Šta je novo?

Hoteli Beograda

Mene zanima da li će zadržati nazive Slavija i Slavija lux ili će biti Centar no2 I no 3 :D , Ovo mi je skoro izašlo na društenim mrežama, koliko sam video zgrada u kojoj se prodaju stanovi ali forsira se da je imati hotel u komšiluku izuzetna prednost. Pogledajte prilog 196901
U planu je da bude Hotel sa 5zvezdica sa SPA centrom,28 soba

20240520_183826.jpg

Izgleda počelo rasciscavanje upravne zgrade pokojnog GP Ratka Mitrovica bio je plan da bude pretvorena u hotel

Moze li neko da mi objasni sta se desava sa zgradom Partizanskog puta? I da li ima smisla uopste pitati gde je zavrsio valjak?

Ту као праве неки хотел, ево већ деценију. Ваљак је наводно отишао на рестаурацију али се плашим пре на отпад.

Pokojni Komgrap na Terazijama zaista postoje hotel

Renderi "štipaju" za oči, valjda će u realnosti to izgledati manje plastično :/

66549ae4f5325c77fe9cafd0_FASADA%20_%2011.jpg

Pokojni Komgrap na Terazijama zaista postoje hotel

Renderi "štipaju" za oči, valjda će u realnosti to izgledati manje plastično :/

66549ae4f5325c77fe9cafd0_FASADA%20_%2011.jpg
Skinuta je skela sa gornjeg dela zgrade, iskreno meni izgleda solidno, ima neke dinamičnosti na fasadi, čini mi se kao da je reljefna.

To су "леђа" истог пројекта.

Sad imamo 4 ne završena objekta od tog 3 hotela kod skupstine bilo je 5 tako da napredujemo puzevim korakom

Da ne govorimo da je svaka od zgrada ruglo i po samom planu. Pazi samo ove letvice kao da otvaraju skijašnicu u okolini Skupštine, Pošte i Svetog Marka…

Vrh