boca-ica
Professional
- Učlanjen(a)
- 02.04.2010.
- Pohvaljen
- 5.278
Arhktektura pokriva i objekte za industriju , koj su vrlo specifićni , zahtevni i
takođe puni izazova .
Nisam našao temu o tome, pa da je otvorim iz razloga što je gotovo nepoznat taj deo
a mislim da ima BB koj mogu da vrlo lepo i poučno da napišu po nešto o tome
Nadam se da ćemo uskoro imati više modernih objekata iz ove svere u industriskim zonama grada
Nekada su industriski objekti fabrike izgledale ovako a na slici je fabrika tekstila 1955 NS
Moderniji izgledaju uglavnom ovako , a na slici je firma ,, Ball Packaging,, na Batajničkom putu
Retki su koj posvete vecu pažnju i dizajnu na slici je firma ,,Albo,, na Batajničkom putu
Uploaded with ImageShack.us
Posmatrao sam započete i završene projekte - objekte u industriskoj zoni Batajnice
pravi šareniš
od modrnih, lepih i ogromnih objekata do nekih čatrlja koje nazivaju industrikim objektima
Ima li ih u vašem ,,kraju,, i koji Vam se dopadaju ?
Da li znate projekat za industriju koj ce se graditi ili se vec gradi ?
takođe puni izazova .
Nisam našao temu o tome, pa da je otvorim iz razloga što je gotovo nepoznat taj deo
a mislim da ima BB koj mogu da vrlo lepo i poučno da napišu po nešto o tome
Nadam se da ćemo uskoro imati više modernih objekata iz ove svere u industriskim zonama grada
Nekada su industriski objekti fabrike izgledale ovako a na slici je fabrika tekstila 1955 NS
Moderniji izgledaju uglavnom ovako , a na slici je firma ,, Ball Packaging,, na Batajničkom putu
Retki su koj posvete vecu pažnju i dizajnu na slici je firma ,,Albo,, na Batajničkom putu
Uploaded with ImageShack.us
Posmatrao sam započete i završene projekte - objekte u industriskoj zoni Batajnice
pravi šareniš
od modrnih, lepih i ogromnih objekata do nekih čatrlja koje nazivaju industrikim objektima
Ima li ih u vašem ,,kraju,, i koji Vam se dopadaju ?
Da li znate projekat za industriju koj ce se graditi ili se vec gradi ?