Šta je novo?

Iskustva sa izgradnjom bazena?

Dejan88

Novice
Učlanjen(a)
12.01.2025.
Pohvaljen
0
Pozdrav svima!

Razmišljam da ove godine krenem sa izgradnjom bazena u dvorištu, ali imam dosta nedoumica, pa bih voleo da čujem vaša iskustva i savete. Najviše me zanima kakvi su troškovi trenutno u Srbiji za nešto takvo? Da li je neko u skorije vreme pravio bazen i može da podeli koliko ga je izašao?

Osim toga, ne mogu da se odlučim između lajnera i betonskog bazena. Da li imate neku preporuku ili iskustvo sa jednim od ova dva tipa?

Hvala unapred na svim odgovorima i savetima!

Takođe, zaboravio sam da pitam! Naletio sam na jedan sajt gde piše o bazenima bez hemije i navode dosta prednosti, kako za zdravlje tako i za uštedu. Da li je neko imao iskustva sa ovakvim bazenima? Stvarno zvuči primamljivo, ali me zanima da li stvarno funkcioniše kako piše i da li ima nekih mana koje nisu spomenute?

Ovo sam video na sajtu izradbazena.rs, negde pred kraj stranice, pa me zanima da li je neko probao ovakvo rešenje.

Pozdrav Dejane,

Izvini sto upadam na temu bez ijednog odgovora na tvoje pitanje 🤓
Samo sam hteo da dodam ideju prirodnih bazena. To je sve popularniji vid izgradnje. Mozda ti se to uopste ne svidja, ali neka bude dokumentovano na temi:

Ja planiram takav u buducnosti.

Edit: Sad videh da si ih pomenuo bukvalno sekund pre mene :D. Ja sam se kupao u takvom i meni vise prija od regularnih jer nema hlora. Nisam ih koristio u kontinuitetu duzi vremenski period, ali za par dana koliko sam bio, meni je bas prijalo. Mozes sada i da napravis da granice bazena izgledaju skroz prirodno, kao da ulazis u neku baru ili nesto tako.

Hvala mnogo na odgovoru, izgleda da su ovakvi bazeni sve popularniji.

Vrh