograda nije htelo za njih da glasa, a ni za opoziciju odnosno da je sav učinak Vučića i SNS bio nedovoljan ili negativan u toj meri da nije mogao da natera 3/5 Beograda da izađe na izbore i da ima da svoju podršku.
Poenta price da je vecini stvarno dosta ove vlasti, izasli bi masovno i onda nikakve fantomske liste ne bi pomogle.СНС тактика је да огади опозицију њиховим потенцијалним гласачима. И иду увек на то да подрже потписима листе које неће прећи цензус, као и што праве сателитске листе типа Муфтија на БГ нивоу, Ћале ово је за тебе, оних лажних 1 од 5 милиона и сл.
Ako samo nek ga trpe dobro njima dobro radikalima, naravno to sto je dosta bivseg dos-a (i to onaj najgori deo) presao u radikale im naravno ne smeta...Шта да ти кажем, људима је просто гадно да гласају за бивши ДОС да ће радије трпети СНС багру.
Сад нам треба сазревање Савовог покрета са дистанцирањем од бившег ДОС, лагано изумирање ДОС деривара (ДС, НДСС, ССП, ЛДП, и тд.) и јачање локалних покрета попут доктора из Ниша.