Neće doći do pada sa Obradovićem kao kandidatom, kapiš?Glavna posledica pada SNS-a sa vlasti nece biti sada neka utopija gde svi krivi idu u zatvor, nema korupcije uopste i spoljna politika je bas onakva kakvu bi svi zeleli (jer i u opoziciji ima milion misljenja kako bi ta politika trebalo da izgleda).
Posledica ce biti pad njihovog medijsko-privrednog monopola i vracanje pravog politickog zivota u zemlju. A onda odatle tek treba vidimo kako ce se suditi, u kom pravcu cemo ici, i ko ce se izvuci.
Opozicija nije dovojno homogena da zajase opet kao sns sto je zajahao i to mi je dovoljno. A SNS kad jednom padne vise nikad nece biti u poziciji da zajase opet jer ce implodirati instant.
Da li ce biti nekog narodnog tribunala, i da li ce se prevedno suditi svakome ko je kriv. Sigurno ne. Da li ce se neko izvuci/prebeci? Sigurno da. Ali pojedinacne sudbine nisu toliko ni bitne.
Svakom kandidatu će se naći nešto da smeta tako da nikad neće ni doći do pada vlastiNeće doći do pada sa Obradovićem kao kandidatom, kapiš?
Суверенисти свом снагом, никад сувереније испод цензуса!
Oki, onda se nadje onaj kome se najmanje moze naci? Jel to Obradovic?Svakom kandidatu će se naći nešto da smeta tako da nikad neće ni doći do pada vlasti
Друже ако ти се Обрадовић не свиђа, гласај за Ратка Ристића. Мени је он као особа примамљивији од Обрадовића, а то што је кандидат Двери и Заветника, па шта да ти кажем, ни мени се не свиђа 70% коалиције Србија против насиља али знам да нема пуно опција против СНС.Neće doći do pada sa Obradovićem kao kandidatom, kapiš?
Што је најгоре, Тадић је као бивша власт неспојив са старим Радулетом, а као атлантиста и европејац са новим.Радуле који је оптуживао и Тадићеву власт за стварање партократије и корумпираног система са спс-ом сада са њим уједињује снаге..
Нестор такође сакупља потписе, односно сакупљају бирачи за њега, онако сељачка варијанта.Значи за сада имамо:
-СНС листу
-СПС листу
-Зорана-Шормаз-Баста-НАТОфилску листу
-Србија против насиља листу
-НДСС - ПОКС листу
-Двери - Заветници листу
-СДС - ДЈБ листу
-Народну странку која ће самостално изгледа
-СРС за коју се сумња да ће са другим лажним националистима пајацима на листу типа Миша мали мађар, Паја мали рус и сл.
-франкенштајн ЛДП
И као мањине
-Љајића
-Суљу
-муфтијиног сина
-алабанце
-мађаре
-хрвате
-руску странку у коалицији са НКПЈ и СКОЈ
Баш весело.
Nisam siguran da ce to doneti neku prevagu. Nece glasati oni koji ionako traze izgovor.Neće doći do pada sa Obradovićem kao kandidatom, kapiš?
Ne znam, iskreno ja prvi put čujem i vidim likaOki, onda se nadje onaj kome se najmanje moze naci? Jel to Obradovic?
Tadić je atlantista i evropejac taman koliko i Vučić po principu "novčanik na zapadu, srce u Moskvi"а као атлантиста и европејац са новим.
Da im se ne da? Bar ovako lak.Nisam siguran da ce to doneti neku prevagu. Nece glasati oni koji ionako traze izgovor.
Ne mislim da je tako lak. Kome je lak, tom Vucic i ne smeta toliko. Mozda stvarno treba jos 4 godine da prodje.Da im se ne da? Bar ovako lak.
Pa ako je opozicija ista kao SNS, sta gubite sto glasate za opoziciju ?
Moze biti i da niste u pravu, da nisu isti, tada dobijate.
Matematika kaze da je ukupno to dobitak, a matematika ne laze.
Mozda, nije iskljuceno. Opozicija ce, makar samo zbog svojih poena, braniti Sajam na primer.Ne mislim da je tako lak. Kome je lak, tom Vucic i ne smeta toliko. Mozda stvarno treba jos 4 godine da prodje.
Pobeda Obradovica i nije neka pobeda.Ово ти је, спортским речником, страх од победе.
Hipotetickim situacijama tek mozes smisliti izgovora koliko hoces.Mozda, nije iskljuceno. Opozicija ce, makar samo zbog svojih poena, braniti Sajam na primer.
Ko ce da ga brani ako i Obradovic da odobrenje da se rusi i tu nastavi BNV i SNS republicka vlada isto to uradi?
Не треба ту град држави ни за шта.Ko ce da ga brani ako i Obradovic da odobrenje da se rusi i tu nastavi BNV i SNS republicka vlada isto to uradi?