Šta je novo?

Istorija JGP-a

541729595_1225667372923957_4084465586833112569_n.jpg

Da li postoji negde fotografija prvog električnog tramvaja u Beogradu? Ne mora da bude fizički GB 1, već da bude prvi model. Radio je na današnjoj liniji 3L, a tadašnjoj liniji 3, od Trga.​

Postoje fotografije i to je bio skandal jer je bio natpis pogresan pisala ondasnja mlada novina politika

Ово је након пуштања трамваја на НБГ а пре продужетка у булевару до Устаничке.

Receno je sta pise na karti kad je radjena i ciji je sastavni deo nzm sta ti nije jasno

Moglo bi da se pripiše ovde. Autobus koji sam vozio oko dve godine na 74, sećam dobio ga kao novog tokom jeseni 2021. (prvo sam dobio '29 na kratko, potom prešao na ovaj '28) i prešao s njim blizu 260.000 km, je nakon stajanja u garaži od godinu dana ovih dana odvezen put Poljske. Uz 9 Košavinih "kobri" otišle su i iz Unacop-a negde u Poljsku kako čujem. Juče sam ugledao dva autobusa kako odlaze.

Snimljeno par dana pred polazak. Liazi su ostali, to niko neće (eventualno pčelar neki).
Nisu bili loše Kobre za tu cenu, izuzev lošeg grejanja i loše rešenog Ad blue sistema kod Kamins motora s kojima su poručeni (tu je Mercedes imao prostu Ad blue pumpu i manje komplikacija sa doziranjem tečnosti, ali zato motor nepristupačan za rad).

Poslednja izmena:
Moglo bi da se pripiše ovde. Autobus koji sam vozio oko dve godine na 74, sećam dobio ga kao novog tokom jeseni 2021. (prvo sam dobio '29 na kratko, potom prešao na ovaj '28) i prešao s njim blizu 260.000 km, je nakon stajanja u garaži od godinu dana ovih dana odvezen put Poljske. Uz 9 Košavinih "kobri" otišle su i iz Unacop-a negde u Poljsku kako čujem. Juče sam ugledao dva autobusa kako odlaze.

Snimljeno par dana pred polazak. Liazi su ostali, to niko neće (eventualno pčelar neki).
Nisu bili loše Kobre za tu cenu, izuzev lošeg grejanja i loše rešenog Ad blue sistema kod Kamins motora s kojima su poručeni (tu je Mercedes imao prostu Ad blue pumpu i manje komplikacija sa doziranjem tečnosti, ali zato motor nepristupačan za rad).
препродаја https://www.truck1.eu/buses/city-bu...AxZzeYnLHovQSxYfz9T_lzEB1_7F63nuaewTrIDyJTer7

Te Kobre su bile najbolje 2018 - 2022, sada je to dosta lošije, barem moje mišljenje.

Vrh