Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije [ Zdravstveni objekat | 40 000 m²]
Koja je cena projekta? Ovo je brutalno dobro. Kad uporediš sa trenutnim stanjem ovo će biti praktično kao gradnja od nule, posebno ovaj donji nivo. Dobar primer i za soliter kako može da se gomila sličnih zgrada iz soc ere lepo transformiše, iako mi izgleda da bi ovo bila preskupa varijanta za stambene solitere.
Institut za majku i dete u toku narednih godina, izgleda očekuje sveobuhvatna rekonstrukcija, a na mrežama su se već pojavile fotografije konačnog izgleda.
nova.rs
Више година одседала сам са дететом, некада и са обе ћерке истовремено по више недеља. Након тих искустава могу рећи да оно што је неопходно урадити, а овде се не помиње, комплетно реновирање свих стационарних капацитета и њихова пренамена у засебне собе са купатилом.
Тренутна ситуација да ви у соби за 4 или 5 детета имате и родитеље пратиоце који су ту са њима 24 сата са једним WC заједничким не за ту собу, већ за цео спрат, односно одељење. И поред најбоље воље особља и лекара да вам ту буде пријатно, и да лечење завршите успешно, сам боравак у таквим условима јако све продужава и погоршава стање пацијената. Ко је имао прилике, разумеће о чему причам. Сјајна фасада ништа не мења.
У праву је. Прво треба средити функционалност читавог објекта, почев од мокрог чвора. Треба свака соба да има максимум четири кревета и мало купатило. За посетиоце треба да буде више тоалета да имају где да обављају физиолошке потребе. Исто важи и за особље. Треба им направити и апартмане да имају где да бораве и билбиотеку и вртић за децу запослених. Има толико пречих ствари од шљаштеће и лепе фасаде које треба прво одрадити и решити. Прво средити унутрашњост, па онда спољашњост. Толико о томе.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.