Šta je novo?

Izbori 2024

Glavna posledica pada SNS-a sa vlasti nece biti sada neka utopija gde svi krivi idu u zatvor, nema korupcije uopste i spoljna politika je bas onakva kakvu bi svi zeleli (jer i u opoziciji ima milion misljenja kako bi ta politika trebalo da izgleda).

Posledica ce biti pad njihovog medijsko-privrednog monopola i vracanje pravog politickog zivota u zemlju. A onda odatle tek treba vidimo kako ce se suditi, u kom pravcu cemo ici, i ko ce se izvuci.

Opozicija nije dovojno homogena da zajase opet kao sns sto je zajahao i to mi je dovoljno. A SNS kad jednom padne vise nikad nece biti u poziciji da zajase opet jer ce implodirati instant.

Da li ce biti nekog narodnog tribunala, i da li ce se prevedno suditi svakome ko je kriv. Sigurno ne. Da li ce se neko izvuci/prebeci? Sigurno da. Ali pojedinacne sudbine nisu toliko ni bitne.
Neće doći do pada sa Obradovićem kao kandidatom, kapiš?

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Суверенисти свом снагом, никад сувереније испод цензуса!

Шалим се, али ово је баш школски пример цензус-коалиције. Ујединили су се зато што их нико неће, а сами су нејаки. Идеологије и наступања у јавности су им дијаметрално супротни. Луди Радуле мрзи све што има везе са Европском унијом и бивањем економским робом, а Тадија је не само еврофанатик, већ и атлантиста који би привлачио стране инвестиције... На Гуглу лако можете наћи изјаве у којима је Радуле пљувао Тадију. Ипак, нек им је са срећом! То су искрени противници режима, као и Народна странка.

Вама којима смета В. Обрадовић поручујем: Опозиција ће ослободити Београд ако десница не испадне оно што сте ви овде.

Neće doći do pada sa Obradovićem kao kandidatom, kapiš?
Друже ако ти се Обрадовић не свиђа, гласај за Ратка Ристића. Мени је он као особа примамљивији од Обрадовића, а то што је кандидат Двери и Заветника, па шта да ти кажем, ни мени се не свиђа 70% коалиције Србија против насиља али знам да нема пуно опција против СНС.

Радуле који је оптуживао и Тадићеву власт за стварање партократије и корумпираног система са спс-ом сада са њим уједињује снаге..
Што је најгоре, Тадић је као бивша власт неспојив са старим Радулетом, а као атлантиста и европејац са новим.
Значи за сада имамо:
-СНС листу
-СПС листу
-Зорана-Шормаз-Баста-НАТОфилску листу 🤡
-Србија против насиља листу
-НДСС - ПОКС листу
-Двери - Заветници листу
-СДС - ДЈБ листу
-Народну странку која ће самостално изгледа
-СРС за коју се сумња да ће са другим лажним националистима пајацима на листу типа Миша мали мађар, Паја мали рус и сл.
-франкенштајн ЛДП 🧟

И као мањине
-Љајића
-Суљу
-муфтијиног сина
-алабанце
-мађаре
-хрвате
-руску странку у коалицији са НКПЈ и СКОЈ 🇻🇳🇨🇳

Баш весело.
Нестор такође сакупља потписе, односно сакупљају бирачи за њега, онако сељачка варијанта.
Едит: СРС ће самостално као и увек, проглашена је листа.

Poslednja izmena:
Pa ako je opozicija ista kao SNS, sta gubite sto glasate za opoziciju ?
Moze biti i da niste u pravu, da nisu isti, tada dobijate.
Matematika kaze da je ukupno to dobitak, a matematika ne laze.

Svi su spojivi, kada se ujedine oko zajednicke stvari a to je interes. Programi i ideje budu tu negde usput.
Nemojte to smetnuti s uma.

Pa ako je opozicija ista kao SNS, sta gubite sto glasate za opoziciju ?
Moze biti i da niste u pravu, da nisu isti, tada dobijate.
Matematika kaze da je ukupno to dobitak, a matematika ne laze.

Matematika kaze da cetiri godine lose opozicione vlasti nam donosi cetiri godine loseg zivota plus povratak SNS-a posle toga na vlast i jos minimum cetiri godine loseg zivota.

Ukupno = 8 godina sigurne propasti

Insistiranje na boljim kandidatima i programima pa bojkot u slucaju ne dobijanja istih pokazuje sta je volja naroda, smanjuje legitimitet vlasti i ostavlja prostor za novu, normalnu vlast za cetiri godine, a sa mogucnosti i pre.

8>4. Kad smo kod matematike.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ne mislim da je tako lak. Kome je lak, tom Vucic i ne smeta toliko. Mozda stvarno treba jos 4 godine da prodje.
Mozda, nije iskljuceno. Opozicija ce, makar samo zbog svojih poena, braniti Sajam na primer.

Ko ce da ga brani ako i Obradovic da odobrenje da se rusi i tu nastavi BNV i SNS republicka vlada isto to uradi?

Ko ce da ga brani ako i Obradovic da odobrenje da se rusi i tu nastavi BNV i SNS republicka vlada isto to uradi?
Не треба ту град држави ни за шта.

Па ништа, обично би велика разочарања, та бољка наше дечурлије од народа што му доводи све веће и веће мамлазе на чело, почела одмах по успостављању нове власти - што је та власт нормалнија, по правилу би пре наступила плима изневерених надања... у одлазак на Месец домаћим возилом - али сад видим да се унапред гради случај. Све честитке.

Vrh