Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Danas sam bio u Moxy hotelu.
Otvaranje 7. Marta!
Nisu mi neke slike, ali da se ne bace.
Restoranski deo!
Sobe su jednostavne, nema nikakvih komplikacija.
Super hotel sa tri zvezdice, 131 soba.
Ovako nešto je baš dobro za grad, urbano!
Некако ми ова подтема најближа да ово поставим ту.
Биће упућен предлог "Пословног удружења хотелско угоститељске привреде ХОРЕС" за Министарство туризма и финансија, да се уведе напојница у законске токове !? Значи да плаћамо уз рачун +10% бакшиша кроз фискални рачун.
Bakšiš na fiskalnom računu u Srbiji? Glavna dilema – da li da bude obavezan ili dobrovoljan IZVOR: EURONEWS/Z.R. PONEDELJAK, 6.02.2023. | 17:01 -> 17:41
Bakšiš bi uskoro i u Srbiji mogao da se nađe kao stavka na fiskalnom računu.
Operativno bi ovo baš zakomplikovalo stvari, pošto sada kako rade, morao bi da im naglasiš unapred koliki ćeš bakšiš da im ostaviš (slično kao za pib), a to mi baš ne zvuči realno.
Savršen izgovor vlasnicima kafića, restorana, ... da konobarima ne povećaju plate. U Americi isti princip važi - konobari generalno imaju male plate, a onda se taj "manjak" nadoknađuje bakšišom, obično 15-20%.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.