Amin, najodvratniji lopovski soj koji je ikada pljackao ovu zemlju!Koliko vidim, Sarovic nema politicke ambicije, samo ambicije da ih podjеbаva.
Kao takav je ok.
Ako se nesto aktivira, uvek protiv svakog radikala.
Видећемо, мени изгледа као да Ђилас хоће да га активира на преузимању гласача МГН.Koliko vidim, Sarovic nema politicke ambicije, samo ambicije da ih podjеbаva.
Kao takav je ok.
Sta je mgn?Видећемо, мени изгледа као да Ђилас хоће да га активира на преузимању гласача МГН.
A od čega živi Šarović jer ga stalno vidjam u radno vreme da pravi akcije? Da li još uvek krcka novac od putnih troškova koje je naplaćivao od Vranja?Koliko vidim, Sarovic nema politicke ambicije, samo ambicije da ih podjеbаva.
Kao takav je ok.
Воја Михаиловић има харизму златне рибице, политика му је баш антипрофесија.Ако нам је Шаровић главни проблем, а Воја Михаиловић главна нада онда супер
Добро бре Вучко, иста питања смо постављали за Добрицу, човек је тек сада добио први прави посао у животу када је постао посланик у Народној скупштини.A od čega živi Šarović jer ga stalno vidjam u radno vreme da pravi akcije? Da li još uvek krcka novac od putnih troškova koje je naplaćivao od Vranja?
Čovek ima ambicije, ali su ga koliko čujem svi kojima se nudio oduvali jer niko neće u svoju partiju ex radikalske preletače kod sebe, njih samo prima SNS.
Није само груписање битно. Вођење кампање је битније. Писао сам о томе и за прошле изборе, али опозиција мора главни фокус да стави на СНС "тврђаве".Зато нам требају сви који су против СНС, и Добрица и Шаровић. Мора се ићи на catch all. Гађењем према бившим радикалима као и гађењем према активистима НВо смо само на губитку.
Sta zna dete, nije izaslo iz svog mehura, tek treba da pocne da radi..Da se ne zaboravi kakvu opoziciju imamo
Pogledajte prilog 192790
Не бих се сложио. У Борчи или Батајници једине институције државне управе су месне канцеларије. Тако да "Дизниленд" иде из центра, у овим случајевима из Таковске и са Магистарског трга. А свакако то царство о ком пишеш влада свуда, мање више подједнако.Upravo ta područija što su ,,lošija,, veci su Dizililendi, sve je moguce u njima . Pomanjkanje transparentnosti naročito u tim delovima grada čine jačim carstvo mita, korupcije, provizijaštva i divljavštva .....